• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

binary alfabesi bilenler

Konu sahibesi senin kafa 10milyon zannimca

Habire cocugun pesindesin ya cocuga karsi asagilik kompleksi duyuyorsun, ya kiminle konustu hafiyelik yapiyorsun vs....yani hic saglikli bir zihin yapin oldugunu dusunmuyorum. Habire cocugun pesinde gezecegine dizini kirip dersini calissaydin binary sistmin ne oldugunu anlardin. Ben anlamiyorum, sen neyle muhendis olacaksin yani binary sistem butun digital devrelerin yapitasi, butun programlama dillerinin kaynagi. Bu kafayla nasil devre tasarlarsin, nasil floating point ne sekilde temsil edilir/kodlanir anlarsin...bilemiyorum. Cocuk dersine de calisiyor, kendi isine de bakiyor sen bos beles takiliyorsun. 4 yili herif pesinde gecirip ziyan etmis bombos bir mezun olucaksin bu gidisle. Lutfen aklini basina al. Bak ne guzel bir bolumdesin, neden sacmalayip okul hayatini mahvediyorsun? Butun konularin herif de herif sanki bulunmaz Hint kumasi. Inan basini taslara vurursun ben neden bos mezun oldum diye. Akademik danismanin ben olsam valla billa doverdim.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim.:KK200: o digital dersini withdrawlamiycaktım ben :KK23:

Evlat o ders, butun devre elektronigin de , butun programlamanin da temeli. Zorunlu ders degil mi o, nasil biraktin??!??? Danismanin boyle bir sacmaliga nasil izin verdi? O ders olmadan hicbir seyi anlaman mumkun degil ki.

Çözdüm

Kardeşim yarın umramda toplanalım mr bitti

Ben hocayla konuştum projeyi forad etmesi kaldı

Höh

10 yillik muhendisim, sizin gibisini gormedim, tebrik ediyorum:sampiyon::sampiyon::sampiyon: Burdaki kadinlar zaten hepsi birer hafiye adeta ama siz kendinizi astiniz:KK30: MITe basvurun bence, ordaki muhendis gecinenlerin hepsini harcarsiniz!:KK70::KK70:

Evlat o ders, butun devre elektronigin de , butun programlamanin da temeli. Zorunlu ders degil mi o, nasil biraktin??!??? Danismanin boyle bir sacmaliga nasil izin verdi? O ders olmadan hicbir seyi anlaman mumkun degil ki.

101i aldım 102 wd spring termde alıcam irregularım ben yoğunluk çok fazla olunca mecburen w çektim yoksa kalıyordum 101 zaten çok basitti

Höh

10 yillik muhendisim, sizin gibisini gormedim, tebrik ediyorum:sampiyon::sampiyon::sampiyon: Burdaki kadinlar zaten hepsi birer hafiye adeta ama siz kendinizi astiniz:KK30: MITe basvurun bence, ordaki muhendis gecinenlerin hepsini harcarsiniz!:KK70::KK70:
teşekkür ederim gerçekten kk içindeki kadınlar olarak hepimizi mit e alsalar elimizden gelmeyecek iş olmaz :)

Kiril var olmazmi. :) ya bu şeye benziyor. Matematikte mantık vardı bi. Degilinin degili falan.

Zor görünüyor. Kolay gelsin. Bende Mors a merak sardım ama üşeniyorum iste. :)

Konu sahibesi senin kafa 10milyon zannimca

Habire cocugun pesindesin ya cocuga karsi asagilik kompleksi duyuyorsun, ya kiminle konustu hafiyelik yapiyorsun vs....yani hic saglikli bir zihin yapin oldugunu dusunmuyorum. Habire cocugun pesinde gezecegine dizini kirip dersini calissaydin binary sistmin ne oldugunu anlardin. Ben anlamiyorum, sen neyle muhendis olacaksin yani binary sistem butun digital devrelerin yapitasi, butun programlama dillerinin kaynagi. Bu kafayla nasil devre tasarlarsin, nasil floating point ne sekilde temsil edilir/kodlanir anlarsin...bilemiyorum. Cocuk dersine de calisiyor, kendi isine de bakiyor sen bos beles takiliyorsun. 4 yili herif pesinde gecirip ziyan etmis bombos bir mezun olucaksin bu gidisle. Lutfen aklini basina al. Bak ne guzel bir bolumdesin, neden sacmalayip okul hayatini mahvediyorsun? Butun konularin herif de herif sanki bulunmaz Hint kumasi. Inan basini taslara vurursun ben neden bos mezun oldum diye. Akademik danismanin ben olsam valla billa doverdim.

