bende denedim geçen gün ama bana da hiç iyi gelmedi. binnazdaki falcılarda en azından daha doyurucu yorumlar alıyorum. hiç memnun kalmadım. yuvarlak konuştu ve o kadar yorumu bende yaparım kendimeTarot online akademi yi denemeyin, tartışılır bir tarafı yok berbat bir falcı.binnazdaki falcilarla uyum oluyor olmuyor,buraya yazıyoruz,yorum paylaşıyoruz ama bu kişinin hiçbir yeteneği yok,NET.burada reklamı cok yapıldı sadece.en basitinden sorduğum bir soruya kartlar evet diyor ama ben hayır gibi hissediyorum dedi.ben de yani netice?? dedim.sustu.ben süre dolmadan ve memnuniyetsizliğimi belirterek kapattım.buradaki reklamlara kanmayın,uyarıyorum.
Şu Elfin i ilk kez duydum ya da ilk kez dikkatimi çekipte okudum adını sanırım, bir bakayım kaç kredilikmiş şu artık müthiş pahalı olan binnaz dedim ( bu arada quick note: binnaz da bana kimsenin ama kimsenin dediği hiç bir şey asla ve asla çıkmadı) elfin denen falcıya bir baktım bakmaz olaydım, 3000 kredi nedir abi = 300tlBen de en kotu fallarimi Binnaz’da aldim. Kalan kredim olmasa asla baktiracagim bir yer degil artik. Eskiden pahaliydi ama en azindan musteri memnuniyetine onem veriliyordu, iade etmek isteyince sorgusuz iade veriyorlardi simdi alakasiz bile fal gonderse iade edemiyorsun, asla kabul etmiyorlar, sacma sapan yorum gonderip bir de ustune ne iade alip ne de soru sorabiliyorsun. Eglenmeye fal baktiriyoruz sinir sahibi yapiyor sitenin yeni hali. Zaten bilen de olmadi, Elfin, tek tuk de Zumra ve Ares eh biraz digerleri cikmadi hic.
ÇüşşşşşBu gün nakta ya fal BAKTIRDIM hayatımda kimse yok dedi...3 saat sonra bir kafede bir bayanla sarmaş dolaş gördüm
Yuhhh, daha önce baktırdınız mı hiç Naktaya? Anı bile bilememiş hem de baya bir an yani.Bu gün nakta ya fal BAKTIRDIM hayatımda kimse yok dedi...3 saat sonra bir kafede bir bayanla sarmaş dolaş gördüm
Ilk falları çıkıyor diye sitede okudum ilk kez baktitdimÇüşşşşş
Canım sen eski üyesin daha önce konuştuğunu hatırlıyorum baktırdığınıda nakta hakkında hemen mi gördün o kişiyi büyük tesadüf olmuş .Sen de bir ara çok baktırıyorun fal hatırlıyorum çünküIlk falları çıkıyor diye sitede okudum ilk kez baktitdim
Ilk falları çıkıyor diye sitede okudum ilk kez baktitdim
Daha önce beğenmişsin aslında .Ilk falları çıkıyor diye sitede okudum ilk kez baktitdim
Üzüldüm canım, yani yorumcuyu beğenmemene değil tabiki senin yaşadığın şeye ve gerçekten başarısız olması da anı anına patlamadı bu falcının başka bir mevzu tabi. Ben burada okuyordum o naktayı da hiç baktırma niyetine girmedim nedense es geçtiklerim arasında yer almış isabette olmuş. Bu ara kimseye baktırmıyorum zaten baya enerjiyi kendi hayatıma bakarak temizleme peşindeyim ama biliyorum o bir ara gelicek yine yanında krize girdğim fal baktırma isteğimin de ayyuka çıktığıIlk falları çıkıyor diye sitede okudum ilk kez baktitdim
Sağol canım.cidden benim.icin çok kötü bir gün oldu kendime bir türlü gelemiyorum birde falı dinleyince sanki moral olmuştu bu kadar hissizlik ancak olur hayatına kimseyi almayı düşünmüyor yalnız derken tam 3 saat sonra onu sarmaş dolaş görmem nakta ve bir sürü falcinin sadece yalan söylediğini gösterdi o kadar çok BAKTIRDIM tek yesilcingene birisi var dedi onun.disinda burun siteler telden bakımlar hepsi palavra hele ilkay gür üzerine basa basa kimse yok görmüyorum dedi nihal,heval,zeynep,rima,elif daha bir sürür saysam sayfalar dolafÜzüldüm canım, yani yorumcuyu beğenmemene değil tabiki senin yaşadığın şeye ve gerçekten başarısız olması da anı anına patlamadı bu falcının başka bir mevzu tabi. Ben burada okuyordum o naktayı da hiç baktırma niyetine girmedim nedense es geçtiklerim arasında yer almış isabette olmuş. Bu ara kimseye baktırmıyorum zaten baya enerjiyi kendi hayatıma bakarak temizleme peşindeyim ama biliyorum o bir ara gelicek yine yanında krize girdğim fal baktırma isteğimin de ayyuka çıktığı
Yıllar önce evet bir kez telwede baktirmistim.demek an ki tesbitini beğenmişim.memnun.kalmisim.2018 ama onuda bulup dinledim.simdi anda dedikleri pembe fal evet beni mutlu etmiş sonuç olmamisDaha önce beğenmişsin aslında .
