Binlerce Suriyeli Seçimde Oy Kullanacak

30.000 mi ?
Hanımefendi benim semtimin/şehrimin yarısı Suriyeli,hepsi Arapça konuşuyor siz hangi Türkiye'de yaşıyorsunuz ? Burada 30.000 diyor da sadece benim şehrimdekiler 500.000 civarı ? Günaydın ? Gelin parklara bir oturun,kaç tane Türkçe konuşan göreceksiniz bana sayarsınız artık,haha iyi güldüm,kusura bakmayın.

Ayrıca sadece 30.000 olsalar öğrenmeleri daha da kolay olurdu,yani bu dediğiniz hiç de çürütmüyor dediğimi.

Ülkeyi sormuşsunuz,pardon,İsveç.Bizzat İsveçli arkadaşlarımdan biliyorum,orada yaşayan Suriyeliler de oran olarak az değil,insanlar bizim gibi bazı şeylere sessiz kalmıyorlar,her karara ''yöneticilerimiz bir şey biliyorlardır'' demiyorlar haklarını arıyorlar,özellikle kadınlar

rakama mı takıldınız? hangi avrupa ülkesi yapıyormuş cevabını alamadım yalnız?

oradaki suriyeliler durumdan memnun olmasalar çıkıp gelirlerdi her yer gurbet neticede. madem orası daha sıkı neden oradalar da onlar için daha özgür ve rahat türkiyede değiller?

oradaki suriyeliler durumdan memnun olmasalar çıkıp gelirlerdi her yer gurbet neticede. madem orası daha sıkı neden oradalar da onlar için daha özgür ve rahat türkiyede değiller?

Teşekkür ederim,gitmediklerine göre doğru yaptıkları yeri anlamışsınızdır sevmediğiniz Avrupalıların

Neyse iyi akşamlar dilerim,ırkçı değilim lütfen yanlış anlamayın,sadece kültür uyuşmazlığı hoşuma gitmiyor ve ileride büyük bir problem bizi bekliyor,bunun bilincindeyim.

Italyanlara kucak acip muslumanlardan nefret eden kim cevirme lutfen lafi ben dinci degilim ve sizin inandiklariniza inanmiyorum ne yani suroyelilere uzuldugumuz icinmi burdalar natodan klle basi para aldilar onuda ceplerine indirdiler benim yasam sartlarim alinan parayla degismiyorsa gondersinler baska bakici bulsublar

Ben Çocuk yapmaya korkuyorum inan nasıl bakicam diye ama onlar rahat tabi ekmek elden su gölden
Bende 5 yil sonra yaptim ama cocugumu biyle din tuccarlarinin oldugu ulkeme birakmayacagim Allah dincilerin sonunu getiriyor zaten hic birsey olmazsa olum var sukur

Dinciligin açılımını yaparmisiniz??

ben kendi açımdan değerlendirmedim yalnız. ben bir suriyeliyim örneğin isveçte bana kendi kurallarını dayatmaya çalışıyorlarsa ve türkiyede böyle bir kısıtlama yoksa neden hala orda durayım? demek bir yerde bir yanlışınız var. ben de ırkçı değilim batılı ülkelerden herhangi biri aynı durumda kalsaydı onlara da kucak açanları savunurdum. iyi akşamlar

Allah Allah NATO’nun ağzı yok mu nerede bu insanlar için verdiğim para diyemiyor mu? demek ki onlar in verilen para gerçekten onların giderlerine harcanıyor. NATO çok iyilikseverse alsaydı mültecileri. o zaman kucak açsaydı arakan’lılara. ya da bir ülkeye devretseydi paralarını verseydi? doğru arakan’lılar da müslüman

Bundan 25 sene önce Türkiyeden iltica için almanyaya sığınan 3 kişiye tercümanlık yapmıştım hiç unutmam adam olmadık şeyler söyledi adama ne kadar saf saf baktıysam söyle kızım sen bizi yurtdışı etmesinler dedi hiç biri doğru değilmiş...ama adam Türkiyeyi yerden yere vurdu...halen içimde kaldı o adamın yalanları...şimdiki aklım olsa kalkar giderdim kim tercümanlık yapıyorsa yapsın derdim

Çok geçmiş olsun name
Şimdi umarım iyidir baban.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…