aslında kafama göre bırakmadım dersi. Bizim okulda bir sürü angarya ders var ilk yılda alınması zorunlu olan ve ben irregularım hepsini bir döneme sığdırmam gerekti. öyle olunca bölüm dersini w çektim hocanın da izniyle. şimdi zorlanıyorum hem de çok ama dersi yeni alıyorum. 101 ve 102 yani bizde cs223 oluyor onların ikisini bir termde vermem gerekecek. çok zor olacak ama dönem uzatmamak için yapmam gerekiyordu. kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum yani sevgilim beni de kamçılıyor beraber çalışıyoruz da ama haklısınız sanırım benim daha da fazla üstüne düşmem gerekiyor. bu dönem ikisini de verdikten sonra bölüm derslerine sorunsuz devam edebiliyorum

101i aldım 102 wd spring termde alıcam irregularım ben yoğunluk çok fazla olunca mecburen w çektim yoksa kalıyordum 101 zaten çok basitti

Iyi de binary naneler zaten 101 konusu degil mi???!:işsiz:

Bak Sassy sen kendini ziyan ediyorsun 24 saat herif pesinde gezerek. Sevgilin guzel dereceyle mezun olur, guzel yerde stajini yapar, sen egitim hayatini ziyan ettiginle kalirsin. Kadinlarin erkekler icin kariyerlerini harcamasina/feda etmesine vb cok kiziyorum, uzuluyorum. Git sor o cocuga, senin icin okul hayatindan fedakarlik yapar mi? Yapmaz. Kaldi ki sen de fedakarlik yapmiyorsun zaten, bos beles islerle vakit olduruyorsun. Aklini basina al.:sopa:

Kuş dili ve edebiyatı biliyorum olur mu?

1-Konu bdvlik değil.
2- şifreli, kodlu da olsa bir başkasının yazışmalarını sosyal platformlarda paylaşmak yasal değil.

Kocamin telefonunu nasil hacklerim bitti, bir de encoding cesitleri geldi :deli: Isin zor Mune abla:bicak:

Iyi de binary naneler zaten 101 konusu degil mi???!:işsiz:

Bak Sassy sen kendini ziyan ediyorsun 24 saat herif pesinde gezerek. Sevgilin guzel dereceyle mezun olur, guzel yerde stajini yapar, sen egitim hayatini ziyan ettiginle kalirsin. Kadinlarin erkekler icin kariyerlerini harcamasina/feda etmesine vb cok kiziyorum, uzuluyorum. Git sor o cocuga, senin icin okul hayatindan fedakarlik yapar mi? Yapmaz. Kaldi ki sen de fedakarlik yapmiyorsun zaten, bos beles islerle vakit olduruyorsun. Aklini basina al.:sopa:

101i tekrar alıyorum maalesef ve 102 ile ayni termde vermem gerekiyor işte zorlandığım yer orası ders konusunda.

aslında sevgilimin peşine çok düşmem ama işte yine de merak telefonunda görünce noluyoruz dedim gizli olduğunu biliyodum projenin ama bu şekilde yazması düşündürdü.

Ders konusunda ne deseniz haklısınız bir an önce bölüme geçeyim diye bütün dersleri birbirine kattım işin içinden çıkamıyorum sevgilim yardım ediyor

101i tekrar alıyorum maalesef ve 102 ile ayni termde vermem gerekiyor işte zorlandığım yer orası

Peki Sassycim 101i neden tekrar aliyorsun ? Bir onceki mesajda basitti yazmistin? :eek: Ben tahmin edeyim: dizini kirip calismadigin icin??? Millet finale odeve calisirken sen elinde telefon herifi kovaladigin icin???:olamaz::olamaz: 101den de mi kotu not alinir kiz?:olamaz:

Peki Sassycim 101i neden tekrar aliyorsun ? Bir onceki mesajda basitti yazmistin? :eek: Ben tahmin edeyim: dizini kirip calismadigin icin??? Millet finale odeve calisirken sen elinde telefon herifi kovaladigin icin???:olamaz::olamaz: 101den de mi kotu not alinir kiz?:olamaz:

ama bu okul çok zor :( ay utandım ama cidden şimdi

Kocamin telefonunu nasil hacklerim bitti, bir de encoding cesitleri geldi :deli: Isin zor Mune abla:bicak:
Vallahi bu site sayesinde kodlama, sadece birkaç harfle küfür teknikleri vb konularından uzman çıkacağım, prof. doç.dr mune :-)

Bu yaştaki kadını nelerle uğraştırıyorsunuz, burnumun üstüne takacağım yakın gözlüğümle cepli yelek örmem gereken saatlerde kodlama konuları okuyorum :-)

Ben bu kodlamayı öğreneyim, bizim üyeler çok uyanık, zeki kadınlar, oradan 3-5 sayı kullanıp hakaret eder, mel mel bakarım ne diyor diye :KK70:

Back
X