- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
- 348
- Konu Sahibi Truman Show
-
Göster ima ettiğim kin, nefret ve hakaret içerikli mesajımı bekliyorumima denen bir şey var kimse salak değil sen kimi kandırmaya çalışıyorsun?
bunu yapan tam olarak hangi avrupa ülkesi? madem öyle almanya’daki türkleri baz alalım. onlara bizim kültürümüz bu ya öğrenirsiniz ya da yallah dememişler ki hala tesettürlü sürüce insan var. dil olayına zaten girmiyorum son derece mantıksız. 80 milyonluk ülkeye 30bin kişi gidip de kendi dilini anca kendi aranda konuşursun suriyelilerin yaptığı gibi. 1 gecede türk olamayacakları aşikar sanırım.
Sen ne dediysen karşılığını verdim ..Akepeli değilim diye sevmiyimisin beni
Yapmayacaktın bunu banaaa ırkçı demeyecektin
ilk mesajdan oldukça belli bence fox tv haber başlığı atmışsın resmenGöster ima ettiğim kin, nefret ve hakaret içerikli mesajımı bekliyorum
Gösteremeyince yüzün de kızarmadı.ilk mesajdan oldukça belli bence fox tv haber başlığı atmışsın resmen
rakama mı takıldınız? hangi avrupa ülkesi yapıyormuş cevabını alamadım yalnız?30.000 mi ?
Hanımefendi benim semtimin/şehrimin yarısı Suriyeli,hepsi Arapça konuşuyor siz hangi Türkiye'de yaşıyorsunuz ? Burada 30.000 diyor da sadece benim şehrimdekiler 500.000 civarı ? Günaydın ? Gelin parklara bir oturun,kaç tane Türkçe konuşan göreceksiniz bana sayarsınız artık,haha iyi güldüm,kusura bakmayın.
Ayrıca sadece 30.000 olsalar öğrenmeleri daha da kolay olurdu,yani bu dediğiniz hiç de çürütmüyor dediğimi.
snakdnjddnjdjdnssmxk yazıklar olsuuuunnn yazıklar olsuuunGösteremeyince yüzün de kızarmadı.
Beklediğim sonuç.
rakama mı takıldınız? hangi avrupa ülkesi yapıyormuş cevabını alamadım yalnız?
oradaki suriyeliler durumdan memnun olmasalar çıkıp gelirlerdi her yer gurbet neticede. madem orası daha sıkı neden oradalar da onlar için daha özgür ve rahat türkiyede değiller?30.000 mi ?
Hanımefendi benim semtimin/şehrimin yarısı Suriyeli,hepsi Arapça konuşuyor siz hangi Türkiye'de yaşıyorsunuz ? Burada 30.000 diyor da sadece benim şehrimdekiler 500.000 civarı ? Günaydın ? Gelin parklara bir oturun,kaç tane Türkçe konuşan göreceksiniz bana sayarsınız artık,haha iyi güldüm,kusura bakmayın.
Ayrıca sadece 30.000 olsalar öğrenmeleri daha da kolay olurdu,yani bu dediğiniz hiç de çürütmüyor dediğimi.
Ülkeyi sormuşsunuz,pardon,İsveç.Bizzat İsveçli arkadaşlarımdan biliyorum,orada yaşayan Suriyeliler de oran olarak az değil,insanlar bizim gibi bazı şeylere sessiz kalmıyorlar,her karara ''yöneticilerimiz bir şey biliyorlardır'' demiyorlar haklarını arıyorlar,özellikle kadınlar
oradaki suriyeliler durumdan memnun olmasalar çıkıp gelirlerdi her yer gurbet neticede. madem orası daha sıkı neden oradalar da onlar için daha özgür ve rahat türkiyede değiller?
Italyanlara kucak acip muslumanlardan nefret eden kim cevirme lutfen lafi ben dinci degilim ve sizin inandiklariniza inanmiyorum ne yani suroyelilere uzuldugumuz icinmi burdalar natodan klle basi para aldilar onuda ceplerine indirdiler benim yasam sartlarim alinan parayla degismiyorsa gondersinler baska bakici bulsublariftira attığım metni gösterirseniz bizzat özür dileyeceğim. kimseye iftira atmıyorum. sizinle de “kim daha müslüman” tartışması yapamayacağım kusura bakmayın.
