Binnaz Abla

Orası öyle ama işte spesifik şeylerde bilince inanmak istiyor insan geri kalan söylediklerinede falcıların
Serkan Tek net ve kisa anlatiyor detay vermiyor kisaca anlatmisti benim sordugum kisiyi ama birebir oyle bir insan oldugunu da anladim daha sonra

O dönem çıkanlar oldu mu size ?iyiler vardı o zaman evet
üzerinden çok zaman geçti çıkan fallarım olmuştu sonuç çıkmayıp anda ve karşı tarafın hayatında çok iyi olanlar vardı ama böyle detay detay hatırlamıyorum. Yalnızca Nakta benim için ayrı bir yerde. olmayacak dediği şeyler olmadı - olacak dedikleri oldu. Anda ise karşı taraf hakkında söylediği hiç bilmediğim bazı gerçekleri Nakta'dan duyduktan sonra üzerine gidip öğrendiğim sırlar/yalanlar vs vardı.

üzerinden çok zaman geçti çıkan fallarım olmuştu sonuç çıkmayıp anda ve karşı tarafın hayatında çok iyi olanlar vardı ama böyle detay detay hatırlamıyorum. Yalnızca Nakta benim için ayrı bir yerde. olmayacak dediği şeyler olmadı - olacak dedikleri oldu. Anda ise karşı taraf hakkında söylediği hiç bilmediğim bazı gerçekleri Nakta'dan duyduktan sonra üzerine gidip öğrendiğim sırlar/yalanlar vs vardı.
anladım tşk ederim 🙏

Peki nakta size nasıl vadeler vermişti bana mesela kasımın 4-14-24 böyle söyledi

Peki nakta size nasıl vadeler vermişti bana mesela kasımın 4-14-24 böyle söyledi
bana da böyle 2-3 farklı vadeler veriyordu çoğunun da tuttuğu olmuştu o tarihlerde bi gelişme bi haber oluyordu o yüzden severim naktayı ama dobra kadın olumsuzu da söylediği için sevmeyeni de çok. E bide enerji meselesi benim uyuyordu

Dinliyorum şuan, Haziran ayında bakmış. Ayrılık nedenimizi bilmiş, hayatında başkası olduğunu bilmiş, yakinda ara ara sana bakacak demiş o siralar bende engelliydi ihtimal vermiyordum ama gercektende temmuz Agustos sosyal medyadan storylerime bakmisti, ayrilmamizda ben sucluydum yani afedersiniz bir b*k yedim, sizin son bir konusmaniz olacak eylül ekim gibi ama olmicaksiniz istemiyor dedi - ben yazdim asla yazmazdim ama duramadim ve tekrar deneyelim dedim ama istemedi ve bende üstelemedim rafa kaldirdim o konuyu, hani artik üzülmüyorumda o konu benim icin kapanmistir.

Nakta bunu falindada söylemisti o konusmadan sonra baglariniz kopacak dedi Gercektende hani ortada artik ne bi engelleme nede baska bisey var böyle sanki hic tanismamis gibiyiz bende üzülmüyorum artik zaten nerdeyse 1 sene gecmis üstünden ayrilali, yeni birine takmis durumdayim kafayi zaten onun acisini cekiyorum simdide😂

Nakta bunu falindada söylemisti o konusmadan sonra baglariniz kopacak dedi Gercektende hani ortada artik ne bi engelleme nede baska bisey var böyle sanki hic tanismamis gibiyiz bende üzülmüyorum artik zaten nerdeyse 1 sene gecmis üstünden ayrilali, yeni birine takmis durumdayim kafayi zaten onun acisini cekiyorum simdide😂
bu nakta instgramdaki fal nakta hesabı mı?En son 2020 de paylasım yapmıs da aklım karıstı🧐

Kartları konuşturarak baktığı falına baktırmıştım aşk kartları diye geçiyor karşı tarafı da beni çok güzel yansıttı vade verdi ve eğer o tarihlerde olmazsa zaten iyice olumsuza gider süreç dedi bakalım bekliyorum ben baktırırlen 160 tı şimdi 190 olmuş

bana da böyle 2-3 farklı vadeler veriyordu çoğunun da tuttuğu olmuştu o tarihlerde bi gelişme bi haber oluyordu o yüzden severim naktayı ama dobra kadın olumsuzu da söylediği için sevmeyeni de çok. E bide enerji meselesi benim uyuyordu
ayyyy eski üye gördüm sevindim bi milenart nasılsın nasıl gidiyor

Tekrardan naktaya baktırdım ama kartları mı konuştu yoksa anlam veremedim yani vadeler uzadı önceki faldan çok memnun kalmıştım ama bu seferki için aynı şeyi söyleyemeyeceğim sanırsam çok sık aralıklarla baktırmamak gerek :)

Evet mail adresine yolluyor ama fallar arasında 1 aylık vade varken zamanı ötelemesine anlam veremedim sonrasında da iyi dinlememişsin gibi bir tavırla karşılaştım 🤣 kartları konuşturması tamam da sorularımın dışında bir bakım oldu 190 tl değmedi

Evet mail adresine yolluyor ama fallar arasında 1 aylık vade varken zamanı ötelemesine anlam veremedim sonrasında da iyi dinlememişsin gibi bir tavırla karşılaştım 🤣 kartları konuşturması tamam da sorularımın dışında bir bakım oldu 190 tl değmedi
Ben cook eskiden baktirmistim bir bakayim mailime duruyo mu hala cikmis mi hic bilmiyorum 😂 190 tl de cokmus ya o ne 😒

ayyyy eski üye gördüm sevindim bi milenart nasılsın nasıl gidiyor
Çok teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın :) Benim çok şükür her şey yolunda hep uğruna fal baktırdığım kişi ile 17 ay sonra barıştık şuan 1.5 yaşında kızım var olayla birden gelişti :KK45:

Back
X