Binlerce Suriyeli Seçimde Oy Kullanacak

2016 da zaten cumhurbaşkanı vatandaşlık verileceğini söylemiş ki bundan 1 yıl öncesinde de duymuştum vatandaşlık aldıklarını suriyelilerin ve vatandaşlık almaya devam ediyorlar bence bu son alım sayısını paylaşıyorlar...
Daha eskiler yok gündemde

bunları 24 haziran akşamı tekrar konuşsak mı?
Nede tayyip kazaninca yanlislar dogrumu olacak ankara istanbul.izmirde kaybedilen oylarla.saibeli secimler yapiliyor ne secimi ama bu sefer meral.aksener ve inceye guveniyorum.onlar uyanik yedirmezler oylarini

Herkese tek tek ayni seyi aciklamak zorunda degilim onceki sayfalarda defalarca yazdim.
Sana da ayrica aciklamak icin zahmet etmedim.
50 kere yazman lazım..
Diyebilmen için bana defalarca yazman benim anlamamış olmam gerek..
Tek tek yorumlarını takip etmiyorum
Etmeye uğraşmam da..
İyi forumlar.

Kimseyi alıntı yapmicam polemik yaratmamak için .. umarım birileri okur,belki biseyler anlar..

Suriyelilerin ülkemizde suanda tahmini mülteci kayıt dışı 4 milyon nüfusu vardır!!30 bin falan yazmıs bi kaç arkadaş.. sadece istanbulda bile 30 binden fazla var.

suriyelilerin bir cogu asgari ücretin altında calısır.bu iş gücü piyasasını düşürür..vatandaşlarımızın iş kaybı artar!
Cocuk işci sayısı artar! Arttı..

Sadece geçen yıl 200 bin suriyeli ülkemizde yatarak tedavi olmustur..1 milyona yakını ise hastanelerde tedavi görmüstür buda saglık alanında kapasiteleri zorlar..Zaten merkezi bi yerde birkere devlet hastanesi aciline gittiyseniz ne demek istedigimi anlarsınız..

kültürel ve mezhepsel farklılıklar olur,zıtlıklar baş gösterir..

Vergi vermezler bizim vergilerimizle yaşarlar.

Asayiş azalır..tecavüz,cinayet suçları artar..

Suriyede cok eslilik yasaldır ve normaldir.ülkemize edicegi etkiyi söylememe gerek varmi?

Cok uzatmicam ben faşist bi insan degilim,,bi savas anında ülkemi terkeden dedelerimde olmamışki bazen halden anlamıyorum..

Suriyeli mülteciler ülkemizin en büyük krizlerinden biridir.. çözülmesi gerekir. lütfen aman onlar savastan kacmıs bla bla duygusallıgına girmeden biraz arastırın okuyun! Bunun benim ülkeme zararı nedir,ne olur..

Bizde biliyoruz herkese kucak acmasını,bizim köyde bi laf vardir ; kazın ayağı öyle değil..

Arkadaşım çok güzel özetlemişsin
Olayı sadece müslümanlığa indirgeyen arkadaşlar umarım okurlar.

Adamlar geldi geleli sorun olan işsizlik acayip arttı neden daha az maaşa daha çok çalışıyorlar sigorta istemiyorlar (ihtiyaçlarıda yok zaten) bi evde 3 5 aile birlikte oturup fazla kira veriyorlar kiralarda uçtu gitti bu yüzden.
Karşımızda ki ev sahibi memur arıyordu evini kiraya vermek için baktık 2 gün sonra suriyelilere vermiş neden acaba

Nede tayyip kazaninca yanlislar dogrumu olacak ankara istanbul.izmirde kaybedilen oylarla.saibeli secimler yapiliyor ne secimi ama bu sefer meral.aksener ve inceye guveniyorum.onlar uyanik yedirmezler oylarini
ittifak yapıp tek aday çıkarsalardı korkabilirdim ama şuan oylar bölünecek ben pek şansları olduğunu düşünmüyorum :)

Sizin nezdinizde bu topiği ve siyaset bölümünü okuyan yorum yapan herkese açıklama olsun, siyaset bölümünde "haber kaynak linki" paylaşılarak haber içerikli konular açılabilir, bu konuların içeriği ister siyaset olur, ister Suriye ve Suriyeliler olur, ister ekonomi, güncel hayat olur fark etmez, bu bölümün kurallarına uydukları sürece üyeler haber içerikli konu açıp yorumlayabilir bunu kısıtlayamayız, sonuçta kendi kafalarından farazi bir durum için konu açmıyorlar, haber sitelerine düşmüş "haber" niteliği taşıyan konular açılıyor, haber yalansa siteler tekzip yayınlar bizde paylaşırız.

Diğer bir husus, yine "siyaset bölüme özel" seviye korunarak yapılan karşıt görüş polemikleri serbesttir, lakin belirttiğim üzere sadece siyaset bölümüne özel bir kuraldır ve kesinlikle karşılıklı yazışmalarda seviye korunarak yapılan tartışma/polemikler serbesttir, hakaret, aşağılama, üslup bozularak yapılan tartışmalar, yasalara aykırı söylemlerse kesinlikle yasaktır.

Teşekkürler kuzuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…