Binnaz Abla

Dediğim gibi her ilişki dinamiği farklıdır.
Adam sanki tek tip bir adamdan bahsediyor.
Yani herkesin doğası farklıdır.
Ayrıca bu devirde kimse kimsenin nazını tribini çekmiyor valla
Tabi alma verme dengesi önemli ilişkilerde ama onun dediği gibi olmaz bu işler.
Şu msjı yazın bunu yazın diye akıl veriyor sektör oluşturdular ilişkiler kötü gidiyor bunlar kazandı.
Birde Esra var dişi versiyonu.
Erkeğe şunu aldırın para harcatın sürekli diyen.
Millet zor geçiniyor ya.
Bunları dinleyip ilişkilerinizi sebote edersiniz benden söylemesi
aynen öyle bakma biz kadınlar erkeklere göre daha nazlıyız doğal olarak hatta hiç uğraşmıyoruz bile
seven erkek uğraşıyor ve değerini bilmek gerekiyo

Benim yıllar önce arkadaşım bu adil in kitabı mı ne onu almıştı
kitapta yazıyo işte size yazmıyorsa sizinle ilgilenmiyorsa serbest bırakın şöyle yapın böyle yapın gitsin
kız yaptı adam gerçekten gitti :KK70: :KK70:
Bence gidecegi varmis :)) Adil Yildirim'i takip etmiyorum ama bir kac yerde roportajini izlemistim, cok hakli bir cok konuda katiliyorum ama genel konularda erkeklerin bakis acisini anlamak icin dinlemek lazim, her hareketi onun tavsiyelerine uyarak yapmak mantiksiz, kimseninkine bakmamak lazim aslinda. Her insanin kendi kalbi ve akli dogru yonlendiriyor.

Dediğim gibi her ilişki dinamiği farklıdır.
Adam sanki tek tip bir adamdan bahsediyor.
Yani herkesin doğası farklıdır.
Ayrıca bu devirde kimse kimsenin nazını tribini çekmiyor valla
Tabi alma verme dengesi önemli ilişkilerde ama onun dediği gibi olmaz bu işler.
Şu msjı yazın bunu yazın diye akıl veriyor sektör oluşturdular ilişkiler kötü gidiyor bunlar kazandı.
Birde Esra var dişi versiyonu.
Erkeğe şunu aldırın para harcatın sürekli diyen.
Millet zor geçiniyor ya.
Bunları dinleyip ilişkilerinizi sebote edersiniz benden söylemesi
Esra'yi ilk defa duydum, tam ismi neydi?

Esra'yi ilk defa duydum, tam ismi neydi?
Esra Ezmeci.
Ya nacizane tavsiyem ilişkilerinizi saçma sapan takdiklerle mahvetmeyin.
Aramayan sormayan adamı aramayın zaten o ayrı da.
Yok şöyle yapın şöyle deyin denilen şeylere itibar etmeyin.
Gerçekten insan ilişkilerini oyuncağa çevirdiler.

Bence gidecegi varmis :)) Adil Yildirim'i takip etmiyorum ama bir kac yerde roportajini izlemistim, cok hakli bir cok konuda katiliyorum ama genel konularda erkeklerin bakis acisini anlamak icin dinlemek lazim, her hareketi onun tavsiyelerine uyarak yapmak mantiksiz, kimseninkine bakmamak lazim aslinda. Her insanin kendi kalbi ve akli dogru yonlendiriyor.
İşte gideceği varsa takdikle falan kalmıyor adam.
Kimseyi bağlayamazsun iki üç ucuz takdikle.
Seven adam gelir sevmeyen gider.
Kimse sizden değerli değil.

Esra Ezmeci.
Ya nacizane tavsiyem ilişkilerinizi saçma sapan takdiklerle mahvetmeyin.
Aramayan sormayan adamı aramayın zaten o ayrı da.
Yok şöyle yapın şöyle deyin denilen şeylere itibar etmeyin.
Gerçekten insan ilişkilerini oyuncağa çevirdiler.
Esra Ezmeci sacma bir kadin simdi hatirladim. Tuzlu su falan diyen galiba, aman simdi de disilik arttirmaya takmislar.

