Merhaba ben de uzun zamandır fal baktiran biri olaraktan birkaç yorum yapmaya geldim :)
Forumu yeni takip ediyorum ve yeni üye oldum.
Binnazda çok ama çok falciya baktırdım. Zişan, serkan batu, Tümay cennet, deniz sonay, elfin demet, destina Venüs, doğa dan, Sevdar avaz vs gibi. Daha fazlasına baktırdım ama çok uzun olur :))
Benim en enerjimin uyduğunu düşündüğüm 1? Sırada Zişan ışık, yeni baktırdım henüz vadesi gelmedi ama ayrılık sebebimi bahsetmememe rağmen çok güzel detaylı karakter analizi ve ayrılık sebebi tahminini çok doğru yaptı. Kendi açılımları çok fazla çünkü 3-4 ekstra açılım yaptı hepsi iki vade verdi iki haftaya kadar dönüş olacağını söyledi. Daha bir hafta olmadı beklemedeyim :) sonucu olumluydu :)
2. Serkan batu söylediği yorumlardan birini yaşadım diğerinin vadesine 3-4, gün kaldı. Ay sonuna kadar da tam dönüş olacağını söyledi. 15 gün kadar oldu baktirali. Uzun zamandir böyle etkileyici fal bakmamistim klasik fallardan uzak demisti böyle dedigi baska biri oldu mu ? :) Herkese diyor mu merak ettim. Enerjimiz uydu bence :)
3. Tumay cennet çok beğenildigini bilmeyerek baktırdım. Online da yakalamıştım. Enerjimiz çok uydu onunla da. O da geri dönüş gördü. Kartları çok güzel yorumladı. Ayrıca on dakika baktı 200 kredi tuttu toplamda ama baktığı faln 1000 hakeder. Online şansti tamamen ve bilgi çok verdiğim için krediyi düşürmüştü. Dönünce gel bir daha ücretsiz sorunu yanıtlarım demişti. :)1 ay kadar oldu baktirali.
4. Destina Venüs o da dönüş gördü üç hafta içinde. Daha bu hafta baktırdım. Daha değişik yorumladi olumluydu ama farkli noktalara değindi. Denenebilir listemde tutarsa. Ekstra açılım da yaptı bana :)
Sevdar avaz, doga dan, elfin demet hepsi dönüş gördü. Elfin demetin yorumu mesela kısaydı güzeldi ama Zişan kadar iyi değildi ekstra açılım bence çok önemli. Sevdar avaz tutmamış vadesi doldum doğa dan vade bir iki aya kadar demişti üç hafta kadar oldu. En olumsuzu doga dan dı. Dönüş gördü ama yine aynı sorunları yaşayacağımizi söyledi. Değişmem gereken noktalardan bahsetti. Beni iki kere reddetmisti üçüncü de zorla kabul ettirdim kendi açılımını yaptı çünkü kartların çok negatif dedi :) sesi çok kibar bu arada.
Zümra lal ayrılmadan baktirmistim. Ayrılık vs görmedi. Çok içtendi ama bence enerjimiz uymadı. Nişan kesin görüyorum burda az kişiye evlilik demisimdir ve tutmustur dedi :)
Gelelim telefondaki Elif e.
Çok negatif konuştu baska konular hakkında. Modum çok düştü.. hani gelecek çıkmasın razıyım dedim. Dönüş gördü ama vade vermedi. Olani ve geçmişi sırlarımı vs bildi gerçekten çok iyiydi o konuda bunu söyleyebilirim. Hayatına şu harfler olan biri girecek dedi ertesi gün öyle biriyle tanıştım mesela :) en basiti.
Nil güneş de ilişkim devam ederken baktirmisim enerji tutmadi bence ama ayrılık olacağını gel gitler olacağını demiş iki üç ay önce.
Deniz Sonay bana iliskimiz devam ederken bakmıştı. Memnun kalmıştım ayrılık sonrası tekrar baktırdım ve dönüş gördü o da :)
Hazar erbab yani serdar sel bir sorun olacak ama devam edeceksiniz ayrılık yok demişti ayrıldık. Aralikta her sey düzelecek demis ama henüz olmadı.
Başka aklıma bilen gelirse söyleyeceğim. :)
Gilda koç kaldı istediklerimden bir tek.