Cilt Bakımı Ürünleri Bio-Taches Emülsiyon & Maske

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ben de herhangi bir soyulma olmadı ama belki daha uzun zaman kullanımında oluyodur ,bilemedim ben de şimdi.ama ben de her ikisni birlikte kulllanıyorum.ben yüzüme uyguluyorum yani hertarafına sürüyorum .sabahları işe gitmeden önce kremi uygulayıp daha sona bıotachesin kremi ve üzerine bıodermanın güneş kremini (50 spf) olanı ve üstüne de estee nin fondötenini sürüyorum anlayacağın baya bir uğraşıyorum :)) ama umarım sonuç alırız ,bence sen de başla derim ,malum yaz geldi bizim yüzümüzde çiçekler açaçak, her zamanki gibi ,ama yine de sen bilirsin tabii.ama soyulmadan dolayı şu an bir sıkıntım yok yani öle bir gelişme yok bende şimdilk..umarım çok güzel sonuçlar alırız .sıkıldım artık çünkü bu çillerimdenn...((

Canım ben bu akşam kullanmaya başladım. Benim suratımdakiler çil gibi değilde daha çok bölge bölge lekeli. Yani yaz geldiği zaman çiller çıkmıyor. Yıllar önce yetersiz gelen koruyucu yüzümde büyük güneş lekeleri bıraktı. Hep gölgede kalmaya gayret etmeme rağmen.
Daha öncede yazdığım gibi sadece maske ve emülsiyonu aldım. Haftada 1-2 kez maske yapmayı düşünüyorum. Bakalım fayda edecekmi... İnşallah hayal kırıklığı yaşamayız arkadaşım. Gelişmeleri paylaşmaya devam edelim.

kullanmaya başlamana sevindim.inşallah beklentilerimize karşılık verir.maskeyi kullanmak çok keyifli..ben de güneşin çok etkili saatlerinde dışarda bulunmamaya özen gösteriyorum ama ne kadar başarabilirsem artık. umarım yine hüsrana uğramayız arkadaşım ...çok güzel olur inşallah.....evrene pozitif elektrik gönderelim :))))
evet yazmaya devam ....

Canım, ben sabah 2.kez sürdüm. Ancak sürdükten sonra cildim bembeyaz oldu. Sanki kireç yemiş gibi:)... Sendede öyle oldu mu canım?

Canım, ben sabah 2.kez sürdüm. Ancak sürdükten sonra cildim bembeyaz oldu. Sanki kireç yemiş gibi:)... Sendede öyle oldu mu canım?

evet kremi kullandığın zaman öyle bir görünüm veriyor ama çok fazla değil ,fazla mı kullandın, bir de o bölgeye sürdüğün zaman cildinin iyice emmesini sağla .o görünüm kaybolur ......... inşallah çok güzel olacakkk ..

Ben masaj yaparak yedirmiyorum, sürüp bırakıyorum kendi emsin diye. Doğrumu yapıyorum acaba? Bugün maskeyide denedim. Peeling gibi soyuluyor kuruduktan sonra. İnsanların çoğu yorumlarda iyi geldiğini yazmış. Umarım öyledir:)

anladım canım ,ben de tam olarak inan bilmiyorum öle sürüyorum işte,evet maskeyi kullanmak çok keyifli ben de bu akşam yapacağım :))) evet zaten ben de yorumları okuduktan sonra almaya karar verdim .inşallah biz de o güzel yorum yapan insanlar arasına girebiliriz...

Gelişme oldukça yazarım canım. Şimdiden aynaya bakıyorum açılma olmuşmu diye:)

Gelişme oldukça yazarım canım. Şimdiden aynaya bakıyorum açılma olmuşmu diye:)

tamam cnm,ben de aynen öle yapıyorum zaten ,teker teker çillerimi sayar hale geldim :))))
gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi ,belki diğer arkadşlara da yardımcı oluruz...

tamam cnm,ben de aynen öle yapıyorum zaten ,teker teker çillerimi sayar hale geldim :))))
gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi ,belki diğer arkadşlara da yardımcı oluruz...

Canım selam, hala sürmeye devam. Yalnız niyeyse azda sürsem çokta sürsem ciltte kalıyor. Acaba cildim emmiyormu diye düşünüyorum. Sabah 8 de sürdüm şu anda saat 12.30 ancak hala suratımda beyaz bir tabaka halinde duruyor. Dokunduğum zamanda pütür pütür oluyor. Acaba daha önce yorumlarda gördüğüm soyulmadan kasıt bu kremin pütür pütür olmasımı diye düşünüyorum. Şimdilik bir gelişme yok. İnşallah paramız boşa gitmemiştir.

selam ,
anlıyorum .ben de de bu şkeilde oluyor yani ilk sürdüğüm zaman beyaz oluyor cildim ,ben pek önemsemiyorum..ama çok da beyaz olmuyor ,tabi her cilt farklı tepki veriyor belki senin cildin de bu şekilde yanıt veriyor olabilir.ayrıca pütür pütür olmuyor ya tam tersi cildim yumuşacık oluyor ...ama dediğim gibi ciltten cilde değişir tepkiler.sen kullanmaya devam et inş.güzel sonuç alırız birlikte ...evet yaa bu verdiğim paralar ile şimdi bir araba sahibi olmşumdur kesin :)))

Merhaba canım, benim lekeler elmacık kemiklerimde. Bu yüzden emülsiyonu sadece yanaklarıma uyguluyorum, yani alın bölgesi hariç. Bugün cilt bakımı yaptırdım. Çok ilginçtirki cilt bakımından sonra yanaklarım ve lekelerim üzerinde bayağı beyazlama söz konusu. Lekelerim açıldı, yanaklarım beyazladı. Sanırım emülsiyon kullanırken cilt bakımı daha çabuk etki gösterdi. Anlamadım gitti. Sürekli aynaya bakıyorum. Yarın kalkar kalkmaz suratıma bakacağım acaba açılma hala söz konusumu diye.

selam ,
senin adına çok sevinidm.ya ben de halen çok fazla bir değişklik yok,sadece biraz açılma var lekelrimde ,o da zaten çok fark edilir biçimde değil belki ben psikolojik olarak da görüüyor olabilirm ...ama inan senin adına çok sevindim .
birşey soracağım bu cilt bakımını güzellik merkezinde falan mı yaptırıyorsun ben hiç yaptırmıyorum çünkü , nasıl yapılıyor ki ? onun etkisi olabilir tabi ki .beli bir destek gerekebilir ...o da cilt bakımıdır.

Biotaches emülsiyon ve maskeyi kullanmaya 1 ay önce başladım. Şahsi fikrim şudur ki: Biotaches koca bir yalan. Gözaltlarımada sürdüm, oradaki morluğa iyi geldi ancak lekelerim hala olduğu yerde duruyor. Bitirene kadar kullanmak istiyorum ve bir daha almam. Çünkü bunlar bizim gibi leke mağdurlarının zaaflarını kullanarak paralarını almaya yönelik tuzaklar. Kutu bitince belki bir ihtimal fayda ederse gene buradan bildiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…