- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.217
- 478
- Konu Sahibi Truman Show
-
Evet kullanıyor üstümüzde rus kadın var 7 yıldır evli türkle daha yeni vatandaşlık aldı ve 10 kere polis gelip bize sordu gerçek evlilik mi diye 2 güne vatandaşlık verilenlerden bahsediyoruz biz bi şunu anlamadınız yav
Nede tayyip kazaninca yanlislar dogrumu olacak ankara istanbul.izmirde kaybedilen oylarla.saibeli secimler yapiliyor ne secimi ama bu sefer meral.aksener ve inceye guveniyorum.onlar uyanik yedirmezler oylarinibunları 24 haziran akşamı tekrar konuşsak mı?
Ayni seyi elli kere yazman lazim
Herkese tek tek ayni seyi aciklamak zorunda degilim onceki sayfalarda defalarca yazdim.Bana kaç kez yazılmış?
Dönüp bak bakalım
Zekam ile dalga mi geçmiş oluyorsun şimdi ?
Çok akıllıca....
50 kere yazman lazım..Herkese tek tek ayni seyi aciklamak zorunda degilim onceki sayfalarda defalarca yazdim.
Sana da ayrica aciklamak icin zahmet etmedim.
Arkadaşım çok güzel özetlemişsinKimseyi alıntı yapmicam polemik yaratmamak için .. umarım birileri okur,belki biseyler anlar..
Suriyelilerin ülkemizde suanda tahmini mülteci kayıt dışı 4 milyon nüfusu vardır!!30 bin falan yazmıs bi kaç arkadaş.. sadece istanbulda bile 30 binden fazla var.
suriyelilerin bir cogu asgari ücretin altında calısır.bu iş gücü piyasasını düşürür..vatandaşlarımızın iş kaybı artar!
Cocuk işci sayısı artar! Arttı..
Sadece geçen yıl 200 bin suriyeli ülkemizde yatarak tedavi olmustur..1 milyona yakını ise hastanelerde tedavi görmüstür buda saglık alanında kapasiteleri zorlar..Zaten merkezi bi yerde birkere devlet hastanesi aciline gittiyseniz ne demek istedigimi anlarsınız..
kültürel ve mezhepsel farklılıklar olur,zıtlıklar baş gösterir..
Vergi vermezler bizim vergilerimizle yaşarlar.
Asayiş azalır..tecavüz,cinayet suçları artar..
Suriyede cok eslilik yasaldır ve normaldir.ülkemize edicegi etkiyi söylememe gerek varmi?
Cok uzatmicam ben faşist bi insan degilim,,bi savas anında ülkemi terkeden dedelerimde olmamışki bazen halden anlamıyorum..
Suriyeli mülteciler ülkemizin en büyük krizlerinden biridir.. çözülmesi gerekir. lütfen aman onlar savastan kacmıs bla bla duygusallıgına girmeden biraz arastırın okuyun! Bunun benim ülkeme zararı nedir,ne olur..
Bizde biliyoruz herkese kucak acmasını,bizim köyde bi laf vardir ; kazın ayağı öyle değil..
ne bekliyordunuz sizin 5 dakikalık konuşmanız ile fikir değiştireceğimi mi?Ben sizinle konuşmayı bırakalı cok oldu değişen birşey olmadığı için
ittifak yapıp tek aday çıkarsalardı korkabilirdim ama şuan oylar bölünecek ben pek şansları olduğunu düşünmüyorum :)Nede tayyip kazaninca yanlislar dogrumu olacak ankara istanbul.izmirde kaybedilen oylarla.saibeli secimler yapiliyor ne secimi ama bu sefer meral.aksener ve inceye guveniyorum.onlar uyanik yedirmezler oylarini
Benim konuşmamla zaten degiştirme kendin oku gör öyle karar ver ama a haber atv falan izleme sürekline bekliyordunuz sizin 5 dakikalık konuşmanız ile fikir değiştireceğimi mi?
a haber izlemiyorum aklınızda bulunsunBenim konuşmamla zaten degiştirme kendin oku gör öyle karar ver ama a haber atv falan izleme sürekli
Ne alıp veremediğiniz var fox tv ile ?a haber izlemiyorum aklınızda bulunsunfox tv’de ne zaman iş başı yapıyorsunuz peki siz?
Fox hiç izlemem tlc cok severim bide survivor sağolsun hep tv8a haber izlemiyorum aklınızda bulunsunfox tv’de ne zaman iş başı yapıyorsunuz peki siz?
Bi o ameriga bizi kıskanıyor demiyor heraldeNe alıp veremediğiniz var fox tv ile ?
Habire fox tv diyip duruyorsunuz.
Yalan yok atv ahaber acayip yapmacık geliyorBenim konuşmamla zaten degiştirme kendin oku gör öyle karar ver ama a haber atv falan izleme sürekli
Teşekkürler kuzuuuuuuuSizin nezdinizde bu topiği ve siyaset bölümünü okuyan yorum yapan herkese açıklama olsun, siyaset bölümünde "haber kaynak linki" paylaşılarak haber içerikli konular açılabilir, bu konuların içeriği ister siyaset olur, ister Suriye ve Suriyeliler olur, ister ekonomi, güncel hayat olur fark etmez, bu bölümün kurallarına uydukları sürece üyeler haber içerikli konu açıp yorumlayabilir bunu kısıtlayamayız, sonuçta kendi kafalarından farazi bir durum için konu açmıyorlar, haber sitelerine düşmüş "haber" niteliği taşıyan konular açılıyor, haber yalansa siteler tekzip yayınlar bizde paylaşırız.
Diğer bir husus, yine "siyaset bölüme özel" seviye korunarak yapılan karşıt görüş polemikleri serbesttir, lakin belirttiğim üzere sadece siyaset bölümüne özel bir kuraldır ve kesinlikle karşılıklı yazışmalarda seviye korunarak yapılan tartışma/polemikler serbesttir, hakaret, aşağılama, üslup bozularak yapılan tartışmalar, yasalara aykırı söylemlerse kesinlikle yasaktır.
Rica ederim efendim ne demek, vazifemizTeşekkürler kuzuuuuuuu
Dünya Kupasında favorin kim diye sormak istiyorum ama takip etmediğini düşünüyorum bu sebepten sormuyorumRica ederim efendim ne demek, vazifemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?