- 23 Ağustos 2012
- 50.610
- En iyi cevaplar
- 1
- 235.251
- 898
- Konu Sahibi sassyassyy
-
Teşekkür ederim.o digital dersini withdrawlamiycaktım ben
teşekkür ederimValla tebrik ederim
sır :)Aa nasıl çözdünüz?
Çözdüm
Kardeşim yarın umramda toplanalım mr bitti
Ben hocayla konuştum projeyi forad etmesi kaldı
Evlat o ders, butun devre elektronigin de , butun programlamanin da temeli. Zorunlu ders degil mi o, nasil biraktin??!??? Danismanin boyle bir sacmaliga nasil izin verdi? O ders olmadan hicbir seyi anlaman mumkun degil ki.
sır :)
teşekkür ederim gerçekten kk içindeki kadınlar olarak hepimizi mit e alsalar elimizden gelmeyecek iş olmaz :)Höh
10 yillik muhendisim, sizin gibisini gormedim, tebrik ediyorumBurdaki kadinlar zaten hepsi birer hafiye adeta ama siz kendinizi astiniz MITe basvurun bence, ordaki muhendis gecinenlerin hepsini harcarsiniz!
Cidden sır söylemem :)Ay olmaz öyle sır filan, ben çözemedim ya takarım şimdi kafaya öğrenmem lazım mutlaka yöntemini
Konu sahibesi senin kafa 10milyon zannimca
Habire cocugun pesindesin ya cocuga karsi asagilik kompleksi duyuyorsun, ya kiminle konustu hafiyelik yapiyorsun vs....yani hic saglikli bir zihin yapin oldugunu dusunmuyorum. Habire cocugun pesinde gezecegine dizini kirip dersini calissaydin binary sistmin ne oldugunu anlardin. Ben anlamiyorum, sen neyle muhendis olacaksin yani binary sistem butun digital devrelerin yapitasi, butun programlama dillerinin kaynagi. Bu kafayla nasil devre tasarlarsin, nasil floating point ne sekilde temsil edilir/kodlanir anlarsin...bilemiyorum. Cocuk dersine de calisiyor, kendi isine de bakiyor sen bos beles takiliyorsun. 4 yili herif pesinde gecirip ziyan etmis bombos bir mezun olucaksin bu gidisle. Lutfen aklini basina al. Bak ne guzel bir bolumdesin, neden sacmalayip okul hayatini mahvediyorsun? Butun konularin herif de herif sanki bulunmaz Hint kumasi. Inan basini taslara vurursun ben neden bos mezun oldum diye. Akademik danismanin ben olsam valla billa doverdim.
101i aldım 102 wd spring termde alıcam irregularım ben yoğunluk çok fazla olunca mecburen w çektim yoksa kalıyordum 101 zaten çok basitti
Kuş dili ve edebiyatı biliyorum olur mu?
1-Konu bdvlik değil.
2- şifreli, kodlu da olsa bir başkasının yazışmalarını sosyal platformlarda paylaşmak yasal değil.
Iyi de binary naneler zaten 101 konusu degil mi???!
Bak Sassy sen kendini ziyan ediyorsun 24 saat herif pesinde gezerek. Sevgilin guzel dereceyle mezun olur, guzel yerde stajini yapar, sen egitim hayatini ziyan ettiginle kalirsin. Kadinlarin erkekler icin kariyerlerini harcamasina/feda etmesine vb cok kiziyorum, uzuluyorum. Git sor o cocuga, senin icin okul hayatindan fedakarlik yapar mi? Yapmaz. Kaldi ki sen de fedakarlik yapmiyorsun zaten, bos beles islerle vakit olduruyorsun. Aklini basina al.
101i tekrar alıyorum maalesef ve 102 ile ayni termde vermem gerekiyor işte zorlandığım yer orası
Peki Sassycim 101i neden tekrar aliyorsun ? Bir onceki mesajda basitti yazmistin?Ben tahmin edeyim: dizini kirip calismadigin icin??? Millet finale odeve calisirken sen elinde telefon herifi kovaladigin icin??? 101den de mi kotu not alinir kiz?
Vallahi bu site sayesinde kodlama, sadece birkaç harfle küfür teknikleri vb konularından uzman çıkacağım, prof. doç.dr muneKocamin telefonunu nasil hacklerim bitti, bir de encoding cesitleri geldiIsin zor Mune abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?