Binnaz Abla

Açıkçası benim Falsepeti’nde baktırdığım çoğu kişinin falları çıkmadı.Danıştığım biri var onda bile hepsi tutmadı.Ben Zülal şen’i beğenmedim olarak hatırlıyorum.Ama başkasına bilmişte olabilir aratın isterseniz ya da belki çıkan varsa belirtir burda🌸
Aslı Güle baktırdın mı? Yeni bir yorumcu ve istediğim hedeflediğim her şeyi bildi vadelerin dolmasına daha çok var ama zaten isteklerim uğruna çabalıyorum olmayacak şeyler vadetmedi çok mutlu oldum.

Aslı Güle baktırdın mı? Yeni bir yorumcu ve istediğim hedeflediğim her şeyi bildi vadelerin dolmasına daha çok var ama zaten isteklerim uğruna çabalıyorum olmayacak şeyler vadetmedi çok mutlu oldum.
Hayır genellikle yeni yorumculara baktırmadım.Ben orda Özlem Yılmaz’a danışıyorum genellikle ve memnunum.Tabi anda iyi olumsuzu söylüyor.Ama tabi ki hepsi çıkmadı.

İlk falı çıkıp sonrakiler çıkmıyor bence melisanın
Ya aşkım m modumu düşürdü 8 dk aynı lafı evirip çevirmiş olumsuz değil cok ama olumlu da değil ne oldugu belli değil 😃 sacma sapan bir faldı ne yoklukta attım bir de püüüüü😃 ya yıldızname baktormak istiyorum aslında yok mu biri ya

Melisaya baktırdım uzun süre sonra maalesef cok boş geldi daha iyiydi bu kadın aynı lafo bes kere söyledi fal bitti sonra
evet ben de öyle birşey yaşamıştım belki 1 yıldan fazla oldu o zaman 1 vermiştim hatta..falsepeti fiyatlar uçtu resmen herşey gibi pahalandı ama kalite konusu da sanırım azaldı..artık uzun zamandır hep binnazdayım en azından daha kaliteli geliyor bana..fal bu eğlence biraz da ama 6-7 kere aynı şeyleri duymak sıkıcı maalesef :KK43:

X