Binnaz Abla

Bu bahsettiğin senin eski sevgilin mi açıkcası erkeklerin %80 i bir şeyi yapmak istediklerinde genelde yaparlar nerden biliyorsun derseniz 100 erkeğin içinde 6 kız olarak okudum yakın arkadaşlarımın çoğu erkek kızlar ha bana sorsan ben eklerim öyle bir şeyi yapsam mı düşüncesi bana göre değil bunları çok gurur meseleside görmüyorum (keşke görsem) 😅.Ben zaten çocuğa ilgimi söyledim fakat daha önceden onun bana ilgisi varken uzak durup başkasıyla nişanlandığım için şu an yazmamı boşluktan sanıyor muhtemelen halbuki çok yakın bir arkadaşım ona aşıktı şimdi arkadaşım evli mutlu ben nişanlımdan ayrıldım ama tabi yinede olmadı.
Eski sevgilim evet ya bizim aramızda burada yazmak istemediğim bir durum var. Bizi çok zorluyor ve aramızdaki ilişkiyi yokuşa sürüyor bu durum. Sorunsuz bir durum olsaydı şimdiye evlenmiştik zaten 😂 2 yılı geçtik biz aynı durumu çok yaşadık, çok konuştuk mantıklı olan ayrı olmamız diye ama hep geri dönüş oldu defalarca. Belki yine gelse yine aynı konuşmayı yaparım ama o kadar özlüyorum ki belki bencillik yine de yazsın görüşelim beni hiç unutmasın birbirimizin hayatında olamayacaksak bile öyle istiyorum.

Benimde hiç iletişimim yok 😐😐 yargıça ne falı atmistiniz??? Sanırım son çare olarak yargıça baktirip uzun bı süre fal orucuna giricem ben de

Bu arada kahin Ra ya yildizname baktırdım burda bi arkadaşın tavsiyesi üzerine. Bireysel olarak yorum yapıyor herhangi biriyle alakalı yorumu yoktu sorduğum halde. İlişki için aşk falına bakıyormuş.Daha çok kaderinizde ne var onu söylüyor mesela evleneceğim kişinin özelliklerini falan tarif etmiş. Kişilik özelliklerimi falan söylemiş bir de kaç çocuğumun olacağı gibi şeylerdi.

Bir hafta demişti iletişim için hatta küçük küçük iletişim demişti sadece uzaktan haberlerini aldım benim falım çıkmasa benim için daha iyi hatta olumsuz söylesin diye yeşilçingeneye attım ama olumlu veya olumsuz göremiyorum diye bakmadı.Yeni hayat mottoma göre daha iyisini hak ediyorum ki olmuyor kızlar 😂
Cnm birçok kişiye aynı şeyi söylemiş. Sen yine içinden geçeni yap bence.

Eski sevgilim evet ya bizim aramızda burada yazmak istemediğim bir durum var. Bizi çok zorluyor ve aramızdaki ilişkiyi yokuşa sürüyor bu durum. Sorunsuz bir durum olsaydı şimdiye evlenmiştik zaten 😂 2 yılı geçtik biz aynı durumu çok yaşadık, çok konuştuk mantıklı olan ayrı olmamız diye ama hep geri dönüş oldu defalarca. Belki yine gelse yine aynı konuşmayı yaparım ama o kadar özlüyorum ki belki bencillik yine de yazsın görüşelim beni hiç unutmasın birbirimizin hayatında olamayacaksak bile öyle istiyorum.
Durumlarımız çok farklı değilmiş, bencillikse bencillik ama zaten unutamıyor ki dönüyorlar işte böyle

Ben baktırdım dideme enerjisi çok iyiydi sevdim. Bildiği şeyler de oldu ama bana imkansız olan şey için 16 gün verdi. İsterseniz benim sonucu bekleyin. Ama çok tatlı biri diyeyim :))
[/QUOTE]
Ne batırdın dideme, kahvemi. Ne kadara bakıyor.

Kızlar merhaba, size çıkan falları yazacağımı söylemiştim, hepsini teker teker yazamak için vaktim yok ama onları da yazacağımdan şüpheniz olmasın

Öncelikle bende yeşilçingene direkt patladı. Çok olumsuz bir faldı ve sadece moralimi bozdu. Neyse ki çıkmadı.

Alex bende bir süre sonra sadece nasihat vermeye başladı.

Yargıçın dediği çok nokta atışlı şeyi oldu ve süreç onun dediği gibi ilerliyor.

Serkan batu'nun dediği birkaç şey çıktı ama sonuç patladı. Bana iki falda inatla ağustos'ta eski sevgilimin geleceğini söylemişti. eylül 20'sindeyiz öyle bir şey yok.

