Binnaz Abla

Zişan ışık nasıl kızlar?
Bana tamamen bir kart yorumcusu gibi geliyor ben begenmedim :KK70: Bu arada 2 gündür mesajlarınıza baktım da sizin çok ağır fal kriziniz gelmiş sizi çok iyi anlıyorum :) tabii ki duygularda maddiyatta size ait benim haddime değil size fikir bile vermek ama lütfen ince eleyip sık dokuyarak yorumcu seçin. Size önerebileceğim Binnaz; her ne kadar bana enerjisi tutmasa da Serkan Batu Kılıç, Tellwe; Yeşilcingene, Falsepeti; Yağız Okur

Atmış tutmuş bence sana
Olaydan yürümüştür
Ay ışığı çok atan bir falcı
Benim ex ex sevgilim için bu adam evliymiş senden saklamış dedi
Öyle birşey yok
Hatta dedim ne evlisi saçmalama
Çocuğu da var dedi
Adam hala bekar bu arada
Bana o kadar emin olma diyor ya
Sanki tanımadığım adam
Ortak arkadaşlarımız var
Ben hiç beğenmedim
Ayisigin ben de tam senaryoydu, bana hic tutturamayan falcilardan.

Ayisigin ben de tam senaryoydu, bana hic tutturamayan falcilardan.
Pembe dizi yazmış
Yok diyorum bide emin konuşuyor yahu ben bilmicem mi saf sandı kadın beni
Yaşı büyüktü sanırım kesin evlidir dedi
Bilmediğin konuda yorum yapma bare ya
Çöp sakın baktırmayın
Çıkan olduysa da olumsuz konuştuğu için çıkmıştır zaten iki ihtimal var ya olur ya olmaz yani

Kadıkoy'deki değil mi? Ara ara giderim. Bana dediği 4 şey çıktı. Ama bazen olmuyor sanki odaklanamıyor ve sürekli sen de nazar var deyip bir dua yaptırmamı söylüyor. Bu huyunu sevmiyorum. 80'e baktırıyordu en son sanırım
Tam olarak bilmiyorum buradan aldım numarasını gönlünden ne koparsa verim demişti falan sanırım. Hızlı baktı bana demişti hatta birisi.

Bir kadını onu sevdiği halde bunu bilerek bırakıyorsa canım o sevginin kıymeti yok gözümde
Yani senin canını yakıyor o hayatına devam ediyor olmuyor geri dönüyor böyle şey olmaz
Herkes yaptığının bedelini ödemeli bu hayatta
Max 1-2 aya kadar dönmemişse çok zor o ilişki
Helede başkaları girmişse daha da zor
Ben güvenemem yine gider
Bir insan için bu kadar uğraşmam yani adam mu yok
Burda fal baktırıyor insanlar üzülüyor ki baktırıyor o adam orda ohh sevgilisiyle geziyor eğleniyor pişman olsa ki olsunlar tabi bedelini ödemeli
İnsan hayatı önemli gir çık olmadı yine git pardon da ne münasebet
İşte her ilişki başka. Her ilişki sadece anlaşamama, aldatma ya da sevgi eksikliğiyle bitmiyor. Daha farklı sebeple de bitebiliyor, kadın da bitirmiş olabilir. Herkes de başka bir ilişkiye başlarken sevgiyle ya da büyük aşkla başlamıyor. Bence burada olan o yara bandı gibi arada kalana oluyor hatta, o tercih edilen olmaya da bilir. Burada geride bırakılan daha fazla üzülmesin daha fazla hırpalanmasın diye de geri de bırakılmış olabilir. Mesela biz birbirimizi çok seviyoruz, çok da iyi anlaşıyoruz. Ama kendimizce bu ilişkinin devam etmemesi gerektiğini düşünüyoruz. Belki aradan yıllar geçecek belki başka birinden de hoşlanacağım, sevgili olacağım. Ama belki 5 yıl sonra ne yaşanırsa yaşansın bu kişiye geri döneceğim sevgime direnemeyip. Bunlar hiç olmamış ya da imkansız şeyler değil. Bunu demek istedim ben :) yoksa canım sıkıldı artık seni sevmiyorum diyip giden ya da beni aldatan canı isteyince dönen biriyle zaten asla olmaz. Bana şu an sevgilisi olsa sonra geri dönse bile kaldıramam gibi geliyor ama insan bu her şeyi yaşar.

İşte her ilişki başka. Her ilişki sadece anlaşamama, aldatma ya da sevgi eksikliğiyle bitmiyor. Daha farklı sebeple de bitebiliyor, kadın da bitirmiş olabilir. Herkes de başka bir ilişkiye başlarken sevgiyle ya da büyük aşkla başlamıyor. Bence burada olan o yara bandı gibi arada kalana oluyor hatta, o tercih edilen olmaya da bilir. Burada geride bırakılan daha fazla üzülmesin daha fazla hırpalanmasın diye de geri de bırakılmış olabilir. Mesela biz birbirimizi çok seviyoruz, çok da iyi anlaşıyoruz. Ama kendimizce bu ilişkinin devam etmemesi gerektiğini düşünüyoruz. Belki aradan yıllar geçecek belki başka birinden de hoşlanacağım, sevgili olacağım. Ama belki 5 yıl sonra ne yaşanırsa yaşansın bu kişiye geri döneceğim sevgime direnemeyip. Bunlar hiç olmamış ya da imkansız şeyler değil. Bunu demek istedim ben :) yoksa canım sıkıldı artık seni sevmiyorum diyip giden ya da beni aldatan canı isteyince dönen biriyle zaten asla olmaz. Bana şu an sevgilisi olsa sonra geri dönse bile kaldıramam gibi geliyor ama insan bu her şeyi yaşar.
Bebeğim bunlar inanmak istediklerin
Bir erkek seni gerçekten sevse seni fallara muhtaç etmez inan bana
Her ilişkinin dinamiği farklı olabilir
Sevgi aynıdır
Ya seversin ya gidersin
Bir erkek seviyorsa başka bir erkeğe dokunmana dayanamaz zaten kaybetmekten korkar
Gerçek sevgi budur
Gerisi hep bahane
Beni kimse inandıramaz

