• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bindallı yada Hürrem Kıyafeti arıyorum..

Yarı fiyatinin da altinda bi fiyat söyledim.160a veremem çok üzgünüm.ferda88 inşallah içine sinen bisey bulmussundur :-) şimdiden hayirli olsun.

Yardımcı olan herkese teşekkürler kızlar geldi elbisem çok güzel oldu :)

$Adsýzm.jpg $Adsýzm.jpg $Adsýzm.jpg $Adsýzm.jpg
Kızlar Temmuzda düğünüm var ve bindallı yada Hürrem kıyafeti aıyorum 36-38 beden satmak isteyen var mı?

50 lira istersen 38 beden

Son düzenleme:
Çok güzelmiş valla ben 36-34 giyiorum boyum 1.58 minyonum ama olurmu dersin çok şıkmış çünkü

Canim merhaba. Beğenmene sevindim.çoktteşekkür ederim.ama bindalli sanirim 34 bedene büyük olur.ben kendim 36-38 araligindaydim giydigimde.boyun 1.68 ve ben 12-13 cm topukla giymistim.boydan da çok uzun olur gibi.maksat satmak ama ben seni yaniltamam.üzgünüm :50: inşallah istediğin bisey bulursun.

Canim merhaba. Beğenmene sevindim.çoktteşekkür ederim.ama bindalli sanirim 34 bedene büyük olur.ben kendim 36-38 araligindaydim giydigimde.boyun 1.68 ve ben 12-13 cm topukla giymistim.boydan da çok uzun olur gibi.maksat satmak ama ben seni yaniltamam.üzgünüm :50: inşallah istediğin bisey bulursun.
Canım çok teşekkür ederim ilgine dürüstlüğüne:)

Kızlar yardıma ihtiyacım var. Düğüne 1,5 ay var ve bindallım yok. Şalvarlılar ucuz ama istemiyorum. Hürrem modelleri aysira'da 1.200 tl. Erkek tarafına bu kadar yük olmak istemiyorum. Uygun fiyatta otantik, mümkünse önü düğmeli bindallı modellerinizi bekliyorum.

Kızlar yardıma ihtiyacım var. Düğüne 1,5 ay var ve bindallım yok. Şalvarlılar ucuz ama istemiyorum. Hürrem modelleri aysira'da 1.200 tl. Erkek tarafına bu kadar yük olmak istemiyorum. Uygun fiyatta otantik, mümkünse önü düğmeli bindallı modellerinizi bekliyorum.

Merhaba.akil vermek gibi olmasin ama isterseniz siz yenibir kkonu acin bu bölümde.daha kolay olacaktır sizi rakibimiz. Ayrıca benim bindalli ilanima bakabilirsiniz.fiyatta yardimci olucam.

Merhaba.akil vermek gibi olmasin ama isterseniz siz yenibir kkonu acin bu bölümde.daha kolay olacaktır sizi rakibimiz. Ayrıca benim bindalli ilanima bakabilirsiniz.fiyatta yardimci olucam.
Aslında yeni konu açacaktım ama yanlışlıkla buraya yazmışım :) bindallınızı telefondan göremiyorum, başka resim atsanız olur mu?

merhaba ilanımı incelersen çok uyguna veriyorum bindallımı 100tlye :) 1 kere giyilmiştir temizdir.

ihtiyaci olan baksin kizlar duvagi terligiyle birlikte 150 tl

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back