Binnaz Abla

Offf benzerini yaşadım. Geçmiş olsun diyorum. Atlatacaksın canım sadece biraz zaman. Ama başka şeylerle ilgilen beynini sürekli meşgul et. İnan ben bunu yaparak atlattım.

Binnaz da benim son dönemde baktırdığım kişiler şöyle diyor. Maalesef herkes doğruya açığım diyor ama işine gelmeyen bir şey olunca fevri davranıp hemen 1 i basıyor ya da kötü yorum yapıyor diyorlar. Ben olumsuz gördüğüne 5 puan verdim çünkü 2 hafta geçmeden yaşadım. Çoğunlukla insanlar iyi şeyler duymak için gidip fal baktırıyor. Benim gibi gördüğünü söyle diyen az. Ben sabırla sonuna kadar dinliyorum soru sorabilirsin dediğinde soruyorum. Fala müdahale edenler suratlarına kapatanlar çok olunca onlar da pembe tablo çizip karşı tarafı rahatlatma yolunu sevmek zorunda kalıyorlar. Tabi bu yazdıklarım az sayıda olan iyi falcılar için geçerli. Onların puanları yüksek evet ama ben sürekli baktırmıyorum. Ara vererek baktiriyorum bir de indirimleri bekliyorum

Binnaz da benim son dönemde baktırdığım kişiler şöyle diyor. Maalesef herkes doğruya açığım diyor ama işine gelmeyen bir şey olunca fevri davranıp hemen 1 i basıyor ya da kötü yorum yapıyor diyorlar. Ben olumsuz gördüğüne 5 puan verdim çünkü 2 hafta geçmeden yaşadım. Çoğunlukla insanlar iyi şeyler duymak için gidip fal baktırıyor. Benim gibi gördüğünü söyle diyen az. Ben sabırla sonuna kadar dinliyorum soru sorabilirsin dediğinde soruyorum. Fala müdahale edenler suratlarına kapatanlar çok olunca onlar da pembe tablo çizip karşı tarafı rahatlatma yolunu sevmek zorunda kalıyorlar. Tabi bu yazdıklarım az sayıda olan iyi falcılar için geçerli. Onların puanları yüksek evet ama ben sürekli baktırmıyorum. Ara vererek baktiriyorum bir de indirimleri bekliyorum
evet bu doğru bence de. ben mesela yüksek puanlılara pek gitmem. çünkü olumsuz ama doğruyu söylediğinde 1 verenler çok fazla ve puanı düşüyor falcının. diğerleri yüksek ama yorumlara bakıyorum mesela -istediğim ya da düşündüğüm şeyleri duydum- yazmış müşteriler. demek ki olumlu söyleyerek bir çeşit allama pullama yapmak durumunda kalmasıyla puanı yüksek olanlara da pembecilik denebilir. burda falcı da mecbur biraz ama sonuçta yüksek puanlılara da pek kanmıyorum

Canım sen daha doğru ifade ettin ben kredileri yüksek yazacağıma puanları yüksek evet yazmışım. Puan benim için önemli değil beni ve karşımdakinin kişilik analizini doğru tahlil etmeyen andaki durumu bilemeyen biri gelecek ile ilgili güzel konuşursa niye inanayım.? Puanı yüksek olanlar bunu yapıyor işte. Ne kadar pembe o kadar çok puan.

Merhaba herkese,

Uzun zamandan sonra üyelerden birinin mesajına artık bir zahmet yanıt vermek için yeniden siteye girdim. Bir de baktım ki, üye profilini pasifleştirmiş (Purring).

Bunca aydan sonra henüz tüm yazılanları okuyamadım tabii :) ama çıkmayan fallara rağmen umarım herkes iyidir. Malum, zor zamanlardan geçtik, hatta bunun gerilimi zaman zaman forumdaki iletişime de yansıdı. Umarım bundan sonrası hepimiz için daha aydınlık olur.

