Binnaz Abla

Sekerim, ben hem Ilkay'a hem Nesibe'ye baktirdim ama is degil ask hayatim icin. Ilkay cok guzel durum analizi yapiyor, Nesibe'nin de anla ilgili sezgileri cok guclu ama ikisinin de gelecekle ilgili soyledigi seyler bana cikmadi.

ya ben küçükken böyle annemle giderdik antalyada işte taa muğlaya bile gittik annemiin arkadaşlarıyla ama hani geçmişi söylemlerine sinir oluyordum hala da öyle geçmişimi ben yaşadım zaten ee geleceğide Allahtan başka kimse bilemez ama işte bir merak =)) olmadı nesibe hanıma baktırayım bende =)

aslına bakarsan ben bu sitede de yeniyim dolayısıyla nasıl cevaplayacağımı tam olarak bilmiyorum =)))

canım sana özel mesaj attımda sen bana atamıyorsun yeni olduğun için..
benim sana sorduğum soruyla ilgili bilgin varsa buraya yaz demek istedim;:)

canım sana özel mesaj attımda sen bana atamıyorsun yeni olduğun için..
benim sana sorduğum soruyla ilgili bilgin varsa buraya yaz demek istedim;:)

hımm tamam anladım =) sanırım e-posta adresine gönderecekler binnaz abla adlı sitede öyleymiş duyduğuma göre bunda da öyledir diye düşünüyorum =) bir de şimdi ben telefondan ödeme yapmak istiyorum paket almak istedim telefonuma mesaj geldi evet dedim onayla dedim sonra bir daha mesaj gelmedi ama ödeme işlemlerinde onay mesajını gönderdikten sonra size olup olmadığı ile ilgili geln mesajdan sonra bitire tıkla diyor ama 25 dakikadır o mesaj gelmedi tekrar gönder tuşuna bastım yeniden aynı işlemler yine gelmedi ne yapmalıyım bilginiz var mı ayrıca hattım faturalı :S

yumyum evet canım misss.. arkadaşımız aydınlattı beni öyleymiş..yani maillere geliyormuş..
ilk defa baktıracam ya ne bilim nasıl oluyor nereye geliyor bilemedimm:52:

hımm tamam anladım =) sanırım e-posta adresine gönderecekler binnaz abla adlı sitede öyleymiş duyduğuma göre bunda da öyledir diye düşünüyorum =) bir de şimdi ben telefondan ödeme yapmak istiyorum paket almak istedim telefonuma mesaj geldi evet dedim onayla dedim sonra bir daha mesaj gelmedi ama ödeme işlemlerinde onay mesajını gönderdikten sonra size olup olmadığı ile ilgili geln mesajdan sonra bitire tıkla diyor ama 25 dakikadır o mesaj gelmedi tekrar gönder tuşuna bastım yeniden aynı işlemler yine gelmedi ne yapmalıyım bilginiz var mı ayrıca hattım faturalı :S

bende onayladım bir daha mesaj gelmedi..
bidaha gelmez bence..

ya sezen hanım çıktı..ben anlamadım bitir butonuna bastım ama gitmemiş..

internet gitti bir ara evde sanırım sorun çıktı:(
profil bilgilerimde gözükmüyor..şimdi tekrar kahve içip gönderecem ama kime bilmiyorum:))

bir fal baktıralım dedik burnumdan geldi..
net gitti geldi ara ara ve gitmemiş resimler şimdi tekrar içtim..
soğmasını beklerken bir gözatayım dedim..
nesibe adında tarot bakan falcı var ona baktırıcam ama sırada 8 kişi var artık ne zaman sıra gelir bana bakalım..
bundada vardır bir hayır iyiki gitmemiş falım:)

evet =) bende de sürekli ödeme iptal oluyormuş vodafone servisini aradım 110 tl lik fal için alışveriş yapmışım fakat iptal edilmiş ben iptal etmedim dedim onlarda isterseniz geri alalım dedi bende aman dedim kalsın annem faturada 110 tl fala gittiğini görürse fena olurdu =)))

Doymadım bi de tarot baktırayım diyorum. Ama karar veremedim Nesibe mi, İlkay mı derken bi de haleh çıktı. Önerisi olan?

İlkayı tavsiye etmem kimseye
Binnazdayken baktırmıştım içinde bulunduğun durumu biliyor içinden geçenleri isteklerini....Ama olacak dediklerinin bir tanesi bile olmadı.

İş hayatım içîn tarot baktırmak istiyorum..Hangi açılımı seçmem gerekiyor?Ben bilmiyorum yardım lütfen

ben Özge'ye baktırdım baya bildi .ilkay hanımı herkes söylüyor ama sanırım başka siteye geçmiş.

Back
X