- 29 Ağustos 2013
- 4.009
- 6.827
Aklima sey geldi, Medyum Memiş benim o kadar cinim var gelecegi ben bile soyleyemem demisti. Kisacasi gelecegi medyumlar bile bilemiyor.Medyum Memiş var Medyum Keto var bence gerçek medyum onlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklima sey geldi, Medyum Memiş benim o kadar cinim var gelecegi ben bile soyleyemem demisti. Kisacasi gelecegi medyumlar bile bilemiyor.Medyum Memiş var Medyum Keto var bence gerçek medyum onlar
Yakın zamanda deli gibi fal baktıran biri olarak diyorum ki bir falcıya tekrarlayan şekilde giderseniz , o zaman size verdiği önem azalıyor ve bir önceki ile çelişmemek için bence düzgün de bakmıyorlar. Ne dediyse onun devamı ya da ona uyarlanabilecek şeyler .Bunu Elfin Demet ve Mert Göktürk'de yaşadım. Tekrarlayan fallarını çok kısa , duyguları net ifade etmeden, biraz baştan savma buldum. Arnisa Bahadır da aslında kendi falı ile çelişmemek için uğraşıyor gibi geldi bana ama her seferinde çok detaylı , çok ayrıntılı bakıyor. Her seferinde 20 küsür dakika yorum yapıyor.
O kadar fal baktırmış biri olarak yakın gelecek ve anlık durumda en iyisi Hira Soydan .Ya bu kadın gerçekten nasıl yapıyor bilmiyorum ama tam olarak hissediyor karşı tarafın düşüncelerini . Gelecek için de dediği gibi oluyor valla, olumsuz bir yorum, gidişatı da öyle de devam ediyor. Canlı'dan baktırıyorum ben hep. Muhtemelen atladığı vs durumlar vardır ama gerçekten kişilik ve duygu analizinde bire bir.
Ve de anlık durumda Duygu deniz. Bazen karşı tarafın sana dediğini bire bir aynı cümlelerle bile söylüyor. Ama Duygu Hanım'ın şöyle bir sıkıntısı var ,anda bire bir ama bir gün sonrası için bile dediği olmuyor :) Yani gelecek için bir anlamı yok ama anda çok iyi.
Falsepetinde Kader Papatya'ya baktırdım , gerçekten bende de sıfırdı. Bildiği hiç birşey olmadı. Tekrarlayan şekilde baktırdığım Didar Evren 'in dediği hiç bir şey çıkmadı. Ve çok kısa bakıyor. Bir falında katina falı 3 haftayı ancak gösterir demişti, diğer falında 2 ay sonrası için bir öngörüde bulunmuştu.
Ama Gökçe Aksoy'u çok beğendim. Duygu Deniz daha anı yorumluyor duygularda , Gökçe Aksoy daha yakın geçmiş ve anı daha genel yorumluyor ama söyledikleri paralel.
Artık fal sepetinde biraz tecrübelenmiş biri olarak bu ikisini öneririm.
Bu arada Yeşilçingeyi de hiç beğenmedim. Daha doğrusu baktırdığım falı çok beğenmiştim ama orada bir şeyi bilememişti. Onu söyleyince bu sefer agresifleşti diğer falda. Ondan sonra da saçmaladığını , kasıtlı bir negatiflik yaptığını düşünüyorum.
Katre güneş'e bir kez canlıda fal gönderdim ve çok pahalı bu arada. O kadar saçmaladı ki parama oturup ağlayasım geldi.Dünya kadar fala para veren biri olarak 2 gün özellikle o paranın ziyan oluşuna üzüldüm
Medyum memiş hala yaşıyor mu ve kaça bakıyor acaba? En azından gerçek medyum ve cinli birinden alırdık yorumları yahuAklima sey geldi, Medyum Memiş benim o kadar cinim var gelecegi ben bile soyleyemem demisti. Kisacasi gelecegi medyumlar bile bilemiyor.
Ya onlar medyumluk kavramının babaları değil mi zaten Türkiye'de, ben onlarla öğrendim şahsen bu kelimeyiMedyum memiş hala yaşıyor mu ve kaça bakıyor acaba? En azından gerçek medyum ve cinli birinden alırdık yorumları yahu
Benim medyum denince aklıma zaten direkt bu adam ve keto geliyor bir de medyum memişin, ketoyu dövdüğü sahne geliyor gözümün önüne töbe töbe
Binnaz abla sitesinde düzenli olarak fal baktıran biriyim ve Alya yıldız adlı bir kız var yaşı küçük belli ama bana hep nokta atışı şeyler söyledi ve kredisi diğer falcılara nazaran baya iyi çok sık olmasa da arada uğruyorum eğer net şeyler duymak istiyorsanız öneririmama şöyle olumsuz konuşanlar da olumlu konuşanlar da(serkan tek ve rezzan hariç) hep bi birkaç ay sonra bana birini buldular
5 6 ay önce de böyle yoğun fal baktığım dönem vardı, o zaman da hepsine göre bu aylarda biriyle tanışcağımdı
Hic gozukmuyorlar tv'de herhalde unleri artinca musterileri artti ve cok fazla dikkat cekmek istemiyorlar artik. Ama medyum olup varliklari olanlar bile maksimum anlik ve cok yakin olacaklari(1 hafta kadar) gorebiliyorlarmis. Medyum Memis bunu yan odada olanlari siz goremezsiniz ama varliklar oraya gider dinler size getirir boyle dusunun demisti, anlik seyleri biliyorlar onlar da demek ki.Medyum memiş hala yaşıyor mu ve kaça bakıyor acaba? En azından gerçek medyum ve cinli birinden alırdık yorumları yahu
Benim medyum denince aklıma zaten direkt bu adam ve keto geliyor bir de medyum memişin, ketoyu dövdüğü sahne geliyor gözümün önüne töbe töbe
Yalnız adam medyumların en mantıklısıymış bak bunları bilmiyordum yani hiç dinlememişim bakım tarzlarını ya da realist yaklaşımlarını şimdi daha da takdir ettim. Demek gerçek medyum onlar.Hic gozukmuyorlar tv'de herhalde unleri artinca musterileri artti ve cok fazla dikkat cekmek istemiyorlar artik. Ama medyum olup varliklari olanlar bile maksimum anlik ve cok yakin olacaklari(1 hafta kadar) gorebiliyorlarmis. Medyum Memis bunu yan odada olanlari siz goremezsiniz ama varliklar oraya gider dinler size getirir boyle dusunun demisti, anlik seyleri biliyorlar onlar da demek ki.
