- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
- Konu Sahibi Truman Show
-
Bizde onu diyoruz zaten simdi italya musluman karsilastorilmasi yapildi vatandaslik vermeye gerek varmi ulkelerine artik gitsinler neden benim ulkeme kacip gelene vatandaslik vereyim onu anlamiyorum zaten Ataturk en dogrusunu soylemis din ve devlet islerini ayirmis ama biz kurani sagda solda mitinglerde sallayanin pesindeyizDini siyasete alet etmek çok yanlış zaten Allah görüyor vicdanimiz rahat çok şükür
Hepsi dusman bize ne suriyelisi ancak din tuccarlari bazi kesimi kandirir o kadar natodan aldiklari paralari ceplerine indirip yediler tabiki Allah hesabini soracakBundan 25 sene önce Türkiyeden iltica için almanyaya sığınan 3 kişiye tercümanlık yapmıştım hiç unutmam adam olmadık şeyler söyledi adama ne kadar saf saf baktıysam söyle kızım sen bizi yurtdışı etmesinler dedi hiç biri doğru değilmiş...ama adam Türkiyeyi yerden yere vurdu...halen içimde kaldı o adamın yalanları...şimdiki aklım olsa kalkar giderdim kim tercümanlık yapıyorsa yapsın derdim
Din Allah ve kul arasındadır ibadetler De öyle gösteriş olarak kullanilmasina karşıyımBizde onu diyoruz zaten simdi italya musluman karsilastorilmasi yapildi vatandaslik vermeye gerek varmi ulkelerine artik gitsinler neden benim ulkeme kacip gelene vatandaslik vereyim onu anlamiyorum zaten Ataturk en dogrusunu soylemis din ve devlet islerini ayirmis ama biz kurani sagda solda mitinglerde sallayanin pesindeyiz
Mandalci gibi dusun reklam olsun diye dinleri kullanan ve insanlari kandiran kisilerin oldugu dindirDinciligin açılımını yaparmisiniz??
Din gizli yapilir ibadetler gizlidir eskiden insanlar evlerinde namazi bile gizli kilarmis ben secdemde Allahla olmak isterim beni gorsunler diye degilDin Allah ve kul arasındadır ibadetler De öyle gösteriş olarak kullanilmasina karşıyım
Sağol canımÇok geçmiş olsun name
Şimdi umarım iyidir baban.
Peki herhangi bir ceza aldı mı çarpan kişi?Sağol canım
İyi işte ne kadar iyi olabilirse :/
Canım şikayetçi olduk tabikiPeki herhangi bir ceza aldı mı çarpan kişi?
Hak ettiği cezayı alır umarım.Canım şikayetçi olduk tabiki
Mahkememiz var
Bakıcaz artık
Onlar oy kullanmasa da sonuç belli..
Nedir bu Suriyeli takintiniz hala anlamış değilim...
erdoğan: tmmSuriyelinin yanında batılı gelse kucak açarsınız diye iftira atanlar batılılara satılan onca kurum karşısında anca alkış tutarlar.
Bu ne yaman çelişki
Ülkeme gelen mülteci mülteci gibi yaşasın vatandaşlık almasına gerek yok. Savaş bitince de evine dönsün bir zahmet.
bunları 24 haziran akşamı tekrar konuşsak mı?Hala italyan gelse ingiliz gelse muhabbetleri dönüyor arkadaş savaştan kaçıp boy boy doğuran ne italyan ne ingiliz ne de suriyeli istemiyorumbayramda tatile ülkelerine gidebiliyorlarsa dknme zamanları gelmiş demektir ayrıca vatandaşlığı 1 ayda verirsen itiraz ederim tabi ki kim ki onlar bizim memleketimiz hakkında oy kullanacaklar daha dilimizi konuşmuyorlar
Hiç haber izlemiyosunuz galiba adamlar ülke kendilerininmiş gibi davranıyorlar şiddet bıçaklama kavga gürültü ne arasan var erdoğan kendi bacağına sıktı farkında da geri dönemiyor
Türk vatandaşı olan rus amerikalı da oy kullanamıyor mu ??Türk vatandaşı olmak bu kadar kolay oldu demek.
Yazıklar olsun.
Ben sizinle konuşmayı bırakalı cok oldu değişen birşey olmadığı içinbunları 24 haziran akşamı tekrar konuşsak mı?
Evet kullanıyor üstümüzde rus kadın var 7 yıldır evli türkle daha yeni vatandaşlık aldı ve 10 kere polis gelip bize sordu gerçek evlilik mi diye 2 güne vatandaşlık verilenlerden bahsediyoruz biz bi şunu anlamadınız yavTürk vatandaşı olan rus amerikalı da oy kullanamıyor mu ??
Ayni seyi elli kere yazman lazimEvet kullanıyor üstümüzde rus kadın var 7 yıldır evli türkle daha yeni vatandaşlık aldı ve 10 kere polis gelip bize sordu gerçek evlilik mi diye 2 güne vatandaşlık verilenlerden bahsediyoruz biz bi şunu anlamadınız yav
AnlatamıyoruzAyni seyi elli kere yazman lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?