Bir de yeni biri gelmiş, biryolunvar'da kredim kaldı fala ara vereceğim diye baktırdım adı meslina birkaç dediği nokta atışlı şey gerçekleşti. Bahsettiği sonuca daha var, 15 TL diye öylesine baktırmıştım. Öneriyorum diyip kefil olmak istemem ama baktıran olduysa diye çok merak ediyorum.
Merhaba,

Yargic'a ne fali atmistin peki? Daha uygun olan kahvede cok detay vermiyor sorulari da cevaplamiyor yazmisti bir kac kisi.

Bu bahsettiğin senin eski sevgilin mi açıkcası erkeklerin %80 i bir şeyi yapmak istediklerinde genelde yaparlar nerden biliyorsun derseniz 100 erkeğin içinde 6 kız olarak okudum yakın arkadaşlarımın çoğu erkek kızlar ha bana sorsan ben eklerim öyle bir şeyi yapsam mı düşüncesi bana göre değil bunları çok gurur meseleside görmüyorum (keşke görsem) 😅.Ben zaten çocuğa ilgimi söyledim fakat daha önceden onun bana ilgisi varken uzak durup başkasıyla nişanlandığım için şu an yazmamı boşluktan sanıyor muhtemelen halbuki çok yakın bir arkadaşım ona aşıktı şimdi arkadaşım evli mutlu ben nişanlımdan ayrıldım ama tabi yinede olmadı.
%80 'i degil %95'u boyle. %5lik kisimda cok imkansiz ve asamayacagi bir durum varsa (ki gercekten seven en azindan bu durumlari bile asmayi deniyor) adim atmiyor. Bir erkek cok yavas hareket ediyorsa, iliski koclariyla zorla bir kac hareket ve sonuc yakaliyorsak cogu zaman uzgunum ama o iliskiden hayir gelmiyor, hep bizim iteklememizle olacaksa zaten hic olmasin diyorum ben artik. Iletisimi kesmeyen ama yavastan alan erkek Ya gercekten ilgilenmiyor ve ileride belki fikrim degisir diye yedekte tutuyor ya da karakter olarak cok agir kanli ve yavas, baska bir aciklamasi olamaz.. Acimasizca ama erkeklerin dusuncesi boyle. Adim atacak erkek maksimum 3 ay icinde harekete gecer hatta daha kisa. Ben fal bakiyor olsam cogunlukla olumsuz yorum yapardim durugorum olmasa bile cunku oyle oluyor genelde, tutturan falcilar da oyle tutturuyor.

%80 'i degil %95'u boyle. %5lik kisimda cok imkansiz ve asamayacagi bir durum varsa (ki gercekten seven en azindan bu durumlari bile asmayi deniyor) adim atmiyor. Bir erkek cok yavas hareket ediyorsa, iliski koclariyla zorla bir kac hareket ve sonuc yakaliyorsak cogu zaman uzgunum ama o iliskiden hayir gelmiyor, hep bizim iteklememizle olacaksa zaten hic olmasin diyorum ben artik. Iletisimi kesmeyen ama yavastan alan erkek Ya gercekten ilgilenmiyor ve ileride belki fikrim degisir diye yedekte tutuyor ya da karakter olarak cok agir kanli ve yavas, baska bir aciklamasi olamaz.. Acimasizca ama erkeklerin dusuncesi boyle. Adim atacak erkek maksimum 3 ay icinde harekete gecer hatta daha kisa. Ben fal bakiyor olsam cogunlukla olumsuz yorum yapardim durugorum olmasa bile cunku oyle oluyor genelde, tutturan falcilar da oyle tutturuyor.
bence de. kimi erkek harbiden zor şeyler yaşıyor, aldatılma, hazmedilemeyecek şeyler duyma, güvenin sarsılması, başarısızlık, aşağılanma vs. vs sayılabilir. bu gibi durumlar varsa adım atamayabilir. ya da atarsa karşı tarafın hep alttan alması gerekebilir. ama bunun dışında ağır şeyler yokken öyle bekletiyorsa, beklemeyi hak edecek kadar sevmemiştir.
böyle uzaktan atıp tutmak eminim ki kolay, yaşayan bilir. ama iki ihtimalde de en fazla üzülen taraf kadınlar oluyor. o yüzden ilgilenmiyorsa çok da şeeyyapmamak lazım :):)

Aslında kimsenin ümidini kırmamak için %80 dedim.Erkeklerin bizler gibi kendini koruma yanlış anlaşılma ve hatta adı çıkma (kötü bir tabir ama en iyi çevrede de en kötü çevrede de var) gibi bir durumları olmuyor ki.O yüzden hislerini istediklerinde hemen dile getirebiliyorlar.Getirmiyorlarsa da geçmişten kaynaklı bir sıkıntıları oluyor.Aslında çoğu sevilecek insanlarda değil niye seviyorsak 😔