Sevgi aynıdır
Ya seversin ya gidersin
Bir erkek seviyorsa başka bir erkeğe dokunmana dayanamaz zaten kaybetmekten korkar
Gerçek sevgi budur
Gerisi hep bahane
Beni kimse inandıramaz
Hiç bir konuda tek bir formül yoktur. Kimse sevgisini tek şekilde göstermediği gibi farklı hisler de girebilir olaya. Kızgınlık, kıskançlık, yanlış anlamalar vs vs.
o yüzden seven gelir sevmeyen gider, seven şöyle yapar sevmeyen şöyle gibi klişeler bana(kendi adıma konuşuyorum kimseyi yermiyorum) saçma geliyor.
Gün geliyor insanlar annelerine küsüyor ya hu. Aylarca yıllarca konuşmuyor. Sevgi eksikliği olmadan.

Sevgi aynıdır
Ya seversin ya gidersin
Gerçek sevgi budur
Gerisi hep bahane
Beni kimse inandıramaz
Valla sen ne yaşadın bilmiyorum umarım öyle değildir ama aldatılarak ayrıldığını düşünüyorum senin. Çünkü enerjin ilişkiden konuşurken insanı çok düşüyor ama İnan bana her ilişki senin ilişkin değil. Benim ilişkimi Ya da aradaki engeli bilemezsin, anlattıklarım benim inanmak istediklerim değil ben yaşamadım ki öyle bir şey insanların başına gelebilecek durumdan bahsediyorum. Daha önceki arkadaşa başka birine gitse dönse nasıl kabul edeceksin demen üzerine yaptığım yorumlardı. Çünkü eski sevgilimin hayatında hali hazırda birisi yok Mart’tan beri ayrı olmamıza rağmen. Severek ayrılmak da mümkün pek tabi ben çok sevmeme rağmen ben ayrıldım daha önce. Ki zaten kendisi benden ayrılmadı biz belli sebepten ayrılmak durumunda kaldık karşılıklı. Neden ayrıldığımızı bilmemene rağmen bunlar inanmak istediklerin gibi bir önyargıyla yaklaşman hoş değil bence. Umarım bundan sonraki ilişkilerinde çok sevilirsin.

Hiç bir konuda tek bir formül yoktur. Kimse sevgisini tek şekilde göstermediği gibi farklı hisler de girebilir olaya. Kızgınlık, kıskançlık, yanlış anlamalar vs vs.
o yüzden seven gelir sevmeyen gider, seven şöyle yapar sevmeyen şöyle gibi klişeler bana(kendi adıma konuşuyorum kimseyi yermiyorum) saçma geliyor.
Gün geliyor insanlar annelerine küsüyor ya hu. Aylarca yıllarca konuşmuyor. Sevgi eksikliği olmadan.
Kesinlikle katılıyorum. Herkes sevgi eksikliğinden ayrılmaz ya da aldatılarak ayrılmaz. Benim de demek istediğim buydu. Araya bambaşka bir konu girebilir. Yıllarca ayrı kalıp en sonunda kavuşanlar var bu hayatta.

Kesinlikle katılıyorum. Herkes sevgi eksikliğinden ayrılmaz ya da aldatılarak ayrılmaz. Benim de demek istediğim buydu. Araya bambaşka bir konu girebilir. Yıllarca ayrı kalıp en sonunda kavuşanlar var bu hayatta.
Sevgi her şeyi geçemiyor bazen. Herkesin kişiliği ve yaşamı farklı. Arabesk olmaya gerek yok, sevgi her şeyi yenemez.

Valla sen ne yaşadın bilmiyorum umarım öyle değildir ama aldatılarak ayrıldığını düşünüyorum senin. Çünkü enerjin ilişkiden konuşurken insanı çok düşüyor ama İnan bana her ilişki senin ilişkin değil. Benim ilişkimi Ya da aradaki engeli bilemezsin, anlattıklarım benim inanmak istediklerim değil ben yaşamadım ki öyle bir şey insanların başına gelebilecek durumdan bahsediyorum. Daha önceki arkadaşa başka birine gitse dönse nasıl kabul edeceksin demen üzerine yaptığım yorumlardı. Çünkü eski sevgilimin hayatında hali hazırda birisi yok Mart’tan beri ayrı olmamıza rağmen. Severek ayrılmak da mümkün pek tabi ben çok sevmeme rağmen ben ayrıldım daha önce. Ki zaten kendisi benden ayrılmadı biz belli sebepten ayrılmak durumunda kaldık karşılıklı. Neden ayrıldığımızı bilmemene rağmen bunlar inanmak istediklerin gibi bir önyargıyla yaklaşman hoş değil bence. Umarım bundan sonraki ilişkilerinde çok sevilirsin.
Tamam cnm bu seni seven erkek neden üzüyor o zaman burda fal baktırıyorsun
Ben defalarca kez aldatıldım sevdim sevildim bir deneyimim var şu hayatta
Ben üzülmemeniz adına konuştum
Yoksa banane
Benim fikrim bu
Bahane hepsi

Sevgililer küser ama senelerce aylarca değil
Adam gitmiş başkalarıyla sevişmiş bana gelmiş banane yani
Ben kabul etmem
Siz edin
Asıl arebesklik bu bence

Kesin yoktur emin ol bu arada

X