- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi sassyassyy
Bilgisayar kodlama dili :)mesajlaşma mı bu?
fosil olmuşum haberim yokmuş yahu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilgisayar kodlama dili :)mesajlaşma mı bu?
fosil olmuşum haberim yokmuş yahu![]()
Bilgisayar kodlama dili :)
Lisede programlama okudum ama bunların nasıl çözüldüğü anlatılmadı o yüzden bir cevap veremem.ya ben digital dersindeki gördüm bunu gate bağlamada vs ama kelimeleri çıkaramadım ve ilk kez böyle mesajlaştığını gördüm. Siz anlıyor musunuz?
bana da digital dersindeki 1 yanar 0 yanmaz vs o şekilde bir şeyleri anımsattı ama anlayamadım aynı sistemde sanırım ama kafamı toplayıp bakamadım ne olduğunu bilmiyorum çok şaşkınım
Aynen ben de pjs diye buldumYanlış yazmış olabilir misin? İki ayrı yöntemle denedim. Üstüne tablodan kontrol ettim ilk satırın bir kısmını aynı anlamsız şey çıkıyor. pjS?p diye birşey
Yanlış yazmış olabilir misin? İki ayrı yöntemle denedim. Üstüne tablodan kontrol ettim ilk satırın bir kısmını aynı anlamsız şey çıkıyor. pjS?p diye birşey
Çözdüm
Kardeşim yarın umramda toplanalım mr bitti
Ben hocayla konuştum projeyi forad etmesi kaldı
evet eminim sizce anlamlı ise sorun yokeminsiniz değil mi? bunlar bana anlamlı geliyor. Binlerce kez teşekkür ederim
evet eminim sizce anlamlı ise sorun yok
evet eminim sizce anlamlı ise sorun yok
Çözdüm
Kardeşim yarın umramda toplanalım mr bitti
Ben hocayla konuştum projeyi forad etmesi kaldı
Ablacım binary encoding sayıları gösterir, sayıları 10 yerine 2li sistemde yazarsın. Misal
1 = 1
0 = 0
10 = 2x1 + 0 = 2
11 = 2 x1 + 1 =3
100 = 4x1 + 2x0 + 1x0 = 4
110 = 4x1 + 2x1 + 1x0 = 6
101 = 4x1 + 2x0 + 1x1 = 5
111 = 4x1 + 2x1 + 1x1 = 7
.
.
.
Kapis?