Tahmin ediyorum canım benim, hissedebiliyorum da modunu şuanki, nacizane tavsiyem kendini mutlu edecek her ne varsa (yemek yemek, tv izlemek, yürüyüş, bisiklet, yüzmek vs vs) aklına gelebilcek keyiflendircek seni ne varsa onları kafaya koyup yapman bu ara boş boş oturup yatıp, o ve onla ilgili kötü enerji içerecek ve yayacak ne varsa düşünmeden başka şeyler düşünerek en kötü, vaktini geçirmen bu süreçte inan ki işe yarıyor. Ve evet maalesef online fallar böyle çıkan olursa bire bir ben de gelip a dan z ye anlatıp bunu dedi şunu dedi de oldu diye yayın yapıcam emin ol. Hatta baştan sona eğrisi doğrusuyla falının çıkmasını istediğim bir Akın kurt bir de Duygu deniz var Fal Sepetinden. Keşke olsa keşke keşke ama hep beklemeli uzun vadeler buna rağmen olsa da gelip burada söylesemSağol canım.cidden benim.icin çok kötü bir gün oldu kendime bir türlü gelemiyorum birde falı dinleyince sanki moral olmuştu bu kadar hissizlik ancak olur hayatına kimseyi almayı düşünmüyor yalnız derken tam 3 saat sonra onu sarmaş dolaş görmem nakta ve bir sürü falcinin sadece yalan söylediğini gösterdi o kadar çok BAKTIRDIM tek yesilcingene birisi var dedi onun.disinda burun siteler telden bakımlar hepsi palavra hele ilkay gür üzerine basa basa kimse yok görmüyorum dedi nihal,heval,zeynep,rima,elif daha bir sürür saysam sayfalar dolaf
Sağol.csnim.rabbime havale ettim.ve sustum.Tahmin ediyorum canım benim, hissedebiliyorum da modunu şuanki, nacizane tavsiyem kendini mutlu edecek her ne varsa (yemek yemek, tv izlemek, yürüyüş, bisiklet, yüzmek vs vs) aklına gelebilcek keyiflendircek seni ne varsa onları kafaya koyup yapman bu ara boş boş oturup yatıp, o ve onla ilgili kötü enerji içerecek ve yayacak ne varsa düşünmeden başka şeyler düşünerek en kötü, vaktini geçirmen bu süreçte inan ki işe yarıyor. Ve evet maalesef online fallar böyle çıkan olursa bire bir ben de gelip a dan z ye anlatıp bunu dedi şunu dedi de oldu diye yayın yapıcam emin ol. Hatta baştan sona eğrisi doğrusuyla falının çıkmasını istediğim bir Akın kurt bir de Duygu deniz var Fal Sepetinden. Keşke olsa keşke keşke ama hep beklemeli uzun vadeler buna rağmen olsa da gelip burada söylesem
Ben ilk seferinde beğenenlerdendim, aradan zaman geçip 2.ye baktırdığımda berbattı. Ne kişilik analizi ne an hiç bişey tutmadı. Soru bile soramadım o kadar saçma bir yorum üstüne. Zaten uzun zamandır fal baktırmıyorum. Çok hayıflandım verdiğim paraya. O yüzden kesinlikle değmezKızlar, rica etsem bu tarot online akademinin bilgilerini, nerden ulaşabileceğimi bana özelden yazabilecek olan var mı?
O da kim yahu? biraz bilgilendirsen ne güzel olurArkadaşlar trans zeynep in numarasını bilen ban ararmi rica etsem