Binnaz Abla

Bu kadar memnuniyete şimdi fiyat yükseltmesin bir de :KK70: :KK70: yarın yakalarsam kesin atıyorumm💃💃💃
Valla olur mu olur. Ama aytence iyi kızdı sanki, tellwenin eskilerinden. 😄
Fallarımı silmişim yoksa detaylı yorum yapardım tam vaktinde çıktı mı çıkmadı mı diye. O dönem tutarlı ve özenli gelmişti yorumu

Ayy ben yanlış Aytence'den mi bahsettim :olamaz: Ben tellwede olandan bahsettim falsepetinde de olduğunu bilmiyordum

Ben Zülale Katina attım
Çok olumsuzdu ya falı
Ağlayıcaktım
Çıkıyor mu onun falları?
zülalin olumsuz falı mı var ya benimkiler hep olumlu oluyor ve olumlu da sonuçlanıyor zülal çıkar ben de ya , şey yap arınma gecesi adaçayı falan yak sirkeli suyla duş al ve yeni bir niyet yap enerjini değiştir.

zülale kahve atmıştım. anlıkta söyledikleri doğru benim hislerimi doğru yorumlamış. sevgiliimin tayiniyle ilgili bir soru sormuştum ona göre bi yorum yapmış tutar mı bilmem :) esnaflık yapabilir demiş adam hukukçu ne esnafı ya :)
belki bırakır avukatlık yapar

zülalin olumsuz falı mı var ya benimkiler hep olumlu oluyor ve olumlu da sonuçlanıyor zülal çıkar ben de ya , şey yap arınma gecesi adaçayı falan yak sirkeli suyla duş al ve yeni bir niyet yap enerjini değiştir.
Ben bayağı detay verdim keşke birşey söylemeseydim
Neyse artık
Bide çok kesin konuştu
Sana gelse bile asla kabul etme dedi
Yahu gelse niye kabul etmeyim
Denerim en azından:)
Tamam yapayım bare valla sinirim bozuldu

Ben bayağı detay verdim keşke birşey söylemeseydim
Neyse artık
Bide çok kesin konuştu
Sana gelse bile asla kabul etme dedi
Yahu gelse niye kabul etmeyim
Denerim en azından:)
Tamam yapayım bare valla sinirim bozuldu
ya aslında sorun detay vermen değil bence benimde ayrıntı verdiğim ve anlık durumun gerçekten çok olumsuz olduğu çok durum oldu ama sonra aşırı olumlu şeyler oldu hem de çok kısa zamanda bu falı iptal et zihninde sonra da arınma gecesi yap niyet çalış ve bence serbest bırak durum değişir

ya aslında sorun detay vermen değil bence benimde ayrıntı verdiğim ve anlık durumun gerçekten çok olumsuz olduğu çok durum oldu ama sonra aşırı olumlu şeyler oldu hem de çok kısa zamanda bu falı iptal et zihninde sonra da arınma gecesi yap niyet çalış ve bence serbest bırak durum değişir
Nasıl yapmak lazım ya da ne yapmak lazım.benim zihnim kördüğüm gibi yemin ederim :kızgın:

Evet bende fal baktirmayi çok severim. Falı çıkan aklıma gelen falcilari elbette paylaşayim;

Bana falı çıkan iki kişi vardi, birini hiç unutmam, binnazda Arzuhan şekerhanci diye bir kadın vardı, binnaza yeni gelmisti, ucuzdu diye atmıştım, hiç beklentim yoktu ama enteresan nokta atışları yaptı, dediklerinin büyük bir kısmını yaşadım diyebilirim ama sonra o siteden çıktı heralde, bir daha bulamadım o kadını:KK43: bir de çağrı bilgin var, çok güzel zihin okuyor, ama gelecek öngörülerinin tamamı çıkıyor diyemem, bazı dediklerinden yaşadıklarım oluyor ama mesela tarihleri çok kötü patladi, malesef dediği tarihler hiç tutmadı ama bana fal bakan falcilarin genelde yüzde 95 i tutturamadigi için çagriyla idare ediyorum:)))) düzenli olarak ondan fal yorumu alırım, bir de cingenen diye bir site vardı, orda da derrin diye bir falcı vardı, onunda her dediği çıkıyor diyemem ama bir konuda bir ara nokta atışı bir tarih tutturmuştu, o günden beri belirli aralıklarla yorum alırım, malesef bu saydığım isimler dışında beğendiğim pek yok:KK43: ama özellikle merak ettiğiniz bir falcı varsa sorun , belki bende baktirmişimdir, ben genelde hep binnazda baktiririm, son dönemlerde bir iki siteye daha baktirmaya başladım,baktirdiysam size görüşlerimi söylerim:) hepsini tek tek sayamam çünkü 2016 dan beri online fallari çok baktirdigim için bazen baktirdigim falcilarin isimlerini bile unutuyorum :)

Kızlar o cingenen de baktırmayın ya cok igrenc bi yer. Bir kisiye baktirdim 2 tane hesap acmış. Hem benden aldigini yorumlamış hemde arkadasima da degistirip ayni ses kaydi atmış. Sikayetvar da edilen sikayetleri görünce midem bulandı. Taciz dolu küfür dolu müsteriye mesajlar mı dersiniz. Sapıklıklar mı bilgivpaylasimi mi igrendim bir daha baktirmam. Gene siz bilirsiniz.

Bende faldan soğudum. Artık kimseye de gitmiyorum. Bi program yükledim bedava ya yüzde 100 bakıyor

Canım ya sağol
Hepimizin olumlu falları çıksın 🙏

Nasıl yapmak lazım ya da ne yapmak lazım.benim zihnim kördüğüm gibi yemin ederim :kızgın:
Çok detay verince duruma göre yorum yapıyorlar bence
Yani fal olmuyor o zaman
Durumdan yürüyorlar
Zaten iyi bir falcıya detay vermeye gerek yok o çıkarır
Sen adını soyadını anne adını ve doğum tarihini yaz bırak
O bilsin sevgilin var mi ayrıldın mi?
Birine aşık mısın
Evli misin bekar mısın?

Fal sepetinde birine baktırdım öyle popüler falan da değil
Telefonda baktırdım
Kadın aklımdaki kişiyle ilgili şok bir detay verdi şok etti beni
Yani o kadar fal baktırdım kimse bunu söylemedi
Ben biliyordum bu durumu zaten de onun söylemesi bilmesi gerçekten garip oldu
Çünkü zülal ,zeliş vs vs kimse bunu bilememişti !

X