Cilt Bakımı Ürünleri Bio-Taches Emülsiyon & Maske

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

nergis_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
58
0
Selam arkadaşlar,

Bir arkadaşım kullanıyor bu bahsettiğim ürünleri. dediğine göre böyle yüz, boyun, kol bölgesindeki kahverengi lekeleri yok ediyormuş. valla biraz araştırdım çok bilgiye ulaşamadım, yeni bir ürün heralde. acaba forumda kullanan var mı, varsa düşüncelerini benimle paylaşabilir mi?

o ürün yeni mi...arkadaşın nerden duymuş peki

az önce bahsediyordum ben de ben yeni kullanmaya başladım, aynı sorundan dolayı aldım çokta memnunum merak ettikleriniz varsa seve seve yardımcı olurum kızlar...

az önce bahsediyordum ben de ben yeni kullanmaya başladım, aynı sorundan dolayı aldım çokta memnunum merak ettikleriniz varsa seve seve yardımcı olurum kızlar...

ne kadar süredir kullanıysn cnm ? tavsiye edck kdr memnunmsn bnde almayı düşnyrm

ben de başladım kullanmaya biotaches. hem maskeyi aldım hem de emülsiyon baya iyiymiş ya(rahatlığı falan) devam etcem ben daha

mutlaka et canım zaten işe yaradığını görünce daha da şevkle devam edeceksin rahatlığına gelince haklısın maskesi muhteşem değil mi ya bu konuda kalıp halinde çıkması tertemiz ya..

mutlaka et canım zaten işe yaradığını görünce daha da şevkle devam edeceksin rahatlığına gelince haklısın maskesi muhteşem değil mi ya bu konuda kalıp halinde çıkması tertemiz ya..

baya azalmaya başladı canım bende lekeler biotaches söylendiği kadar işe yarıyomuş ama kullanmaya devam en az 3 ay kullanın diyor kullanmış kişiler ve uzmanlar

baya azalmaya başladı canım bende lekeler biotaches söylendiği kadar işe yarıyomuş ama kullanmaya devam en az 3 ay kullanın diyor kullanmış kişiler ve uzmanlar

onu ben de duydum canım zaten kullanımı da çok rahat kaldı ki fiyatı da uygun o yuzden 3 ay kullanmak sıkıntı değil zaten bio taches sayesinde azalıyor 3 ayda tamamne yok eder heralde..

merhaba ,
kızlar özelden mesdaj atamıyorum galiba bu konu da donmuş gibi ,umarım görür ve cevaplarsınız ,
bu krem ve maske gerçekten bu kadar faydalı mı ? ben de 10 gün falan oldu kullanmaya başlayalı ,çillerim ve güneş lekelrm için aldım ,ama şu an halen bir değişm yok ,çok mu sabırszlanıyrm ,sizce bende de etki gösterir mi?
yanıt bekliyrum kızlar lütfen ,bir de halen kullanıyormusnuz yada artık bıraktınız mı ,bırakınca tekrar lekelrinz geri geldi mi ?

merhaba ,
kızlar özelden mesdaj atamıyorum galiba bu konu da donmuş gibi ,umarım görür ve cevaplarsınız ,
bu krem ve maske gerçekten bu kadar faydalı mı ? ben de 10 gün falan oldu kullanmaya başlayalı ,çillerim ve güneş lekelrm için aldım ,ama şu an halen bir değişm yok ,çok mu sabırszlanıyrm ,sizce bende de etki gösterir mi?
yanıt bekliyrum kızlar lütfen ,bir de halen kullanıyormusnuz yada artık bıraktınız mı ,bırakınca tekrar lekelrinz geri geldi mi ?

merhaba ,

ve 3 defa mesajı göndermişim umarım yanıt alabililrm ..

Bende çok merak ediyorum. Banada dermatolog önerdi: "Yaz aylarında sadece akşamları sür, yazdan sonra sabah akşam sür. Ancak dışarı çıktığında koruyucusuz çıkma!" dedi. Bende henüz almadım. Eczanelerde 85 tl, internettede 70 civarı.

ben de bu ayın başında alıp kullanmaya başladım ama henüz çok belirgin bir değişklik olmadı belki daha yeni olduğu içindir.maske kullanımı çok rahat ama ,ben de heyacanla bekliyorum gelişmeyi ,ben akşam ve sabah kullanıyorum ...ama gelişmelri buradan bildireceğim ,diğer arkadşlara yardımcı olmak isterim tabiki. biraz daha zamana ihtiyacım var ,

Canım ben aldım maske ve emülsiyonu. Ancak soyucu etkisi olduğunu bildiğim için yazın kullanmak ne kadar doğru diye düşünmeye başladım. Henüz kullanmaya cesaret edemedim. Lütfen gelişmeleri bildir. Cevap bekliyorum.

selam ,
ben de 27 nisan dan beri düzenli bir şeklde kullanmaya özen gösteriyorum ,fakat herhangi bir soyulma falan yok,zaten kullanımında da böyle bir şeyden bahsetmiyorr.nasıl diye sorarsan sanki hafif bir açılma var ama belki psikolojikde olablir.. ama ben aynı zamanda gülsuyu ile de cildimi sabah akşam siliyorum ..şu an için değişm pek fazla yok yani .belki daha erkendir ama kullanmaya devam edeceğim.umarım güzel sonuç alablirz.tekrar gelişmleri yazarm...

bir de unuttum yazmayı saf gülsuyu kullanıyrum rosense'ye ait ,ben bıo tachesin internetten emülsiyn ve kremini 150 tlye almıştım .bir de pirinci suda birgün bekletip az biraz da bal ile karıştrp sürüyorum bakalım ne olacak umarım sonuç verir,merkala bekliyorum anlayacağın(((

Emülsiyonla maskeyi kullanınca fayda ediliyor yazıyordu ama ben daha başlayamadım. Güvenemedim. Soyulma olmazsa renk nasıl açılacakki, internette gördüğüm bazı yorumlarda soyulma olduğunu söyleyen insanlara rastlamıştım. Siz sadece leke üzerinemi yoksa tüm yüzemi sürüyorsunuz? Gün içinde çok iyi koruman lazım suratını. İnşallah sonuç alırsın arkadaşım. Bende kullanmaya başlarım artık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…