Fallara gelince, baktırmayalı herhalde 1 yıl oldu veya olmak üzere. Eksikliğini hissetmiyorum ve galiba artık geleceği de merak etmez oldum. Hayatım bir anda mükemmelleşmedi, fallarda "gördükleri" muhteşem kişiyle de tanışmadım :))) ama genel olarak durumumdan memnunum. Sadece arada kendime "günün kartı" olarak kart çekiyorum veya fazla önemsemediğim konularda tek tük açılım yapıyorum, eğlencesine.

Özellikle Binnaz'da inanılmaz sayıda fal baktırdım, 2018 - 2020 arasında. Kim ne dedi, tam hatırlamıyorum bile :))) Belki bir ara gülmek için tekrar dinlerim bazılarını. Eyüp (özellikle o), Biray, Arnisa, Ares, Mert ve Zümra'nın sohbeti iyi geliyordu, ne yalan söyleyeyim. Kendimi daha az yalnız vs. hissediyordum herhalde. Ama 2-3 ayrıntı dışında dedikleri gibi olmadı. Aslına bakarsanız iyi ki de olmamış. Hayatıma neden sürekli "yanlış" kişileri çektiğimi anlama fırsatım oldu bu geçtiğimiz süreçte. Bunu kabullenme fırsatım oldu.

Hem de öyle "ah işte ben hep çok emek veriyorum, vermez olsaydım... ben fazla seviyorum, onlar da şımarıyorlar işte" gibisinden değil. Olaya çok daha gerçek anlamda özeleştirel bakmaya başladım ve en önemlisi de tabii ki şu oldu: Benim kendime veremediğim bir şeyi asla başkasından beklememem gerektiğini anlamak... Ben kendimi "tamamlamadıkça", bir başkasının tamamlayamayacağını vs.

"Erdim, tamam" da demiyorum tabii :)) ama artık daha rahatım.

Olsun, yine de fallarla eğlendik, rahatladık, umutlandık vs. Bazılarımız hala devam ediyor. Etsek de etmesek de, başta dediğim gibi, hepimiz için bundan sonrası daha aydınlık olsun.

Arkadaş tavsiyesi ile baktırdım iki kişiye telefondan vatspatan ses kayıtlı ben begendim ikisinin tarzı da farklı tabi ama biri peri kahve 60 dı diğeri alper diye biri o Tarot 100 tl . Hani çok numara paylasma taraftarı değilim begenilmezse korkusundan 😃 ama uzun süredir yeni birini denemeyince yazmak istedim

Arkadaş tavsiyesi ile baktırdım iki kişiye telefondan vatspatan ses kayıtlı ben begendim ikisinin tarzı da farklı tabi ama biri peri kahve 60 dı diğeri alper diye biri o Tarot 100 tl . Hani çok numara paylasma taraftarı değilim begenilmezse korkusundan 😃 ama uzun süredir yeni birini denemeyince yazmak istedim

Alperi isterim kız :)

Kızlar binnaz indirim yapmıyor mu bu ara? Hiç denk gelmedim :KK43:
Geçen haftaydı sanırım, %30 indirim yaptılar ama eskisi gibi %50 yok uzun zamandır. Ben de çokça zamandır baktırmıyorum fiyatlar çok yüksek, yeni yorumcu denemek için bile 200tl gözden çıkarmak gerekiyor.

Merhaba herkese,

Uzun zamandan sonra üyelerden birinin mesajına artık bir zahmet yanıt vermek için yeniden siteye girdim. Bir de baktım ki, üye profilini pasifleştirmiş (Purring).

Bunca aydan sonra henüz tüm yazılanları okuyamadım tabii :) ama çıkmayan fallara rağmen umarım herkes iyidir. Malum, zor zamanlardan geçtik, hatta bunun gerilimi zaman zaman forumdaki iletişime de yansıdı. Umarım bundan sonrası hepimiz için daha aydınlık olur.

