Gelinlik Modelleri Binbir Çeşit Gelinlik Modelleri ( devamlı güncellenecek )

Allah’ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Regaib Kandili’nde, bir yıllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çekidüzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz. Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun. Regaib Kandiliniz mübarek olsun.

Allah’ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Regaib Kandili’nde, bir yıllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çekidüzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz. Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun. Regaib Kandiliniz mübarek olsun.

Son düzenleme:

canım yeni gördm ama bunlar tarzım deil sen kabarık seviosun ellerine sağlık..

canım yeni gördm ama bunlar tarzım deil sen kabarık seviosun ellerine sağlık..

yorum yaptığın için teşekkür ederim canım....inşallah en güzelini giyersin...
evet kabarık modelleri seviyorum fakat sadece kabarık modeller yok canım....her kesimden modeller var....sadece kendi zevkime yönelik seçmedim ne çeşit model varsa onları yüklemeye çalışıyorum....

ilk gelinlik modellerine baktığım zaman işte bu demiştim..........Ama şimdi fikrim çok değişti...Hatta yakışacak mı diye kendi resmimi bile kesip yapıştırmıştım.......Fakat yinede beğeniyorum bu modeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…