Ne kadar canımFalsepetinde kredim var kime göndersem sizce ?
Bilmem vardır herhaldene güzel dedin onu ama ben anlamam ki aranızda fal bakabilen var mı gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar canımFalsepetinde kredim var kime göndersem sizce ?
Bilmem vardır herhaldene güzel dedin onu ama ben anlamam ki aranızda fal bakabilen var mı gerçekten
ay ben 1 senedir kullanıyorum daha birinin yarısına yeni geldim 4 tüpü bitirmek 4 sene falan sürer heralde ama etkisini 3. ayda falan görürsünüz, özellikle kirpiklerde daha yavaşdenemedeyim bakalım :-( işe yararsa muhakkak haber edicem trendyolda 2 li paket almıştım 1 tane daha 2 li aldım 4 tüpü bitirdikten sonra izlenimimi yazarım
Derslere çok katılamadım videolar kayıtlı tekrar izliycem hepsini. O yüzden eğitimle ilgili net bişey diyemiyorum. Ama kartların enerjilerini sevdim ve gerçekten doğru cevaplar verdiğine inanıyorum. Kendime çekerken nurtopu gibi fırlatmasını bekleyerek yapıyorum o yüzden sadece soruya odaklandığım için etkilediğimi düşünmüyorum. İsterseniz özelden sorunuzu yazarsanız sizin için de çekebilirim :)Tarot serüveninin cekilislerine katılıyorum denk geldikçe ama çıkmadı nurtopu da aynı keza mizacı gereği o yorumladikca ben rahatlıyorum öyle güzel anlatıyor ancak pahalı özel bakımı. Canan gençleri bilmiyorum. Bir ara ben de öğrenmek istedim deste sipariş ettim. Canım fal baktırmak istedikçe ufak tefek kart açarım diye. Enerjim çok yansıyor kartlara benim bunu farkettim o yüzden vazgeçtim.
Zamanla olur bence kartlara hakim oldukça kendiniz de anlam yukledikce gerisi gelir diye düşünüyorum. Memnun kaldınız mı eğitimden ?
Aynen en sinir oldugum sey bu benim sanırım, hayır bir de bileseler tamam diyecegim söyledikleriyle tanışmadım şu ana kadar. insan psikolojisinden anlayan falcı zaten yeni birini de görse söylemez cunku bunu duymaktan hoslanmaz fal baktıran ozellikle spesifik biri için gidiyorsaFallarda en çok kızdığım şey zaten kafamız birisi ile dolu acı veya öfke kriz yaşarken falci hemen senin karşına birisi çıkacak onunla mutlu olacaksın o bundan çok daha iyi..bu hikayeyi hemen hemen tüm falcılar anlatıyor halbu ki o anda karşıma dünyanın en iyi yakışıklı adamı dahi çıksa umrumda değil.
dikkat edin sahte falcılarda var ben gerçek bir astroloji tarot falı vs...Arkadaşlar şaibeli para durumlarında hangi falciyi önerirsiniz
hayır belkız tanımıyorum ben tarık tarmana daha önce gittim tavsiye ederim size yardımım olur diyerekten yazdım gerçekten uzman olduğu için paylaştım yani reklam gibi olmasın amaç yardımBelkiz in numarası mi bu
belkızı bende duydum ama tam tanımıyorum ben birtane bu işinde uzman birini biliyorum o da tarık tarman o da tvlere çıkıyor genelde uzman olanlar anladığım kadarıyla tarıkta çıkıyorduBelkiz besbudak ise hiç bir şey bilmiyor ilk önce taksimde kafelerde 15 tl ye bakıyordu sonra tv ye cıktı şimdi fiyatı uçmuş halbuki hiç bir şey bilmiyor
selam tarık tarman reklamcı senidikkat edin sahte falcılarda var ben gerçek bir astroloji tarot falı vs... konusu olan uzman tarık tarmanın numarasını yazayım 05370612105 gerçekten uzman tanınmış biri eskiden televizyonlara çok çıkıyordu
Merhaba ☺ amacım gerçekten reklam değil yardım amaçlı sahtekar insanlar çok çünkü fal bakıyorum Vs. .. amaçlı ben gerçek birinin ismini verdim insanlar mağdur olmasın diyeselam tarık tarman reklamcı seni
800 kredim kalmış, hepsine de baktırdım sayılır, asude yıldızı merak ediyorumNe kadar canım
Bilmem vardır herhalde
Aklımaaağğğ girmeeee :) çok para harcadım son zamanlarda şu kredilerimi bitirip bu girdaptan kurtarmam lazım kendimi, tarotu nasıl acabaYa kızlar falsepetinde atladigim biri var.
Burcu karen in dedikleri çıkmış.
Noktası noktasına.
Ask hayatini cok guzel yorumlamış. Kahve si iyi.
Baktirin derim
800 kredim kalmış, hepsine de baktırdım sayılır, asude yıldızı merak ediyorum
Aklımaaağğğ girmeeee :) çok para harcadım son zamanlarda şu kredilerimi bitirip bu girdaptan kurtarmam lazım kendimi, tarotu nasıl acaba
Asude yıldız çok amatör, senin sorularını kartlara sorup cevaplıyor. Benim için sorun değil derseniz baktırabilirsiniz ama benim gibi böyle döktürsün, susmadan konuşsun vay anasını diye dinliyim diyorsanız memnun kalmazsınız800 kredim kalmış, hepsine de baktırdım sayılır, asude yıldızı merak ediyorum
Asudeyi online yakalamak çok zor hep sırada 5 fal bekliyor. Sıkıldım bakıp durmaktan. Bende de şimdiye kadar baktırdıklarım arasında liya nın ve elenanın dediklerini yaşadım, ama sürekli sürekli onlara göndermek istemiyorum.Canım bana valla baska bi falcinin dedikleri cıkıyor.
Asude yildiz da iyi.
Kimden memnun kalayım ozaman öneri rica ediyorummmmAsude yıldız çok amatör, senin sorularını kartlara sorup cevaplıyor. Benim için sorun değil derseniz baktırabilirsiniz ama benim gibi böyle döktürsün, susmadan konuşsun vay anasını diye dinliyim diyorsanız memnun kalmazsınız
Elena iyi miydiAsudeyi online yakalamak çok zor hep sırada 5 fal bekliyor. Sıkıldım bakıp durmaktan. Bende de şimdiye kadar baktırdıklarım arasında liya nın ve elenanın dediklerini yaşadım, ama sürekli sürekli onlara göndermek istemiyorum.