Medyum memiş hala yaşıyor mu ve kaça bakıyor acaba? En azından gerçek medyum ve cinli birinden alırdık yorumları yahu
Evet az çok bu tarz bir şeyler okuduğumu hatırlıyorum daha önceden de. Soytarı olduğu garanti zaten medyum memişin, ve öfke kontrolü olduğu. Ekran önünü geç, normal hayatta bir insana sırf kendi gerçeğini yüzüne söylüyor diye vurulur mu ona bence nankörlüğün başka levelı ve daha farklı bir deyim kullanılırda burada söyleyemem şuan onu Ekmek yediği kaba pisleyenlerden diyeyim daha kibar versiyonunu. Ben keto gibi insanların özel ve daha hisli olduğunu düşünürüm zaten. Ama keto vefat etmiş memişte ne yemiş ne yememiş belli değil zatenCık, sen çok yanlış adrestesin Cher çünkü gerçek medyum olam Keto, Memiş soytarı. Yengem 90larda Ketoya gitmiş, o gittiğinde Memiş yanında çaycılık getir götür işlerini yapıyormuş.Keto gerçekten hocaymış, Memiş de köylüsüymüş İstanbula gelince işsiz kalmasın diye yanında iş vermiş. Sonra anladığım kadarıyla Memiş bakmış ki bu işte çok para var saçları uzatmış, takı makı bir şeyler takmış biraz ayet dua de kapmış olmuş mu Memiş Hoca...Memiş hem soytarı hem nankör yani, kendisine işveren Ketoyu dövdü.
Evet az çok bu tarz bir şeyler okuduğumu hatırlıyorum daha önceden de. Soytarı olduğu garanti zaten medyum memişin, ve öfke kontrolü olduğu. Ekran önünü geç, normal hayatta bir insana sırf kendi gerçeğini yüzüne söylüyor diye vurulur mu ona bence nankörlüğün başka levelı ve daha farklı bir deyim kullanılırda burada söyleyemem şuan onu Ekmek yediği kaba pisleyenlerden diyeyim daha kibar versiyonunu. Ben keto gibi insanların özel ve daha hisli olduğunu düşünürüm zaten. Ama keto vefat etmiş memişte ne yemiş ne yememiş belli değil zaten
Valla geçmişime sadık kaldım bu ara ben hiç yeni bir keşfe gitmedim. İndirim var diye biryolunvar da famaya baktırdım ama beğenmedim ne tarzını ne de bakımını hiç bir şeyde doğru değilde çıkmayacakta zaten. Duygu deniz ve Akın kurtta takılı kaldım ben sanırımTavsiyen var mı Cher bu aralar kimlere baktırdın
Bir de İlk kez Elena Günce yi denedim, duygu deniz le paralel şeyler söylemiş ama çok olumluydu elena nınkiler ve bakım tarzı çok benlik değil açıkçası. Kendini ifade etme zorluğu yaşıyor onu farkettim size söz veriyorum ki garanti veriyorum ki deyip durmuş, normal de böyle mi bilemiyorum ama neyin garantisini veriyorsa hani keşke yüzde yüz doğru çıksa o zaman durum değişir, istediği kadar garantilesin bakımlarıTavsiyen var mı Cher bu aralar kimlere baktırdın
Tarzı böyle canım evet o şekilde konuşuyor. Çıkıyor mu dersen o zaman dediği gibi oldu ama bence tesadüf yani zaten iki ihtimal vardı. Bildiği harfler olmuştu anlıkta başarılı gibiydi, yine de çok spesifik şeyler bilmediği için tesadüf olduğunu düşündüm.Bir de İlk kez Elena Günce yi denedim, duygu deniz le paralel şeyler söylemiş ama çok olumluydu elena nınkiler ve bakım tarzı çok benlik değil açıkçası. Kendini ifade etme zorluğu yaşıyor onu farkettim size söz veriyorum ki garanti veriyorum ki deyip durmuş, normal de böyle mi bilemiyorum ama neyin garantisini veriyorsa hani keşke yüzde yüz doğru çıksa o zaman durum değişir, istediği kadar garantilesin bakımları
Valla geçmişime sadık kaldım bu ara ben hiç yeni bir keşfe gitmedim. İndirim var diye biryolunvar da famaya baktırdım ama beğenmedim ne tarzını ne de bakımını hiç bir şeyde doğru değilde çıkmayacakta zaten. Duygu deniz ve Akın kurtta takılı kaldım ben sanırım
Vazgeçtiklerim oldu ama artık
inandırıcı gelmeyenler fal sepetinden duygu aura gibi. Hepi topu 2 kez baktırmışım ona zaten ama duygu denizi ve akını hala başarılı buluyorum ve ben fal sepeti uygulamasını seviyorum galiba elim hep oraya gidiyor
Senin var mı son zamanlarda yeni
Keşfin ya da tavsiyen?