Bindallı yada Hürrem Kıyafeti arıyorum..

canım benim var..ici elbise üstünde el işi kaftanı var.kolları açılan model. fotoğraf yüklerim.ama 250 tl den aşağı veremem çünkü çok el işi olan bir kıyafet.sen ne kadar düşünüyorsun.

foto yükleyebilirmisiniz ?

kuzum ben kütahyalıyım bizim kıyafetlerimiz çoook meşhurdur ne bindallı ne hürrem biz tefebaşı giyeriz kesinlikle tefebaşı almalısın :)

kuzum ben kütahyalıyım bizim kıyafetlerimiz çoook meşhurdur ne bindallı ne hürrem biz tefebaşı giyeriz kesinlikle tefebaşı almalısın :)

Canım bende Üniversiteyi Kütahya'da okudum orda yaşarken görmüştüm tepebaşını gelinlerde :)

canım foto yüklersen çok sevinirim eğer begenirsem sorun değil 250 verebilirim.

Evet tefebaşını hiç bisey gecemez:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar Temmuzda düğünüm var ve bindallı yada Hürrem kıyafeti aıyorum 36-38 beden satmak isteyen var mı?

bu da benim bindallım. eskişehirde almıştım.çooook beğenen eşimin ısrarıyla.farklı ve aynı zamanda çok asil bi bindallı.basit durmuyo kesinlikle.

Eklentiler

• $101_0728..jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 72
  • $101_0734...jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $DSC_0364..jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 77
  • $DSC_0105..jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 70
  • $101_0726hh..jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 63
pazarlık payınız var mı

470e aldik indirimli.ve bu modelden sadeceS-M-L beden var 3 tane.S olan bende kuru temizlemesi de yapilmis durumda.220 makul demiştim ama siz ne düşünüyorsunuz fiyat olarak? bide aslinda ferda88 adli arkadastan cevap gelmeden yazmayayim dedim ama o da yazmadi.benim de acil ihtiyacim var :-(

bi arkadaşım arıyorda verebileceğim fiyat maksimım 160 sanırım

canım kusura bakma yazamadım ben bir tane buldum birinden ondan haber bekliyorum çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…