Aslında kimsenin ümidini kırmamak için %80 dedim.Erkeklerin bizler gibi kendini koruma yanlış anlaşılma ve hatta adı çıkma (kötü bir tabir ama en iyi çevrede de en kötü çevrede de var) gibi bir durumları olmuyor ki.O yüzden hislerini istediklerinde hemen dile getirebiliyorlar.Getirmiyorlarsa da geçmişten kaynaklı bir sıkıntıları oluyor.Aslında çoğu sevilecek insanlarda değil niye seviyorsak 😔
Benim yakin bir erkek arkadasim anlatmisti erkek mantigini. Bir erkek seviyorsa ne yapar eder o kisinin pesinden gider, ailesini bile karsisina alir, kiz kapidan kovsa bacadan girer demisti. Gercekten deger vermedigimiz veya iliski isteyecek kadar sevmedigimiz bir kiz ilgi gosterirse bu her erkegin hosuna gider, bir erkek asla bir kizin ilgisine hayir demez ama sadece begenilmek hosuna gittigi icin ve bu ilgiyi hissetmeyi sevdikleri icin de hayatlarinda kalmalari icin minimum caba gosterir demisti. Yani bir erkegin yeteri kadar ilgilenmedigi kadin mesaj yaziyorsa o erkek de yazar, ararsa o da arar ama kadinin cabasi devam ettikce devam eder. Bu taktikler de boyle iliskide ise yariyor anlayacaginiz, gercekten ilgilenen icin taktik yapmaniza bile gerek kalmiyor. Ha belki iliski baslamistir, karsi taraf cabalamistir ama iliskinin basinda degeriniz artar iliski canli olur ama ilk adimda ozellikle taktige gerek olmadan geliyorsa esas potansiyel o zaman vardir.

Ayrica bir kadin mantigiyla bakiyoruz olaya, bi erkekten hoslanmiyorsak mesela onun bize mesajlari, jestleri veya taktikleri hic ise yaramaz cunku hoslanmadigimiz bir erkegin bize ilgi gostermesi tam tersi hosumuza gitmez genelde ve cogu kadin da hoslanmadigi erkege hic tepki vermez hatta rahatsiz olur o ilgisinden. Biz boyle oldugumuz icin de bir erkek mesajimiza mesaj yaziyorsa, konusuyorsa, takip ediyorsa vs demek ki hoslaniyor da bunlari yapiyor diye dusunuyoruz ama dedigim gibi asli hic oye degil, sizden hic hoslanmayan erkek de sirf sizin ilginiz devam etsin diye irtibati devam ettiriyor boyle ite kaka. Aci gercekler ve kimsenin umudunu kirmak istemem ama beklenti uzun vadede daha cok yipratiyor. Suna bakin sadece, caba olmasi gerekiyor erkekten gelen ve siz bu cabayi zorla sagladiginizi hissetmemelisiniz.Yani kaybetme korkusu olmamali, yazmadim simdi o da yazmaz korkusu hic yasanmamali ve bir dinamigi olmali.O dinamik varsa anlarsiniz zaten, gece gunduz cabalar erkek. Zaten bir seyler olsun isteyen erkek maksimum 1-2 ay harekete baslar, acele eder cunku baskasina kaptirmak ve kaybetmek istemez. Insan hoslaninca gercekten her seyi olumluya yoruyor, her hareketi anlam kazaniyor ki ben bu gercekleri bilmeme ragmen ben bile boyle oluyorum. Ara ara bu gercekleri hem kendimize hem birbirimize hatirlatmakta fayda var.

kızlar, bir yolun var sitesinde emine kurtuluş vardı. çok iyi kahve falı bakıyordu ancak uzun zamandır yok. yerini, yurdunu bilen var mı?

buraları okuyorsa da geri dönsün

Kızlar yargıcın kahve falı bende tutmadi sizin yazdıklarınızı okuyorum da bana resmen atmasyon olmuş acaba diğer fallarda mi iyi? Tekrar denersem şu yada duru görü mü atsam :kızgın:
Canım tutmayanlar olmuş, kahve detay vermez demişti ama istikrarlı bi yorum yapmıştı bana.o yüzden yıldız baktırdım.şimdilik de söylediği gibi ilerliyor. Yeni baktırdıysan baya bi yığılma olmuş indirimden dolayı,belki konsantre olamamıştır yada enerjiniz uymamıştır diğer herkesin tabiriyle

X