Gelinlik Modelleri Binbir Çeşit Gelinlik Modelleri ( devamlı güncellenecek )

sayende gelinlikte hangi tarzlar hoşuma gıdıor keşfettm..:)) paylaşm için teşkkürler dewamını beklıoruz

beğendiğin için bende sana teşekkür ederim...devamı gelecek.....

bence de drapesi tam oturmamış üzerine....bu resimdeki gibi inciyi hiç düşünmemiştim gerçekten çok farklı ve şık duruyor...
aralara biraz swarovski serpiştirilmiş inci taşlar da fena durmaz herhalde

bencede hiç kötü durmaz..muhteşem olur....bana fikir olmuş oldu...incili bir duvak ve inci süslemeli bir gelinlik....kollarının sadece taşlı zincir düşünüyordum fakat aralarda incide olursa çok daha şık olur...

ya bazıları çok sade,,bazıları ise çok abartılı yok mu yahuu bunların ortası??

bir bürün olarak değilde ayrı ayrı düşünürsen canım istediğin modeli elde edebilirsin...ben o şekilde bakıyorum ve öyle hayal ediyorum...yorumun için teşekkürler arkadaşlar

366
367
368
369

371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398

400
401

Son düzenleme:
103 numaraya bayıldım ipli modeller çok hoçuma gidiyor ende öle alcam insallah
güzel model canım kuyruğunun uzun olması da ayrı güzel bence...bende arkası ipli istiyorum fakat ince ipli ve taşlı olsun istiyorum...çapraz şekilde....inşallah sende gönlüne göre en güzelini giyersin hayırlısıyla...

endammode 2709 çok güzelmiş :) bide kollarında taşlar olan modelleri çok beğendim yorumunda görüp dikkat etmiştim aklıma soktun valla :)

Son düzenleme:
endammode 2709 çok güzelmiş :) bide kollarında taşlar olan modelleri çok beğendim yorumunda görüp dikkat etmiştim aklıma soktun valla :)

söylediğin modele baktın canım güzel...inşallah en güzelini giyersin....kollarında taş olan modellere bayılırım...bir arakdaşımın fikriyle de hem taş hem inci süslemesi yaptırmayı düşünüyorum...yorumun için teşekkür ederim...inşallah en güzelini giyersin

Kızlar yanlış hatırlamıyorsam bu gelinlikten 2-3 tane optimum outlet içindeki vakkoda satılıyor. Oradaki gelinliklerin fiyatı 1600-2500 arası...

kızlar bu sefer gelinlik değilde anı defteri yüklüyorum belki size de fikir olabilir......düğün mekanı bölümünde de konum var zaten.....Düğün için anı defteri olsa,sizce daha hoş ve kalıcı birşey olmaz mı.....siz nasıl düşünürsünüz...Yada daha önce yapan arkadaşlar yada düğün davetinde gören arkadaşlar var mı?Fikriniz nedir?

1
2
3
4
5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…