Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim var..ici elbise üstünde el işi kaftanı var.kolları açılan model. fotoğraf yüklerim.ama 250 tl den afoşağı veremem çünkü çok el işi olan bir kıyafet.sen ne kadar düşünüyorsun.
tatlım güzeller ama abiye gibi duruyr ikiside ben daha otantik olsun istiyorum bindallı yada hürrem kaftanı gibi ama teşekkür ederm saol.
kuzum ben kütahyalıyım bizim kıyafetlerimiz çoook meşhurdur ne bindallı ne hürrem biz tefebaşı giyeriz kesinlikle tefebaşı almalısın :)
Tmm cnm :))) ins blursun
canım benim var..ici elbise üstünde el işi kaftanı var.kolları açılan model. fotoğraf yüklerim.ama 250 tl den aşağı veremem çünkü çok el işi olan bir kıyafet.sen ne kadar düşünüyorsun.
tamam canım en kısa zamanda yükleyeceğim..önce bindallıyı getitmem gerekiyor :))) bir iki günü bulur.
kuzum ben kütahyalıyım bizim kıyafetlerimiz çoook meşhurdur ne bindallı ne hürrem biz tefebaşı giyeriz kesinlikle tefebaşı almalısın :)
Kızlar Temmuzda düğünüm var ve bindallı yada Hürrem kıyafeti aıyorum 36-38 beden satmak isteyen var mı?
bu da benim bindallım. eskişehirde almıştım.çooook beğenen eşimin ısrarıyla.farklı ve aynı zamanda çok asil bi bindallı.basit durmuyo kesinlikle.
ne kadar düşünüyorsun canım fiyat?
yaaaa kimsede yok mu![]()
Ben sana yari fiyatini söyliyim.220 diyeyim.uzunluğuyla hic oynatmadim.sadece bel kismina çok hafif bi pens atildi.o da içteki beyaz kismina.bu arada bindalli 36-38 uyumlu. kaya18022005@hotmail.com mailim.detayli soracaginiz bisey olursa telefonla da görüsebiliriz.
Ben sana yari fiyatini söyliyim.220 diyeyim.uzunluğuyla hic oynatmadim.sadece bel kismina çok hafif bi pens atildi.o da içteki beyaz kismina.bu arada bindalli 36-38 uyumlu. kaya18022005@hotmail.com mailim.detayli soracaginiz bisey olursa telefonla da görüsebiliriz.
pazarlık payınız var mı
470e aldik indirimli.ve bu modelden sadeceS-M-L beden var 3 tane.S olan bendekuru temizlemesi de yapilmis durumda.220 makul demiştim ama siz ne düşünüyorsunuz fiyat olarak? bide aslinda ferda88 adli arkadastan cevap gelmeden yazmayayim dedim ama o da yazmadi.benim de acil ihtiyacim var :-(
470e aldik indirimli.ve bu modelden sadeceS-M-L beden var 3 tane.S olan bendekuru temizlemesi de yapilmis durumda.220 makul demiştim ama siz ne düşünüyorsunuz fiyat olarak? bide aslinda ferda88 adli arkadastan cevap gelmeden yazmayayim dedim ama o da yazmadi.benim de acil ihtiyacim var :-(