Gelinlik Modelleri Binbir Çeşit Gelinlik Modelleri ( devamlı güncellenecek )

yeniden evlenesim geldi
hepsi harikaaa teşeküürler

beğendiğiniz için teşekkür ederim ...inşallah artık en güzelini kızınız varsa kızınız yada gelininiz giyer

çok güzeller..
teşekkürler

Eki Görüntüle 196813

en hoşuma giden bu (hepsi güzel ama)
inşallah canım en güzelini giyersin hayırlısıyla...
Aklında bulunsun tabi gelinliğimi fotoğrafçının sitesinde buldum ben ekleyim buraya da.Olsun geç olsun güç olmasın seneye yaparsınız çok güzel bir düğün inşallah

evet canım geç olsun da hayırlısıyla tertemiz ve güzel olsun....canım resimlerin açılmıyor link yapısı değiştirildiğinden diyor....bakamadım yani...ama o gelinliğin içinde çok güzeller olursun her gelin gibi...

ellerine sağlık canım çok iyi düşünmüşsün sürekli güncelleyecek olmanda ayrı bi güzel
teşekkürler canım yavaş yavaş kendi arşivimdekini yüklemeye çalışacağım dediğim gibi 1001 çeşit modeller var...şuan sanırım 600-700 adet ama çoğalır eminim...

of of çok süslü bunlar. yalnız tekrara biraz daha dikkat etseniz iyi olacak. elinize sağlık
haklısın canım tekrar konusunda...önce kolaj olarak yüklemek istedim fakat net olmadığı için vazgeçtim o yüzden sonra aynı modelleri ayrı ayrı yükledim ama çift olanlarda oldu tabi..kusura bakmayın artık...zaten hep ilk sayfaya yükleyeceğim.....kolaylık olsun bakan arkadaşlara diye...

Beğendiğiniz modelleri alıntı yaparsanız yada no yazarsanız sevinirim arkadaşlar....

85
86
87
88

89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108

4. satır da ortadaki gelinliğe bayılıyorum ben de gördüm o modeli çok harika kesinlikle bu tarz bir şey istiyorum

Beğendim canım modeli inşallah en güzeli olur....Benim de kolları zincirli (çağla şikel modeli ) ve belini saran modeller,uzun duvaklı ve uzun kuyruklu modeller hoşuma gidiyor....

o kadar model paylaşıyorum ama herkes yalnızca bakıp geçiyorkimse hangisini beğendiğini yada beğenmediğini,güzel olup olmadığı halde hiç bir şekilde yorum yapmıyor:97:bu gerçekten üzücü bir durum
şimdiye kadar yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorumen azından bakıp geçmediler

sen daha 4üncü sayfadasın. ben çok zor bulunan tesettürlü gelinliklerden 19 sayfalık farklı model çıkardım da 3-5 teşekkür aldım kuzum. sen boşver teşekkürü, insanlar fikir edinip bilgisayarlarına 1-2 model kaydetsin yeter.

yalnız özellikle ilk mesajlarında hep tek bir zevke hitap eden modeller paylaşmıştın. aşırı süslü ve mesela benim zevkime göre göz yoran gelinlikler. dolayısıyla ben yorum yapmayabilirdim beğenmediğim için, üzmemek adına. o yüzden, daha karışık zevkte koyarsan daha iyi olur. nitekim başlamışsın.

şu tahsin kahyaoğlumudur ne ona da biraz ara ver kuzum yaaa adam aman tek cmsi boş kalmasın mantığıyla tasarım yapıyor herhalde...

Son düzenleme:
4. satır da ortadaki gelinliğe bayılıyorum ben de gördüm o modeli çok harika kesinlikle bu tarz bir şey istiyorum

Beğendiğiniz modelleri alıntı yaparsanız yada no yazarsanız sevinirim arkadaşlar....
87

93

96

canım ya ayrı konu açmıştım taşlı kol istiyorum diye bulamadım bitane resim buraya girince gömü bulmuş kadar sevindim valla çok sağol özellikle ilk resimdeki çok güzel ayrıca saçıda çok güzelmiş

ince düşüncen ve güzel yorumun için teşekkür ederim...

selam canım benim amacım sadece teşekkür almak değil...modeller hakkında fikir paylaşımı yapmak... birinin beğendiği bir model benim dikkatimi çekmemiştir o modele tekrar bakarım yada benim beğendiğimi başkası beğenmeyebilir ve yine bir fikir elde edebilirim...
mesala sen dedin ki ilk modeller beni yoruyor diye...dönüp tekrar bakıyorum o modellere...böylelikle farklı farklı düşünebiliyorum...

çok güzel modeller bulmuşsun cnm eline sağlık:)

teşekkür ederim canım güzel yorumun için...

bende kolları taşlı modelleri seviniyorum...ve öyle olsun istiyorum bakalım şimdilik...beğenmene sevindim canım...en güzeli senin olsun

ilk model çok güzel cnm boydan yokmu alltakiler değil sanırım

yorumun için ve beğenin için teşekkür ederim canım.. hangi model anlayamdım canım kaç numara..ve canım sadece yüklediğim şekillerde var..ve eğer bulabilirsem yüklerim senin için...no sunu söyler misin lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…