Esra Ezmeci sacma bir kadin simdi hatirladim. Tuzlu su falan diyen galiba, aman simdi de disilik arttirmaya takmislar.
İkiside birbirinden saçma.
Ama parayı götürdüler valla.
Milletin ilişkisi kötü gidiyor bunlar kazanıyor şaka gibi

İkiside birbirinden saçma.
Ama parayı götürdüler valla.
Milletin ilişkisi kötü gidiyor bunlar kazanıyor şaka gibi
Denize düşen yılana sarılır o hesap insanlar derdine çare ariyor
ben eski bazi iliskilerimd3 psikolojiden yararlanmiştim öyle vazgecmistim adamlarin ruh sagligi bozuktu öğrenince bi sekilde kendimi uzaklastirdim illede olsun diye tutturmamak lazim

Kızlar Gilda koç mu Elfin demet mi sizce
Gilda giriyor mu ya? Bende baktirmak istiyorum ama bi turlu aktif goremiyorum. 2 yil once baktirmistim ona bir kere ve cikti. Zaten ondan sonra da bir daha baktiramadim ona.
Elfin demete coook baktirdim. İlk fallari cok iyiydi ama son fallarinda beni iyice tanimisti ve buna gore yorum yapiyodu (6 ayda iki hatta uc defa atmistim o donem). Ama elfininde hisli oldugunu dusunuyorum. Yani bende cikmisligi coktur. Gecenlerde yine bir baktiricaktim ama o fiyati gorunce far paleti almak daha mantikli geldi ve baktiramadim 😈 elfin burayi okuyosan o fiyatini bi indir lutfen ya 🥹😅

kizlar ic sesinizi dinleyin... falcıların yönlendirmesiyle iliskilerinizi ve hayatinizin gidisatini mahvetmeyin.

Kızlar Gilda koç mu Elfin demet mi sizce

Gilda giriyor mu ya? Bende baktirmak istiyorum ama bi turlu aktif goremiyorum. 2 yil once baktirmistim ona bir kere ve cikti. Zaten ondan sonra da bir daha baktiramadim ona.
Elfin demete coook baktirdim. İlk fallari cok iyiydi ama son fallarinda beni iyice tanimisti ve buna gore yorum yapiyodu (6 ayda iki hatta uc defa atmistim o donem). Ama elfininde hisli oldugunu dusunuyorum. Yani bende cikmisligi coktur. Gecenlerde yine bir baktiricaktim ama o fiyati gorunce far paleti almak daha mantikli geldi ve baktiramadim 😈 elfin burayi okuyosan o fiyatini bi indir lutfen ya 🥹😅

İkisi de kötü değil bence ikisi için de çıktı diyen çok. Elfin demet bana hiç çıkmadı, Gilda koç basbayağı çıkmış :KK51:

Adili hiç sevmiyorum bence yanlış yönlendiriyor insanları.
Her ilişki dinamiği farklıdır.
Bu tiplerin ağzına bakıp ilişkilerinizi mahvetmeyin.
kaçıngan bağlanan ilişki istemeyen insanlarda işe yarayan taktikler veriyor. Kendi isteklerinden ve yakınlık arayışından feragat ederek ilişkideki süreci ve dinamiği karşı tarafın belirlemesini sağlıyosun benim istediğim gibi olmayacaksa olmasın ne anladım yani ben.

kaçıngan bağlanan ilişki istemeyen insanlarda işe yarayan taktikler veriyor. Kendi isteklerinden ve yakınlık arayışından feragat ederek ilişkideki süreci ve dinamiği karşı tarafın belirlemesini sağlıyosun benim istediğim gibi olmayacaksa olmasın ne anladım yani ben.
İlişki istemeyen adama ne yaparsan yap istemez zaten.
Kaçıcaksın adamdan.
Aramayanı aramıcan bu takdik değil zaten olması gereken bu.
Adam istiyorsa zaten gelir yani.
Kaçıngan bilmem ne diye birşey ben bilmem .
Ben istenmediğimi düşünürüm pıskolojık sorunları beni ilgilendirmez yani banane.
Adil yıldırım a ihtiyacım yok bunları bilmek için

merhaba , siz fal baktirirken nasil soru soruyorsunuz? ben patir patir herseyi anlatip sonra sorumu soruyorum haliyle herseyi biliyorlar :)ama burda okuyorum gecmisi bildi yazanlar felan var , siz anlatmiyor musunuz basinizdan gecenleri?

Back
X