• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binlerce Suriyeli Seçimde Oy Kullanacak

hepsini okumadım mesajlarım önüme geleni okuyorum onlara verecek cevabım var bir yere kaçtığım yok. gaddarsınız net. aynı olay italyada olsaydı dolu dolu kucak açardınız ben de bu müslüman düşmanlığına sinirleniyorum
Insanlara iftira atmak muslumanligin neresinde sence ? Sen muslumansin biz kafirmiyiz sence islamiyetle alakaniz yok siz sadece dincisiniz okadar

Insanlara iftira atmak muslumanligin neresinde sence ? Sen muslumansin biz kafirmiyiz sence islamiyetle alakaniz yok siz sadece dincisiniz okadar
iftira attığım metni gösterirseniz bizzat özür dileyeceğim. kimseye iftira atmıyorum. sizinle de “kim daha müslüman” tartışması yapamayacağım kusura bakmayın.
“sizin dininiz size, benim dinim bana”

siz bir ülkede ne kadar kalacağınız belli olmadan vatandaşlık almayarak orda yaşayabilir misiniz? bu sürecin vakti zamanı yok nasıl illegal yaşasınlar elbette verilecek. ya vatandaşlık verilmese kanunlar çiğneniyor dersiniz sizin derdiniz o bu değil erdoğan!

Ben herhangi bir siyasi partiden kişi adı bile ağzıma almadım,lol.
Erdoğan,Kılıçdaroğlu vs. beni ilgilendirmiyor hanımefendi.
Ben kendi rahatımı düşünüyorum.Burada ''bir Suriyeliyle tanıştım hikayeleri çok zor'' vs. beni ilgilendirmiyor.Ben hiçbir zaman ''yardım edilmemeliydi'' demedim.Ama şehir hayatında bu insanlara bu rahatlık verilmemeliydi.Hele o kadar para hiç verilmemeliydi.

hepsini okumadım mesajlarım önüme geleni okuyorum onlara verecek cevabım var bir yere kaçtığım yok. gaddarsınız net. aynı olay italyada olsaydı dolu dolu kucak açardınız ben de bu müslüman düşmanlığına sinirleniyorum
Olayı müslüman düşmanlığına indirgemeniz takdire şayan gerçekten
Tamam ben gaddar olayım siz hümanist olur mu ;)

Ben herhangi bir siyasi partiden kişi adı bile ağzıma almadım,lol.
Erdoğan,Kılıçdaroğlu vs. beni ilgilendirmiyor hanımefendi.
Ben kendi rahatımı düşünüyorum.Burada ''bir Suriyeliyle tanıştım hikayeleri çok zor'' vs. beni ilgilendirmiyor.Ben hiçbir zaman ''yardım edilmemeliydi'' demedim.Ama şehir hayatında bu insanlara bu rahatlık verilmemeliydi.Hele o kadar para hiç verilmemeliydi.
vallahi 80 milyon insanın 80 milyonu birden memnun edilemezdi siz de haklısınız. böyle yapmasa erdoğan föşikk terörist bizim c baskanımız alırdı :D :D

yaa kendinizi kandırmayın. ingiltereli ispanyalı insanlar konu olacak oy verdirirsek NATO’nun gözüne gireceğiz ve siz aynen şu tepkiyi vereceksiniz:işsiz: şaka gibi
Gözünle görmedin.
Kalbimizi açıp bakmadın.
Bizi tanımazsın etmezsin.
Kesin hüküm veriyorsun.

İftirayı ben öğreteyim
İftira:Bir kimseye kasıtlı ve asılsız suç yükleme.
kul hakkını da sen öğren.

vallahi 80 milyon insanın 80 milyonu birden memnun edilemezdi siz de haklısınız. böyle yapmasa erdoğan föşikk terörist bizim c baskanımız alırdı :KK70: :KK70:

Yapılacak şey çok basitti.
Ya kamplar kurulacaktı ki denildi ki bu kamplar o kadar insan için imkansız,peki.Öyleyse bu insanlara ''bakın bizim kültürümüz,bu da dilimiz,ya öğrenirsiniz ya da yallah'' temalı dersler verilecekti.
Yapılmıyor demeyin,beğenmediğiniz Avrupa'da bunu yapan ülkeler var.Adamlara kendi kültürlerini resmen öğretiyorlar,zaten olması gereken de bu.Dışarıdakine yardım ediyorsun,peki içeridekinin huzurunu neden umursamıyorsun ?

Gözünle görmedin.
Kalbimizi açıp bakmadın.
Bizi tanımazsın etmezsin.
Kesin hüküm veriyorsun.

İftirayı ben öğreteyim
İftira:Bir kimseye kasıtlı ve asılsız suç yükleme.
kul hakkını da sen öğren.
madem ki konumuz iftira. suriyelilerin kalbini açıp bakmadın ne bu nefret bu kin! kul hakkını ben gayet iyi biliyorum sen rahat ol vicdanım rahat Allahıma şükür

madem ki konumuz iftira. suriyelilerin kalbini açıp bakmadın ne bu nefret bu kin! kul hakkını ben gayet iyi biliyorum sen rahat ol vicdanım rahat Allahıma şükür
Şahsım adına Suriyelilere bir tane hakaret içerikli yazım var mı? Yok.
Yine iftira attın :)

Yapılacak şey çok basitti.
Ya kamplar kurulacaktı ki denildi ki bu kamplar o kadar insan için imkansız,peki.Öyleyse bu insanlara ''bakın bizim kültürümüz,bu da dilimiz,ya öğrenirsiniz ya da yallah'' temalı dersler verilecekti.
Yapılmıyor demeyin,beğenmediğiniz Avrupa'da bunu yapan ülkeler var.Adamlara kendi kültürlerini resmen öğretiyorlar,zaten olması gereken de bu.Dışarıdakine yardım ediyorsun,peki içeridekinin huzurunu neden umursamıyorsun ?
bunu yapan tam olarak hangi avrupa ülkesi? madem öyle almanya’daki türkleri baz alalım. onlara bizim kültürümüz bu ya öğrenirsiniz ya da yallah dememişler ki hala tesettürlü sürüce insan var. dil olayına zaten girmiyorum son derece mantıksız. 80 milyonluk ülkeye 30bin kişi gidip de kendi dilini anca kendi aranda konuşursun suriyelilerin yaptığı gibi. 1 gecede türk olamayacakları aşikar sanırım.

Back