Insanin bazen enerjisi tukenir ya, ben o zaman Taynattaki Meryeme giderdim (ankaradayken). Vallahi eksikligini yasiyorum, Meryemsiz kaldigimdan beri ustume bir negatiflik coktu resmen.

Inanilmaz bir pozitif enerjisi var ve hep sunu soylerdi bana: Olur mu olmaz mi diye dusunme, olacagina inan.
Ortakoydeki Yildiz in bana her dedigi cikti ama yine de kendisinde bir gariplik, olumsuz bir hava var. Bana ask evliligi yapacagim gibi guzel bir seyi soylerken bile ustunden negatif enerji akiyordu. Havasi genel anlamda negatif ama enerji emici bir insan degil, ustelik zirvalamiyor ve dogruyu cikip soyluyor.
Meryemin gelecekle ilgili dedigi bazi seyleri de yasadim, ama esas oglanin oldugu kisma daha var galiba :) Falini bayagi begenmisim aslinda ama en cok ustundeki bulasici neseye hastayim.
Genelde olumlu dusunuyorum ama son gunlerde resmennnn hayattan daralmisim. Meryem e 1 ay once gitmistim ama verdigi enerji maalesef 10 gun yetti oyle bunalmisim yani :))
Son 1 yilda yasadigim zirvaliklardan olumlu dusunecek halim vallahi kalmadi, olumlu dusunup sonra hayalkirikligina ugramaktan korkar oldum. O yuzden pozitif insanlarin etrafinda dolanip pozitiflik toplamaya bakiyorum, madem kendim uretemiyorum ben de baskalarindan alirim :)
Yasadigim yerde cezve , kahve vs. olmadigi icin hala Ilkay hanima baktiramadim, Turkiyeye giden bir arkadasin bu kiymetli mallari getirmesini bekliyorum :)) Ganimetlere kavusunca ilk isim Ilkay hanimi denemek olacak :)