• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ne cin takvimi ne rus nede yorumcu bu baska bisey %90 larda sonuc denermisiniz ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi ORKDM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
orkdem kusura bakma dogum tarıhlerımıze 2012 yazmısım bakamıstın bioritme ben bufta yıne gıttım doktora cuma gunu 25 inci haftadayım doktotr yıne gorunmuyo dedı ya 6 ay bıttı bılmıyorum canım sıkıldı ıyıce:D

eşim doğum tarihi:12.03.1980
benim doğum trihi:16.12.1985
sat:18.10.2011

-28-30-1-3 kasım günler

bıoritme göre ne gorunuyor bırde bana bakarmısn ?

orkdem kusura bakma dogum tarıhlerımıze 2012 yazmısım bakamıstın bioritme ben bufta yıne gıttım doktora cuma gunu 25 inci haftadayım doktotr yıne gorunmuyo dedı ya 6 ay bıttı bılmıyorum canım sıkıldı ıyıce:D

eşim doğum tarihi:12.03.1980
benim doğum trihi:16.12.1985
sat:18.10.2011

-28-30-1-3 kasım günler

bıoritme göre ne gorunuyor bırde bana bakarmısn ?

Arkadaşım iznin olursa doktoruna ohaa demek istiyorum.25.haftaya gelmişsin nası gözükmez cinsiyeti yaa.ultrason aleti nuh nebiden kalma heralde:52: bence sen başka bi doktora görün hayatım.insanın sabrı da bi yere kadar yahuu.hiç ayrıntılı ultrasona girmedinmi hani şu bebeğin tüm organlarını uzun uzun inceleyen ultrason?

Orkidecim ilk siteye girdim ay takvimine göre oğlum olcakmış.ama ikincisini anlayamadım yaa :26:

canım yaa bende cinsiyet için kuduranlardanım herşeyden önce sağlıklı eli ayağı düzgün olsun tabi ama insan evladı meraktanda vazgeçemiyor :) ben anlayamadım bu takvimi banada bakabilirmisiniz?
benim d.t 30.09.1983
eşimin d.t 29.07.1982
son reglim 6 mart
muhtemel hamile kalma günüm 25.26 marttan biridir heralde

Arkadaşım iznin olursa doktoruna ohaa demek istiyorum.25.haftaya gelmişsin nası gözükmez cinsiyeti yaa.ultrason aleti nuh nebiden kalma heralde:52: bence sen başka bi doktora görün hayatım.insanın sabrı da bi yere kadar yahuu.hiç ayrıntılı ultrasona girmedinmi hani şu bebeğin tüm organlarını uzun uzun inceleyen ultrason?

valla canım iki farklı doktora gittim ikisede aynı seyı soyluyor bebeğin pozizyonu gereği görünmediğini soyluyorlar ayrıntılı ultrasonada 20.haftada gırdım ordada dususu gereı gereklı ıncelemeler tam yapılamadı hep sırtı donuk baş aşagı ılk gunden berı amuda kalkmıs

ogreneemdım gıttı ıyıce merak etmeye basladım

eğer doğru bakabilmişsem benim doğum tarihime göre erkeğe yatkın veya nötr gibi eşiminkine göre de kız

ama ilişki gününü yazmak gerekmedi sadece ay soruluyor
yanlış mı bakmışım?

Ay ben bu bioritmi hiç anlamadım :)))))))))

Bakarsanız sevinirim

Ben 12.07.1980
Esim 26.06.1979

Hamile kaldığım tarih 2.05.2012 veya 4.05.2012

ben hiççç bir şey anlamadım arkadaşlar
benim 01 haziran sat günüm 13 haziranda korunmasız bir ilişkiye girdik eşimle d.tarihim 21,07,1972 bilen anlayan varsa bana bakıp yazabilirmi?

slm kızlar benimkinide hesaplarsanız çok sevinirim ben yaptım ama anlamadım doğum tarihim 06.12.1986 eşimin 27.11.1975 ilişkiye girdiğim gün 06.04.2012 bu arada ikizlerim olacak ama tek yumurta yani ciinsiyetleri aynı olacak şimdiden tşkler

kızlar bnmkınıde hesaplarmısınız yaa bnm doğum tarıhım 23.05.1992 esımın 04.01.1988 hamıle kaldığım gun 05.05.2012 mrkla beklıorum:)

selam bende baktım ama anlamadım banada yardımcı olurmusunuz?????? ilişki tarihim 18.07.2012 :)) şimdiden teşekkürler

benimde 19. haftam bitti kizmi oglanmi belli degil :(
bir oglan bir kiz dediler bekliyorum 23. haftami

orkide ya ben anlayamadim bu hesaplamayi. ben yazsam sana bakabilirmisin?
bundanda eksik kalmayayim

dogum tarihim 09.01.1983 (9:05 gunduz)
esimin 21.09.1980
sat 31 mart

iliski gunlerim 9 nisan ve 11 nisan
iliski zamaninda guney koredeydim ben tr de degildim
sanirim saat dilim +9

Ben beceremedim arkadaşlar bu olayı.
Doğum tarihim 15-09-1981
Eşimin doğum tarihi 10-11-1981
Hamile kaldığım tarih 28-12-2012
Şu an cinsiyetimiz kız.Bakalım tutacakmı?

himmm bak simdii sen reglinin 11. gunu kalmisin yani kiz oluyorr

rabbim bilir tabiikii ama bilimsel olarakta kiz olmasi gerek ogreni_nce yazarmisin canimm
bu arada bir kizin var sanirim birde oglun olur insallah

%100 degil bunlarr iste eglencelik
Ayyyyy canm bana da yardm eder misin.. :)

Canım banada yardım et ne olur 31.05.1985 dogum tarihim son adet
19.10.2013 iliski tahimde 27.10.2013 İstanbul

bana da bakar mısınız ltf doğum tarihim 16.01.1988
ilişki tarihim 8.11.2013 ve adet sonrası oldu hep kız olur deniyor ama ?? erkek olma ihtimali yok mu? :(

arkadaşlar bu sayfa hala aktif mi acaba?yardımcı olacak kimse var mı:)
ben de merak ediyorum bebeğin cinsiyetini

Ay takvimine göre baktım erkek dedi hatta bir gün sonrasına da baktım belki döllenmede gecikme olmuştur diye ondada erkek dedi. Bakalım 15 nisanda öğrenicez cinsiyetini. Ama önce kanamamızın durması lazım :(

Back
X