- 21 Ağustos 2020
- 1.103
- 2.132
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da yazarmısınız rica etsem..Canım nasıl ulaşıcam Elife merak ettim sıkıldım ben bu online falcılardan sırf ölüm haberi söylüyor falan diye merak ettim bana böyle iddiaalılar lazım genel yorumları da tekrar okudum beğenmişler fiyatıyla numarasını zahmet olmazsa yazar mısın
yandık o zaman deseneGeçmiş falı dinledim de Serkan batu bana kasımda karşılıklı iletişiminiz var bu açık ve net kesin demiş 2021 kasım heralde
ben alabilirmiyim telefonunu lütfen.Bende telefonu var vermeyen varsa gonderebilirim. Acıkcası bana ölüm vs soylemedi ben de istemem soylesin ama anda gecmiste super biliyor tabi modunda olması lazım bence arkadasım gec vakit baktırmıstı enerjisi dusuktu herhalde, baktırırsan gunduz baktır ona.
kızlar ben de alabilirmiyim Elif'in numarasını ve ücreti ne kadar bilgilendirirseniz sevinirim.Bence de yuksek ama ben artık ayda yılda bir fal baktırıyorum. Ayrıca online falda maksimum 10-15 dk ses kaydı veya telde alelacele fal 100-300 lira civarı.Elif’le telefonda 45 dakika konustuk ve istedigin kadar soru soruyorsun sabırla cevap veriyor. Basta baktırmasam mı demiştim ama sonra iyi ki baktırmışım dedim, bana çok iyi gelmişti.
çıkmaz yılın son kasımıGeçmiş falı dinledim de Serkan batu bana kasımda karşılıklı iletişiminiz var bu açık ve net kesin demiş 2021 kasım heralde
bu arkadaş kasım sonu görüşmem oldu diye yazmıştı. ama ilerledi mi bilmiyorum.Çıktımı merak ettim Aralıktayız artık malum:)
Bunu yazdıktan 3 gün sonra iletişimimiz oldu dediği gibi.ama sonuç için beklemeye devam.halâ onun dediği gibi ilerliyor bi görünür bi kaybolur demişti çünkü.aynen öyle oldu.kasım ayı geçti nedir durumunuz merak ettim doğrusu ..
beliz ek açılım da yapıyor, vadesi ben de ocak onu bekliyorum haricinde detaylı ve özenli yorumluyor, olumlu olumsuz ne görürse o pembe panjur hikayesi dinlemiyorsunuz.Binnazda Beliz aytaç’ı deneyen var mı? Gözüme çok çarpıyor????? Deneyen yorum alan memnun kalan ya da kalmayan arkideşlerim hayrınıza yorumlasanız
Mesajla gonderiyorum, gelecek cikmadi henuz ama an ve gecmis iyi sadeceben alabilirmiyim telefonunu lütfen.
Ya ben baktırmadım parası çok yüksekti 300 tl sanırım öyleydi bakayım mesajlarda duruyorsa paylaşayım sizinleBana da yazarmısınız rica etsem..
denemeden bilemeyeceğiz sanırım, herkesle enerji farklı oluyor sonuçta.Mesajla gonderiyorum, gelecek cikmadi henuz ama an ve gecmis iyi sadece
aynen öyle...bazen herkesin önerdiği bize uymuyor bazen de herkesin olumsuz dediği çok iyi çıkabiliyor. tamamen enerji işi bu bence.denemeden bilemeyeceğiz sanırım, herkesle enerji farklı oluyor sonuçta.
Keşke olsa ya bekliyom ben bu yıl çıkana kadar yolu var. Bir tek elfin demetin verdiği zamana bakarsak 2 ayım var.kızlar falı çıkan genelde bizi unutuyor
yok mu güncel
Çok sık baktırmasan mı acaba canım?kızlar serkan batu hep vademi 17 gün sonrasına öteliyor sorduğum işle ilgili. ne düşünüyosunuz
Bıraktım bi süreliğine 15 gün arayla 2 kere gitmiştim.Çok sık baktırmasan mı acaba canım?