• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bio-ritiminizle bebeğinizin cinsiyetini önceden hesaplayın

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
neeeeeeeeeeeeeeeee gamsem....neden,nasıl,ne zaman........amaannnn.hemen anlaşılır mı? ay heyecanlandım. canım hamileysen hayırlısı olsun.........

9 may:?
16 may:kız
24 may:kız
31 may:?
3 mayıs:kız.............eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile tabi çok ilginçti grafik sende bakmışsın.hep sen kıza yatkın olunca eşin erkepğe yatkın oluyosun yada tersi..bunun pek ne olacağı yorumlanamıyor......o yüzden ? yazdım canmcımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bgn ögrendim canım hamileyim valla biz de anlamadık ama oldu da anlaamadım ben kız mı yani bide sadece bu günler degil mesela 9/16 mayıs arası yani o hafta gerçi neyse artık da insan genede merak ediyo:)

matematik bana da bak bacım. plansız bir şekilde diyetsiz takvimsiz hamile kaldııım.

yer türkiye
benim dt. 17.04.1977
eşimin dt. 20.10.1974

son sat. 09.05.2010

ilişki günü korunmasız 20.05.2010

matematik bana da bak bacım. plansız bir şekilde diyetsiz takvimsiz hamile kaldııım.

yer türkiye
benim dt. 17.04.1977
eşimin dt. 20.10.1974

son sat. 09.05.2010

ilişki günü korunmasız 20.05.2010

anammmmm sende mi ....hayırlı olsunAllah tamaına erdirsin.
bakiiim birazdan

bgn ögrendim canım hamileyim valla biz de anlamadık ama oldu da anlaamadım ben kız mı yani bide sadece bu günler degil mesela 9/16 mayıs arası yani o hafta gerçi neyse artık da insan genede merak ediyo:)

Canım bnm ben anlamadım kız mı yani esın erkeğe yatkın diyince kafam karıştı çizelge pek yorumlaniyo sanırım gerçi ruyamdavkiz gördüm ben ama genede bı sorim dedim

Yumurta çatlama tarihini baz alarak yaptım ben.Her ikisi de çizginin altında, yani kıza yatkın diyor. Gerçi hamile olup olmadığım da henüz belli değil ama dikkatimi çekti bu konu.Denemekten ne çıkar :)
Teşekkürler matematik

slm matematik banada bakabilirmisin rica etsem
benm d.t. 13.10.1988
eşimin d.t.10.08.1982
hamile kaldğım ay: nisan
hamile kaldıgım yer:çorlu(tekirdağ)
şimdiden çk tşkr ederm :ecrin_bebek:

ilişki gününü yazmalısın canım.....bütün nisan ayında brsürü olaslıkk vardır.üç aşağı beş yukarı gününü bilirsin..

Mrb matematikcim..bende yaz aylarında hamile kalmayı planlıyorum(tabi Allah nasip ederse) kız bebişim olsun istiyorum...rica etsem banada bişey sölermisin?
benim doğum tariihim: 23.03.1984
eşimin doğum tarihi :20.04.1984
son adet tarihi:3 haziran (hala devam ediyor,8 gün sürer)
adet döngüm 31 günde bir oluyor
bu ay hamiş kalmassam doğum tarihi açısından iyi olur..ben temmuz ,ağustos gibi olursa seneye mayıs ayında doğarsa iyi olur diye düşünüyorum..öğretmenim çünkü okulu yarıda bırakmak istemem mayısta eğitim bitiyor ya...

slm matematik banada bakabilirmisin rica etsem
benm d.t. 13.10.1988
eşimin d.t.10.08.1982
hamile kaldğım ay: nisan
hamile kaldıgım yer:çorlu(tekirdağ)
şimdiden çk tşkr ederm :ecrin_bebek:

23nisan ise kız

25 nisan ise erkek olabilir. tam anlayamadım.......ama bu günde kız benim yorummua göre

Mrb matematikcim..bende yaz aylarında hamile kalmayı planlıyorum(tabi Allah nasip ederse) kız bebişim olsun istiyorum...rica etsem banada bişey sölermisin?
benim doğum tariihim: 23.03.1984
eşimin doğum tarihi :20.04.1984
son adet tarihi:3 haziran (hala devam ediyor,8 gün sürer)
adet döngüm 31 günde bir oluyor
bu ay hamiş kalmassam doğum tarihi açısından iyi olur..ben temmuz ,ağustos gibi olursa seneye mayıs ayında doğarsa iyi olur diye düşünüyorum..öğretmenim çünkü okulu yarıda bırakmak istemem mayısta eğitim bitiyor ya...

canım seninki biraz uzun ilk boş vaktimde bakacağım.....

Back
X