Binnaz Abla

Cevabiniz icin tesekkurler. Binnazda kimi önerirsiniz siz?
Binnaz'da Elfin Demet onerebilirim Katinasini ama o da cok pahali, o kadar degen bir fal bakmiyor ucretini biraz dusururse baktirilabilir. Onun disinda en son baktirdigim son fallara baktim, Kasim basinda Demir Abaci'ya katina baktirmisim fena degilmis, sordugum kisi icin dedigi gibi oldu, vade olarak da Subat sonu yeni kisi ongormus cikarsa yazarim 1500 kredi deger mi emin degilim ama ben baktidigimda 1000 di kredisi. Ayda Nese de kotu sayilmaz yazili bakiyor, genel olarak benimle ilgili seyleri vs dogru bilmisti o da yeni biri demis bahar aylari ama tanisma seklim konsuunda yaniliyor olabilir dedigi gibi olmasi su an mumkun gozukmuyor, o da 1000 kredi degmez diye dusunuyorum yazili baktigi icin.

Binnaz'da Elfin Demet onerebilirim Katinasini ama o da cok pahali, o kadar degen bir fal bakmiyor ucretini biraz dusururse baktirilabilir. Onun disinda en son baktirdigim son fallara baktim, Kasim basinda Demir Abaci'ya katina baktirmisim fena degilmis, sordugum kisi icin dedigi gibi oldu, vade olarak da Subat sonu yeni kisi ongormus cikarsa yazarim 1500 kredi deger mi emin degilim ama ben baktidigimda 1000 di kredisi. Ayda Nese de kotu sayilmaz yazili bakiyor, genel olarak benimle ilgili seyleri vs dogru bilmisti o da yeni biri demis bahar aylari ama tanisma seklim konsuunda yaniliyor olabilir dedigi gibi olmasi su an mumkun gozukmuyor, o da 1000 kredi degmez diye dusunuyorum yazili baktigi icin.
Ayda Neşe en son sesli bakıyordu sanki değişmiş mi acaba?

Kızlar selam YouTube da nur abla kahve yorumları deli kanalda kendi burcumu dinledim aşırı tutarlı geldi ve bayanın enerjisi yüksek gibi geldi sesinden ötürü bakmak isterseniz öneririm

Zumra ilk baska bir sitedeyken cok iyiydi ama Binnaz’a gectikten sonra anlik durumlarda da gelecekte de bilemedi bende. Yalniz bir falinda bildigi bir sey olmustu, hisleri olmayan birinin goremeyecegi bir detay bu durumu da o zaman cok fal baktirmama ragmen Elfin ve Yeliz disinda bilen falci olmamistu,mesela Ares de orada yanilmisti.
Lizyacım bu yeliz kim ve nerde ne bakıyor?

Asu orman için çok kısa bir vade verdi demiştim, verdiği vadenin üstüne de 1 hafta geçti. Yazmak istedim😊patladı yani. zaten benim konu çok başka bir yere evrildi ve bunun olabileceğini gilda söylemişti. Bir de başka bir falcı söyledi ama kimdi hatırlamıyorum. Fal az baktırıyorum diye son falları dinledim ama yok bulamadım. Bulursam onu da yazacağım kızlar✌️

Asu orman için çok kısa bir vade verdi demiştim, verdiği vadenin üstüne de 1 hafta geçti. Yazmak istedim😊patladı yani. zaten benim konu çok başka bir yere evrildi ve bunun olabileceğini gilda söylemişti. Bir de başka bir falcı söyledi ama kimdi hatırlamıyorum. Fal az baktırıyorum diye son falları dinledim ama yok bulamadım. Bulursam onu da yazacağım kızlar✌️
Gilda nerede bakıyor acaba 😊

Lizyacım bu yeliz kim ve nerde ne bakıyor?
Canım Yeliz Beylikduzu’nde ama telde bakıyor. Ben baktıralı çok oluyor, çok uzun vade vermişti henuz soyledigi kişiyle tanışmadım ama yakın gelecek için soyledikleri çıkmıştı anda da iyiydi ben de yani şok edici, nokta atışlı diyemem ama karsı taraf hakkındaki karakter dusunceleri konusunda dogru bilmişti.

Gilda KOç mu? Ben onu çok çok beğenmiştim bana çıktı sayılır.

X