Fallara gelince, baktırmayalı herhalde 1 yıl oldu veya olmak üzere. Eksikliğini hissetmiyorum ve galiba artık geleceği de merak etmez oldum. Hayatım bir anda mükemmelleşmedi, fallarda "gördükleri" muhteşem kişiyle de tanışmadım :))) ama genel olarak durumumdan memnunum. Sadece arada kendime "günün kartı" olarak kart çekiyorum veya fazla önemsemediğim konularda tek tük açılım yapıyorum, eğlencesine.

Özellikle Binnaz'da inanılmaz sayıda fal baktırdım, 2018 - 2020 arasında. Kim ne dedi, tam hatırlamıyorum bile :))) Belki bir ara gülmek için tekrar dinlerim bazılarını. Eyüp (özellikle o), Biray, Arnisa, Ares, Mert ve Zümra'nın sohbeti iyi geliyordu, ne yalan söyleyeyim. Kendimi daha az yalnız vs. hissediyordum herhalde. Ama 2-3 ayrıntı dışında dedikleri gibi olmadı. Aslına bakarsanız iyi ki de olmamış. Hayatıma neden sürekli "yanlış" kişileri çektiğimi anlama fırsatım oldu bu geçtiğimiz süreçte. Bunu kabullenme fırsatım oldu.

Hem de öyle "ah işte ben hep çok emek veriyorum, vermez olsaydım... ben fazla seviyorum, onlar da şımarıyorlar işte" gibisinden değil. Olaya çok daha gerçek anlamda özeleştirel bakmaya başladım ve en önemlisi de tabii ki şu oldu: Benim kendime veremediğim bir şeyi asla başkasından beklememem gerektiğini anlamak... Ben kendimi "tamamlamadıkça", bir başkasının tamamlayamayacağını vs.

"Erdim, tamam" da demiyorum tabii :)) ama artık daha rahatım.

Olsun, yine de fallarla eğlendik, rahatladık, umutlandık vs. Bazılarımız hala devam ediyor. Etsek de etmesek de, başta dediğim gibi, hepimiz için bundan sonrası daha aydınlık olsun.
Eski ekip toplanıyor 😀 ben de nerdeyse 3 yıldır girmiyorum ama sizi hatırladım. Çok baktırdık zamanında. Şimdi de bellii kişilere aralıklı baktiriyorum. İyi geliyor gerçekten

binnaz yine indirim yapsa keşke ya :KK43: en azından 1-2 günlük yapsa..geçenlerde yazdım ama yanıt alamadım napsak toplu imza mı göndersek :KK45: :KK76:

Daha önce isimleri yazdım farklı tepkiler gösterenler oldu. Yahu ben bana iyi baktığını güvendiğimi söylüyorum negatif enerji ile burda bile tepki ile davrananlar zaten kime gönderse istediklerini alamaz. Binnaz Abla sitesini burada benim gibi yıllardır bilenler var hemen hepsini denedik birlikte. Sonuç olarak ben eskilerden olanlara artık baktırmıyorum onlara ara verdim uzun bir süre. Yeni yorumcuları deniyorum ve kahve falı baktiriyorum. Bana olduğu gibi doğru kişilik durum analizi yapıp yakın gelecek ile ilgili doğru yorumlar yaptığını bizzat gördüğüm kişilere baktiriyorum. Özellikle birisine düzenli olarak baktırdım. Önceki yorumlarda yazmıştım zaten. Burada birbirimize moral desteği için yorumlar yapıyoruz yoksa bana ne isteyen istediğine baktırsın. 3 yıl önce de bu şekilde birbirimize moral verip yorumcu öneriyorduk. O zaman ki arkadaşlardan hiç tepkisel yorum yazan olmuyordu. Şimdi tüm olumsuzluğu yansıtanlar var. Yine de o arkadaşlara tüm iyi niyetimle diyorum ki lütfen önce kendi üzerinizdeki bu negatif enerjiyi atın sonra fal baktırın. Çünkü size söylenecek hiçbir olumsuza açık olmazsınız, ya da fal yorumcusuna fırsat vermeden tak ön yargılı olursunuz. Sevgiler 💜

X