Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Binnaz'da Elfin Demet onerebilirim Katinasini ama o da cok pahali, o kadar degen bir fal bakmiyor ucretini biraz dusururse baktirilabilir. Onun disinda en son baktirdigim son fallara baktim, Kasim basinda Demir Abaci'ya katina baktirmisim fena degilmis, sordugum kisi icin dedigi gibi oldu, vade olarak da Subat sonu yeni kisi ongormus cikarsa yazarim 1500 kredi deger mi emin degilim ama ben baktidigimda 1000 di kredisi. Ayda Nese de kotu sayilmaz yazili bakiyor, genel olarak benimle ilgili seyleri vs dogru bilmisti o da yeni biri demis bahar aylari ama tanisma seklim konsuunda yaniliyor olabilir dedigi gibi olmasi su an mumkun gozukmuyor, o da 1000 kredi degmez diye dusunuyorum yazili baktigi icin.Cevabiniz icin tesekkurler. Binnazda kimi önerirsiniz siz?
Ayda Neşe en son sesli bakıyordu sanki değişmiş mi acaba?Binnaz'da Elfin Demet onerebilirim Katinasini ama o da cok pahali, o kadar degen bir fal bakmiyor ucretini biraz dusururse baktirilabilir. Onun disinda en son baktirdigim son fallara baktim, Kasim basinda Demir Abaci'ya katina baktirmisim fena degilmis, sordugum kisi icin dedigi gibi oldu, vade olarak da Subat sonu yeni kisi ongormus cikarsa yazarim 1500 kredi deger mi emin degilim ama ben baktidigimda 1000 di kredisi. Ayda Nese de kotu sayilmaz yazili bakiyor, genel olarak benimle ilgili seyleri vs dogru bilmisti o da yeni biri demis bahar aylari ama tanisma seklim konsuunda yaniliyor olabilir dedigi gibi olmasi su an mumkun gozukmuyor, o da 1000 kredi degmez diye dusunuyorum yazili baktigi icin.
Benim falim yaziliydi belki ben yanlislikla yazili secenegi secmistim hatirlayamadim simdi ama sesli olunca o secenegi secerim geneldeAyda Neşe en son sesli bakıyordu sanki değişmiş mi acaba?
Deli yazmış yalnislikla adlı kanalda demek istedimKızlar selam YouTube da nur abla kahve yorumları deli kanalda kendi burcumu dinledim aşırı tutarlı geldi ve bayanın enerjisi yüksek gibi geldi sesinden ötürü bakmak isterseniz öneririm
dönütlerinizi bekliyorumDeli yerine
Deli yazmış yalnislikla adlı kanalda demek istedim
Izlicem birazdan mutlaka ama sorun su ki, benim exle ayni burcuzdönütlerinizi bekliyorum
Çok normal gece bakıyor normalde ama bazen sarkıyor ertesi geceye bugunde gelemzse iletişime yaz iletirlerFalalemde Zeydere attim taa dün gece hala bakilmamis normalmi kizlar?
Siz zeydere baktirdinizmi hicÇok normal gece bakıyor normalde ama bazen sarkıyor ertesi geceye bugunde gelemzse iletişime yaz iletirler
Lizyacım bu yeliz kim ve nerde ne bakıyor?Zumra ilk baska bir sitedeyken cok iyiydi ama Binnaz’a gectikten sonra anlik durumlarda da gelecekte de bilemedi bende. Yalniz bir falinda bildigi bir sey olmustu, hisleri olmayan birinin goremeyecegi bir detay bu durumu da o zaman cok fal baktirmama ragmen Elfin ve Yeliz disinda bilen falci olmamistu,mesela Ares de orada yanilmisti.
Maalesef bende aynı burcum ama ex için dinlemedim kendi burcum için dinledimIzlicem birazdan mutlaka ama sorun su ki, benim exle ayni burcuz
Evet 5 yıldır tanısıyoruz iyidir. Cıktıgı falı cok cıkmayan falı da var yani o değişiyor her falcı da oldugu gibiSiz zeydere baktirdinizmi hic
Ya bu yeliz telefonda bakansa geçen sene baktırmıştım begenmemiştim ama dediği gibi olmuştu tek hatırladığım buLizyacım bu yeliz kim ve nerde ne bakıyor?
Gilda nerede bakıyor acabaAsu orman için çok kısa bir vade verdi demiştim, verdiği vadenin üstüne de 1 hafta geçti. Yazmak istedimpatladı yani. zaten benim konu çok başka bir yere evrildi ve bunun olabileceğini gilda söylemişti. Bir de başka bir falcı söyledi ama kimdi hatırlamıyorum. Fal az baktırıyorum diye son falları dinledim ama yok bulamadım. Bulursam onu da yazacağım kızlar
binnaz, ona ben de baktırmak istiyodum da falımı reddettiGilda nerede bakıyor acaba
Canım Yeliz Beylikduzu’nde ama telde bakıyor. Ben baktıralı çok oluyor, çok uzun vade vermişti henuz soyledigi kişiyle tanışmadım ama yakın gelecek için soyledikleri çıkmıştı anda da iyiydi ben de yani şok edici, nokta atışlı diyemem ama karsı taraf hakkındaki karakter dusunceleri konusunda dogru bilmişti.Lizyacım bu yeliz kim ve nerde ne bakıyor?
Asu orman için çok kısa bir vade verdi demiştim, verdiği vadenin üstüne de 1 hafta geçti. Yazmak istedimpatladı yani. zaten benim konu çok başka bir yere evrildi ve bunun olabileceğini gilda söylemişti. Bir de başka bir falcı söyledi ama kimdi hatırlamıyorum. Fal az baktırıyorum diye son falları dinledim ama yok bulamadım. Bulursam onu da yazacağım kızlar