- Konu Sahibi asigimkralime
-
yeniden evlenesim geldi
hepsi harikaaa teşeküürler
teşekkürlerçok güzeller..
inşallah canım en güzelini giyersin hayırlısıyla...
Aklında bulunsun tabi gelinliğimi fotoğrafçının sitesinde buldum ben ekleyim buraya da.Olsun geç olsun güç olmasın seneye yaparsınız çok güzel bir düğün inşallah
Bu burda bulunsun istedim
Eki Görüntüle 196819
Buda benim gelinliğim olcak inşallah
Eki Görüntüle 196818
Eki Görüntüle 196817
Eki Görüntüle 196816
teşekkürler canım yavaş yavaş kendi arşivimdekini yüklemeye çalışacağım dediğim gibi 1001 çeşit modeller var...şuan sanırım 600-700 adet ama çoğalır eminim...ellerine sağlık canım çok iyi düşünmüşsünsürekli güncelleyecek olmanda ayrı bi güzel
haklısın canım tekrar konusunda...önce kolaj olarak yüklemek istedim fakat net olmadığı için vazgeçtim o yüzden sonra aynı modelleri ayrı ayrı yükledim ama çift olanlarda oldu tabi..kusura bakmayın artık...zaten hep ilk sayfaya yükleyeceğim.....kolaylık olsun bakan arkadaşlara diye...of of çok süslü bunlar. yalnız tekrara biraz daha dikkat etseniz iyi olacak. elinize sağlık
3 günlük ban yememin ardından yine burdayım :) sana maille gönderiyorum gelinliğimi :)
teşekkürler cnm
devamını bekliyoruz güncelle bakalım
4. satır da ortadaki gelinliğe bayılıyorum ben de gördüm o modeli çok harikakesinlikle bu tarz bir şey istiyorum
o kadar model paylaşıyorum ama herkes yalnızca bakıp geçiyorkimse hangisini beğendiğini yada beğenmediğini,güzel olup olmadığı halde hiç bir şekilde yorum yapmıyor:97:bu gerçekten üzücü bir durum
şimdiye kadar yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorumen azından bakıp geçmediler
4. satır da ortadaki gelinliğe bayılıyorum ben de gördüm o modeli çok harikakesinlikle bu tarz bir şey istiyorum
Beğendiğiniz modelleri alıntı yaparsanız yada no yazarsanız sevinirim arkadaşlar....
87
93
96
canım ya ayrı konu açmıştım taşlı kol istiyorum diye bulamadım bitane resim buraya girince gömü bulmuş kadar sevindim valla çok sağolözellikle ilk resimdeki çok güzel ayrıca saçıda çok güzelmiş
sen daha 4üncü sayfadasın. ben çok zor bulunan tesettürlü gelinliklerden 19 sayfalık farklı model çıkardım da 3-5 teşekkür aldım kuzum. sen boşver teşekkürü, insanlar fikir edinip bilgisayarlarına 1-2 model kaydetsin yeter.
yalnız özellikle ilk mesajlarında hep tek bir zevke hitap eden modeller paylaşmıştın. aşırı süslü ve mesela benim zevkime göre göz yoran gelinlikler. dolayısıyla ben yorum yapmayabilirdim beğenmediğim için, üzmemek adına. o yüzden, daha karışık zevkte koyarsan daha iyi olur. nitekim başlamışsın.
şu tahsin kahyaoğlumudur ne ona da biraz ara ver kuzum yaaaadam aman tek cmsi boş kalmasın mantığıyla tasarım yapıyor herhalde...
çok güzel modeller bulmuşsun cnm eline sağlık:)
canım ya ayrı konu açmıştım taşlı kol istiyorum diye bulamadım bitane resim buraya girince gömü bulmuş kadar sevindim valla çok sağolözellikle ilk resimdeki çok güzel ayrıca saçıda çok güzelmiş
ilk model çok güzel cnm boydan yokmu alltakiler değil sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?