Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani buyuk umutla gitmiştim önceden iiyi baktı diye ama maalesef puan dahi vermedim aslında 1 vermek istiyorum ama bende öyle bi insanım ki insanlar üzülür diye veremiyorum Dünya benim gibi salakların hatrına dönüyor valla neyse bugun birine daha baktırıp kapatıyorum fal sayfasını uuzn süredir bsktormıyodum bi deevet ben de öyle birşey yaşamıştım belki 1 yıldan fazla oldu o zaman 1 vermiştim hatta..falsepeti fiyatlar uçtu resmen herşey gibi pahalandı ama kalite konusu da sanırım azaldı..artık uzun zamandır hep binnazdayım en azından daha kaliteli geliyor bana..fal bu eğlence biraz da ama 6-7 kere aynı şeyleri duymak sıkıcı maalesef
BaktirdinizmiNe zamandır tivitırda takip ettiğim biri vardı horary baktırıcağım bugun. Horary neyse ondan da eksik kalmayayım dedm sonucu yazacağım
Valla cevap vermedi hala bekliyorum maalesefBaktirdinizmi
Kime baktircaksiniz acaba sorabilirmiyimmmValla cevap vermedi hala bekliyorum maalesef
Aha yazdı. 13 30 da bakacak nimet diye birisi bayadır takip ediyorum. Normalde tivitırdan güvenmiyorum kımseye ama bu iyi gibi geldi nolur amin kötü cıkmasın.Kime baktircaksiniz acaba sorabilirmiyimmm
Bence Talia. Ares de anlik fena degil, Doga'yi yuzeysel buluyorum biraz.Kizlar sizce karsi tarafin durumunu/hislerini kim daha iyi biliyor? Talia, Ares, Doga?
nimet r. mi? efemerris diye bir astrolog var ama ona mi baktiriyorsun?Aha yazdı. 13 30 da bakacak nimet diye birisi bayadır takip ediyorum. Normalde tivitırdan güvenmiyorum kımseye ama bu iyi gibi geldi nolur amin kötü cıkmasın.
Ayy evet baktırdınız mı siznimet r. mi? efemerris diye bir astrolog var ama ona mi baktiriyorsun?
Hayir baktirmadim, takip ettigim astrologlar var twitter'da onlardan biri de takip ediyormus oradan gordum. Astrologlar cok cogaldi hic guvenmiyorum, gerci falcilar da ayni sekilde ama dogum tarihinden veya gezegenlerden karakter disinda bir sey gorebileceklerini dusunmuyorum acikcasi. Sadece onemli tarihleri soyleyebilirler, bu tarihler sansli vs gibi.Ayy evet baktırdınız mı siz
Yani acıkcası bende öyle düşünüyorum ama ne zamandır takip ediyordum ilgimi çekti çok fazla var dediğiniz gibi ve çoğu kopyala yapıştır sacmalık yani fiyatı uygun olunca denemek istedim. Ses kaydı atacak bakalım sonucu yazacağımHayir baktirmadim, takip ettigim astrologlar var twitter'da onlardan biri de takip ediyormus oradan gordum. Astrologlar cok cogaldi hic guvenmiyorum, gerci falcilar da ayni sekilde ama dogum tarihinden veya gezegenlerden karakter disinda bir sey gorebileceklerini dusunmuyorum acikcasi. Sadece onemli tarihleri soyleyebilirler, bu tarihler sansli vs gibi.
Fiyat uygunsa denemekte fayda var tabii ki belki iyi cikar :) Yalniz astrologlar bazen sert olabiliyor gorduklerini soyledikleri icin, dogum haritasina gore evlilik cocuk gozukmuyor diyorlarmis boyle bir kac kisiden duymustum, bunlari zaten bilemezler ama boyle soylemeleri de hem falcilarin hem de astrologlarin hos olmuyor,.Yani acıkcası bende öyle düşünüyorum ama ne zamandır takip ediyordum ilgimi çekti çok fazla var dediğiniz gibi ve çoğu kopyala yapıştır sacmalık yani fiyatı uygun olunca denemek istedim. Ses kaydı atacak bakalım sonucu yazacağım
Neler söylediiGeldi yorum ama ne kötü ne iyi bana göre değil diyeyim ben faldan devam
Ben fulya nas 'ı beğendim zaten astroloji eğitimi falan varmış sanırım videolarında da paylaşmışlar bana söyledikleri ileri tarihli şeyler ama geçmişten de çok bildiği oldukızlar önerebileceğiniz tarot falına iyi bakan bir yorumcu var mı??? uyku tutmuyor ((
BendeEvet ben onu cok begendim analiz vs olsrak ama vadelerini bekliyorum