“sizin dininiz size, benim dinim bana”
Bende 5 yil sonra yaptim ama cocugumu biyle din tuccarlarinin oldugu ulkeme birakmayacagim Allah dincilerin sonunu getiriyor zaten hic birsey olmazsa olum var sukurBen Çocuk yapmaya korkuyorum inan nasıl bakicam diye ama onlar rahat tabi ekmek elden su gölden
Dinciligin açılımını yaparmisiniz??Italyanlara kucak acip muslumanlardan nefret eden kim cevirme lutfen lafi ben dinci degilim ve sizin inandiklariniza inanmiyorum ne yani suroyelilere uzuldugumuz icinmi burdalar natodan klle basi para aldilar onuda ceplerine indirdiler benim yasam sartlarim alinan parayla degismiyorsa gondersinler baska bakici bulsublar
ben kendi açımdan değerlendirmedim yalnız. ben bir suriyeliyim örneğin isveçte bana kendi kurallarını dayatmaya çalışıyorlarsa ve türkiyede böyle bir kısıtlama yoksa neden hala orda durayım? demek bir yerde bir yanlışınız var. ben de ırkçı değilim batılı ülkelerden herhangi biri aynı durumda kalsaydı onlara da kucak açanları savunurdum. iyi akşamlarTeşekkür ederim,gitmediklerine göre doğru yaptıkları yeri anlamışsınızdır sevmediğiniz Avrupalıların
Neyse iyi akşamlar dilerim,ırkçı değilim lütfen yanlış anlamayın,sadece kültür uyuşmazlığı hoşuma gitmiyor ve ileride büyük bir problem bizi bekliyor,bunun bilincindeyim.
Dini siyasete alet etmek çok yanlış zaten Allah görüyor vicdanimiz rahat çok şükürBende 5 yil sonra yaptim ama cocugumu biyle din tuccarlarinin oldugu ulkeme birakmayacagim Allah dincilerin sonunu getiriyor zaten hic birsey olmazsa olum var sukur
Allah Allah NATO’nun ağzı yok mu nerede bu insanlar için verdiğim para diyemiyor mu? demek ki onlar in verilen para gerçekten onların giderlerine harcanıyor. NATO çok iyilikseverse alsaydı mültecileri. o zaman kucak açsaydı arakan’lılara. ya da bir ülkeye devretseydi paralarını verseydi? doğru arakan’lılar da müslümanItalyanlara kucak acip muslumanlardan nefret eden kim cevirme lutfen lafi ben dinci degilim ve sizin inandiklariniza inanmiyorum ne yani suroyelilere uzuldugumuz icinmi burdalar natodan klle basi para aldilar onuda ceplerine indirdiler benim yasam sartlarim alinan parayla degismiyorsa gondersinler baska bakici bulsublar
Konu oy kullanımıyla ilgili açılmış ben de oy kullanacak olanlarla ilgili yorum yaptım.Bu en son vatandaşlık alanların sayısı. Bundan öncesi... ohoo...
Bundan 25 sene önce Türkiyeden iltica için almanyaya sığınan 3 kişiye tercümanlık yapmıştım hiç unutmam adam olmadık şeyler söyledi adama ne kadar saf saf baktıysam söyle kızım sen bizi yurtdışı etmesinler dedi hiç biri doğru değilmiş...ama adam Türkiyeyi yerden yere vurdu...halen içimde kaldı o adamın yalanları...şimdiki aklım olsa kalkar giderdim kim tercümanlık yapıyorsa yapsın derdimHic birsey savas halinde olan ulkesini terk etmek.icin sebep olamaz biz canakkalede kurtulus savasonda terk etseydik bugun vatanimiz olmazdi ayrica asalak gibi insanlarin surtindan geciniyorlar ben acik ve net ulkeye her ay kesilen vergimi suriyelilere helal etmiyorum benim onlardan daha duskun insanlarim var herkes ulkesine gitsin biz kendi milletimize bakalim
Çok geçmiş olsun nameYa illa bi vatansız duyarı kasılacak
Babama 17 yaşında ehliyetsiz Suriyeli biri çarptı
2 ay yataktan kalkamadı
Annemin 45 yıllık eşinin cenazesine gelip son görevini yapamadı
Çarpan çocuğun yakınları gelip para teklif ettiler şikayetçi olmayalım diye
Siz zannediyormusunuz çok mağdurlar !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?