- 15 Ekim 2020
- 312
- 706
Bu kadar memnuniyete şimdi fiyat yükseltmesin bir de yarın yakalarsam kesin atıyorummBende aytenceden memnun kalanlardanım.2 kez yorum almıştım biri kahve biri su falıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar memnuniyete şimdi fiyat yükseltmesin bir de yarın yakalarsam kesin atıyorummBende aytenceden memnun kalanlardanım.2 kez yorum almıştım biri kahve biri su falıydı
Valla olur mu olur. Ama aytence iyi kızdı sanki, tellwenin eskilerinden.Bu kadar memnuniyete şimdi fiyat yükseltmesin bir de yarın yakalarsam kesin atıyorumm
O da iyiyse hemen ona da bastıralımAyy ben yanlış Aytence'den mi bahsettim Ben tellwede olandan bahsettim falsepetinde de olduğunu bilmiyordum
zülalin olumsuz falı mı var ya benimkiler hep olumlu oluyor ve olumlu da sonuçlanıyor zülal çıkar ben de ya , şey yap arınma gecesi adaçayı falan yak sirkeli suyla duş al ve yeni bir niyet yap enerjini değiştir.Ben Zülale Katina attım
Çok olumsuzdu ya falı
Ağlayıcaktım
Çıkıyor mu onun falları?
belki bırakır avukatlık yaparzülale kahve atmıştım. anlıkta söyledikleri doğru benim hislerimi doğru yorumlamış. sevgiliimin tayiniyle ilgili bir soru sormuştum ona göre bi yorum yapmış tutar mı bilmem :) esnaflık yapabilir demiş adam hukukçu ne esnafı ya :)
ayyy okumadan ben de aynı yorumu yaptım ki öyle ahahahhahaavukatlığa dönerse o da esnaflık gibi bi yerde, belki onu demek istemiştir. haha çok zorlama bi yorum yaptım :):)
25 lira yapmış şuan 20 liradan güzell ahahah...Bu kadar memnuniyete şimdi fiyat yükseltmesin bir de yarın yakalarsam kesin atıyorumm
Ben bayağı detay verdim keşke birşey söylemeseydimzülalin olumsuz falı mı var ya benimkiler hep olumlu oluyor ve olumlu da sonuçlanıyor zülal çıkar ben de ya , şey yap arınma gecesi adaçayı falan yak sirkeli suyla duş al ve yeni bir niyet yap enerjini değiştir.
Yok yok ben baktığımda da 25 ti.yeni yapmamış yani,25 lira yapmış şuan 20 liradan güzell ahahah...
ya aslında sorun detay vermen değil bence benimde ayrıntı verdiğim ve anlık durumun gerçekten çok olumsuz olduğu çok durum oldu ama sonra aşırı olumlu şeyler oldu hem de çok kısa zamanda bu falı iptal et zihninde sonra da arınma gecesi yap niyet çalış ve bence serbest bırak durum değişirBen bayağı detay verdim keşke birşey söylemeseydim
Neyse artık
Bide çok kesin konuştu
Sana gelse bile asla kabul etme dedi
Yahu gelse niye kabul etmeyim
Denerim en azından:)
Tamam yapayım bare valla sinirim bozuldu
Nasıl yapmak lazım ya da ne yapmak lazım.benim zihnim kördüğüm gibi yemin ederimya aslında sorun detay vermen değil bence benimde ayrıntı verdiğim ve anlık durumun gerçekten çok olumsuz olduğu çok durum oldu ama sonra aşırı olumlu şeyler oldu hem de çok kısa zamanda bu falı iptal et zihninde sonra da arınma gecesi yap niyet çalış ve bence serbest bırak durum değişir
Ya elifsucan şu an sadece rüya yorumu yapıyor gözüküyor diğer fallarını açar mı
Telwedeki aytenceyle aynı kişi mi acabaaaBende aytenceden memnun kalanlardanım.2 kez yorum almıştım biri kahve biri su falıydı
Evet bende fal baktirmayi çok severim. Falı çıkan aklıma gelen falcilari elbette paylaşayim;
Bana falı çıkan iki kişi vardi, birini hiç unutmam, binnazda Arzuhan şekerhanci diye bir kadın vardı, binnaza yeni gelmisti, ucuzdu diye atmıştım, hiç beklentim yoktu ama enteresan nokta atışları yaptı, dediklerinin büyük bir kısmını yaşadım diyebilirim ama sonra o siteden çıktı heralde, bir daha bulamadım o kadını bir de çağrı bilgin var, çok güzel zihin okuyor, ama gelecek öngörülerinin tamamı çıkıyor diyemem, bazı dediklerinden yaşadıklarım oluyor ama mesela tarihleri çok kötü patladi, malesef dediği tarihler hiç tutmadı ama bana fal bakan falcilarin genelde yüzde 95 i tutturamadigi için çagriyla idare ediyorum:)))) düzenli olarak ondan fal yorumu alırım, bir de cingenen diye bir site vardı, orda da derrin diye bir falcı vardı, onunda her dediği çıkıyor diyemem ama bir konuda bir ara nokta atışı bir tarih tutturmuştu, o günden beri belirli aralıklarla yorum alırım, malesef bu saydığım isimler dışında beğendiğim pek yok ama özellikle merak ettiğiniz bir falcı varsa sorun , belki bende baktirmişimdir, ben genelde hep binnazda baktiririm, son dönemlerde bir iki siteye daha baktirmaya başladım,baktirdiysam size görüşlerimi söylerim:) hepsini tek tek sayamam çünkü 2016 dan beri online fallari çok baktirdigim için bazen baktirdigim falcilarin isimlerini bile unutuyorum :)
Canım ya sağolya aslında sorun detay vermen değil bence benimde ayrıntı verdiğim ve anlık durumun gerçekten çok olumsuz olduğu çok durum oldu ama sonra aşırı olumlu şeyler oldu hem de çok kısa zamanda bu falı iptal et zihninde sonra da arınma gecesi yap niyet çalış ve bence serbest bırak durum değişir
Çok detay verince duruma göre yorum yapıyorlar benceNasıl yapmak lazım ya da ne yapmak lazım.benim zihnim kördüğüm gibi yemin ederim
Bilmem ki, olabilir. Ben fal sepetinde olandan yorum almadım hiç karşılaştıramıyorum o yüzdenTelwedeki aytenceyle aynı kişi mi acabaaa