Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
örtmenimmm ben geldimmm .inşallah devamsızlıktan kalmamışımdıra.s.
oooooooo sen kalırmısın hiç.....hoşgeldin.bende çok güzel havadisler var......
matematik banada bakarmısın
benim d.t.04.01.1986
eşim d.t.21.03.1986
sat 27 şubat saat 22.00
yer konya 11 martta tek şüpem vardı tuttu.15 aylık kızım var bide ondan düşünmüyodum hamileligi bi bakabilirmisn bunun cinsiyeti ne çıkıcak
banada bakarmısın
bemim d.t : 25*07*1979
eşimin d.t : 24*08*1978
sat : 02*06*2010 yer aydın
bakarsan sevinirim ben bu ay hamile kalmak istiyorum
saol matematik pazartesi ögrencem cinsiyetini.doktor 11+2 iken kız gibi demişti ama kesin bişey yok demişti demedim kabul et dedi
bakalım ne cinsiyeti.
bence bu bioritmin doğruluk payı jonas ve diğerlerinde daha yüksek gibi?
kızım tutuyo..
matematik bana da bakarmısın canım erkek bebek temmuz için eşim doğum tarihi15.12.1974 benim 21.12.1979 sat 3 haziran şimdiden teşekkür canım...
Mrb matematikcim..bende yaz aylarında hamile kalmayı planlıyorum(tabi Allah nasip ederse) kız bebişim olsun istiyorum...rica etsem banada bişey sölermisin?
benim doğum tariihim: 23.03.1984
eşimin doğum tarihi :20.04.1984
son adet tarihi:3 haziran (hala devam ediyor,8 gün sürer)
adet döngüm 31 günde bir oluyor
bu ay hamiş kalmassam doğum tarihi açısından iyi olur..ben temmuz ,ağustos gibi olursa seneye mayıs ayında doğarsa iyi olur diye düşünüyorum..öğretmenim çünkü okulu yarıda bırakmak istemem mayısta eğitim bitiyor ya...
evet benim bu ay tutmazsa temmuzda çok daha uygun. bu ay erkeğe yatkın ama temmuz için daha kuvvetli.hemde yum dönemmime denk geliyo..
üç kişiye baktım ....tuttu.....
pardon tatlım yazmışım onu da yardımların için çok teşekkür