Binnaz Abla

denemedeyim bakalım :-( işe yararsa muhakkak haber edicem trendyolda 2 li paket almıştım 1 tane daha 2 li aldım 4 tüpü bitirdikten sonra izlenimimi yazarım
ay ben 1 senedir kullanıyorum daha birinin yarısına yeni geldim 4 tüpü bitirmek 4 sene falan sürer heralde :KK43: ama etkisini 3. ayda falan görürsünüz, özellikle kirpiklerde daha yavaş

Tarot serüveninin cekilislerine katılıyorum denk geldikçe ama çıkmadı 😄 nurtopu da aynı keza mizacı gereği o yorumladikca ben rahatlıyorum öyle güzel anlatıyor ancak pahalı özel bakımı. Canan gençleri bilmiyorum. Bir ara ben de öğrenmek istedim deste sipariş ettim. Canım fal baktırmak istedikçe ufak tefek kart açarım diye. Enerjim çok yansıyor kartlara benim bunu farkettim o yüzden vazgeçtim.
Zamanla olur bence kartlara hakim oldukça kendiniz de anlam yukledikce gerisi gelir diye düşünüyorum. Memnun kaldınız mı eğitimden ?
Derslere çok katılamadım videolar kayıtlı tekrar izliycem hepsini. O yüzden eğitimle ilgili net bişey diyemiyorum. Ama kartların enerjilerini sevdim ve gerçekten doğru cevaplar verdiğine inanıyorum. Kendime çekerken nurtopu gibi fırlatmasını bekleyerek yapıyorum o yüzden sadece soruya odaklandığım için etkilediğimi düşünmüyorum. İsterseniz özelden sorunuzu yazarsanız sizin için de çekebilirim :)

Fallarda en çok kızdığım şey zaten kafamız birisi ile dolu acı veya öfke kriz yaşarken falci hemen senin karşına birisi çıkacak onunla mutlu olacaksın o bundan çok daha iyi..bu hikayeyi hemen hemen tüm falcılar anlatıyor halbu ki o anda karşıma dünyanın en iyi yakışıklı adamı dahi çıksa umrumda değil.
Aynen en sinir oldugum sey bu benim sanırım, hayır bir de bileseler tamam diyecegim söyledikleriyle tanışmadım şu ana kadar. insan psikolojisinden anlayan falcı zaten yeni birini de görse söylemez cunku bunu duymaktan hoslanmaz fal baktıran ozellikle spesifik biri için gidiyorsa

Ya kızlar falsepetinde atladigim biri var.
Burcu karen in dedikleri çıkmış.
Noktası noktasına.
Ask hayatini cok guzel yorumlamış. Kahve si iyi.
Baktirin derim

Belkiz besbudak ise hiç bir şey bilmiyor ilk önce taksimde kafelerde 15 tl ye bakıyordu sonra tv ye cıktı şimdi fiyatı uçmuş halbuki hiç bir şey bilmiyor

Belkiz besbudak ise hiç bir şey bilmiyor ilk önce taksimde kafelerde 15 tl ye bakıyordu sonra tv ye cıktı şimdi fiyatı uçmuş halbuki hiç bir şey bilmiyor
belkızı bende duydum ama tam tanımıyorum ben birtane bu işinde uzman birini biliyorum o da tarık tarman o da tvlere çıkıyor genelde uzman olanlar anladığım kadarıyla tarıkta çıkıyordu

Kizlarr Serkan Batu Kilic'a fal atacagim, ne onerirsiniz? Kahve mi tarot mu emin olamadim. Ben normalde kahve atmam ama birisi de tarot kisminda yoruma sadece benim sectigim kartlarin anlamini soylemis yazmis, oyleyse kahve atayim diyorum, gercekten oyle mi?

Ya kızlar falsepetinde atladigim biri var.
Burcu karen in dedikleri çıkmış.
Noktası noktasına.
Ask hayatini cok guzel yorumlamış. Kahve si iyi.
Baktirin derim
Aklımaaağğğ girmeeee :) çok para harcadım son zamanlarda şu kredilerimi bitirip bu girdaptan kurtarmam lazım kendimi, tarotu nasıl acaba

800 kredim kalmış, hepsine de baktırdım sayılır, asude yıldızı merak ediyorum
Asude yıldız çok amatör, senin sorularını kartlara sorup cevaplıyor. Benim için sorun değil derseniz baktırabilirsiniz ama benim gibi böyle döktürsün, susmadan konuşsun vay anasını diye dinliyim diyorsanız memnun kalmazsınız

Canım bana valla baska bi falcinin dedikleri cıkıyor.
Asude yildiz da iyi.
Asudeyi online yakalamak çok zor hep sırada 5 fal bekliyor. Sıkıldım bakıp durmaktan. Bende de şimdiye kadar baktırdıklarım arasında liya nın ve elenanın dediklerini yaşadım, ama sürekli sürekli onlara göndermek istemiyorum.

Asude yıldız çok amatör, senin sorularını kartlara sorup cevaplıyor. Benim için sorun değil derseniz baktırabilirsiniz ama benim gibi böyle döktürsün, susmadan konuşsun vay anasını diye dinliyim diyorsanız memnun kalmazsınız
Kimden memnun kalayım ozaman😃 öneri rica ediyorummmm

X