İşte her ilişki başka. Her ilişki sadece anlaşamama, aldatma ya da sevgi eksikliğiyle bitmiyor. Daha farklı sebeple de bitebiliyor, kadın da bitirmiş olabilir. Herkes de başka bir ilişkiye başlarken sevgiyle ya da büyük aşkla başlamıyor. Bence burada olan o yara bandı gibi arada kalana oluyor hatta, o tercih edilen olmaya da bilir. Burada geride bırakılan daha fazla üzülmesin daha fazla hırpalanmasın diye de geri de bırakılmış olabilir. Mesela biz birbirimizi çok seviyoruz, çok da iyi anlaşıyoruz. Ama kendimizce bu ilişkinin devam etmemesi gerektiğini düşünüyoruz. Belki aradan yıllar geçecek belki başka birinden de hoşlanacağım, sevgili olacağım. Ama belki 5 yıl sonra ne yaşanırsa yaşansın bu kişiye geri döneceğim sevgime direnemeyip. Bunlar hiç olmamış ya da imkansız şeyler değil. Bunu demek istedim ben :) yoksa canım sıkıldı artık seni sevmiyorum diyip giden ya da beni aldatan canı isteyince dönen biriyle zaten asla olmaz. Bana şu an sevgilisi olsa sonra geri dönse bile kaldıramam gibi geliyor ama insan bu her şeyi yaşar.