Binnaz Abla

Kizlar sizce karsi tarafin durumunu/hislerini kim daha iyi biliyor? Talia, Ares, Doga?

Yani buyuk umutla gitmiştim önceden iiyi baktı diye ama maalesef puan dahi vermedim aslında 1 vermek istiyorum ama bende öyle bi insanım ki insanlar üzülür diye veremiyorum Dünya benim gibi salakların hatrına dönüyor valla neyse bugun birine daha baktırıp kapatıyorum fal sayfasını uuzn süredir bsktormıyodum bi de

Ayy evet baktırdınız mı siz
Hayir baktirmadim, takip ettigim astrologlar var twitter'da onlardan biri de takip ediyormus oradan gordum. Astrologlar cok cogaldi hic guvenmiyorum, gerci falcilar da ayni sekilde ama dogum tarihinden veya gezegenlerden karakter disinda bir sey gorebileceklerini dusunmuyorum acikcasi. Sadece onemli tarihleri soyleyebilirler, bu tarihler sansli vs gibi.

Yani acıkcası bende öyle düşünüyorum ama ne zamandır takip ediyordum ilgimi çekti çok fazla var dediğiniz gibi ve çoğu kopyala yapıştır sacmalık yani fiyatı uygun olunca denemek istedim. Ses kaydı atacak bakalım sonucu yazacağım

Fiyat uygunsa denemekte fayda var tabii ki belki iyi cikar :) Yalniz astrologlar bazen sert olabiliyor gorduklerini soyledikleri icin, dogum haritasina gore evlilik cocuk gozukmuyor diyorlarmis boyle bir kac kisiden duymustum, bunlari zaten bilemezler ama boyle soylemeleri de hem falcilarin hem de astrologlarin hos olmuyor,.

Ben doğumharitası baktırmak istiyorum aslında var mı öneriniz?
3 yıl önce sorumgeldi.comda işle hayatı ile ilgili soru sormuşum ama 3 kere sormuşum birisini eh işte bilmişler diğer ikisi tamamen uydurmasyon olmuş.. ama doğum haritası İçin öneriniz olursa çok sevinirim

Bugün Bilge Özdoğru ya bakım yaptıracağım kızlar daha önce giden oldu mu

kızlar önerebileceğiniz tarot falına iyi bakan bir yorumcu var mı??? uyku tutmuyor ((
Ben fulya nas 'ı beğendim zaten astroloji eğitimi falan varmış sanırım videolarında da paylaşmışlar bana söyledikleri ileri tarihli şeyler ama geçmişten de çok bildiği oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…