Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarı fiyatinin da altinda bi fiyat söyledim.160a veremem çok üzgünüm.ferda88 inşallah içine sinen bisey bulmussundurşimdiden hayirli olsun.
Eki Görüntüle 1067339 Eki Görüntüle 1067339 Eki Görüntüle 1067339 Eki Görüntüle 1067339
50 lira istersen 38 beden
bu da benim bindallım. eskişehirde almıştım.çooook beğenen eşimin ısrarıyla.farklı ve aynı zamanda çok asil bi bindallı.basit durmuyo kesinlikle.
Çok güzelmiş valla ben 36-34 giyiorum boyum 1.58 minyonum ama olurmu dersin çok şıkmış çünkü
Canım çok teşekkür ederim ilgine dürüstlüğüne:)Canim merhaba. Beğenmene sevindim.çoktteşekkür ederim.ama bindalli sanirim 34 bedene büyük olur.ben kendim 36-38 araligindaydim giydigimde.boyun 1.68 ve ben 12-13 cm topukla giymistim.boydan da çok uzun olur gibi.maksat satmak ama ben seni yaniltamam.üzgünüminşallah istediğin bisey bulursun.
Kızlar yardıma ihtiyacım var. Düğüne 1,5 ay var ve bindallım yok. Şalvarlılar ucuz ama istemiyorum. Hürrem modelleri aysira'da 1.200 tl. Erkek tarafına bu kadar yük olmak istemiyorum. Uygun fiyatta otantik, mümkünse önü düğmeli bindallı modellerinizi bekliyorum.
Aslında yeni konu açacaktım ama yanlışlıkla buraya yazmışım :) bindallınızı telefondan göremiyorum, başka resim atsanız olur mu?Merhaba.akil vermek gibi olmasin ama isterseniz siz yenibir kkonu acin bu bölümde.daha kolay olacaktır sizi rakibimiz. Ayrıca benim bindalli ilanima bakabilirsiniz.fiyatta yardimci olucam.
Aslında yeni konu açacaktım ama yanlışlıkla buraya yazmışım :) bindallınızı telefondan göremiyorum, başka resim atsanız olur mu?
Özelden bana telefon numaranizi yazarsaniz whats uptan gönderebilirim fotolari.ben de telden gidiyorum su anda.
Kızlar Temmuzda düğünüm var ve bindallı yada Hürrem kıyafeti aıyorum 36-38 beden satmak isteyen var mı?
Cnm bnde hurrem tarzi bir elbise var ama ekru renginde incili tasli abiye gbi. Dusunursen faceden yada whatsapp tan resm atablirm