binary alfabesi bilenler

ama bu okul çok zor ay utandım ama cidden şimdi

Okul cok zorsa iyi not alanlar nasil aliyor sassy cim?

Zannimca ayni okul ve ayni bolumdeniz. Ben nasil super ortalamayla mezun oldum peki soyler misin? Her yil 4.0la mezun olan elemanlar oluyor hem elektronik hem bilgisayardan , solyer misin onlar nasil yapiyor sen en kolay dersten kotu not almisken? Bahane arama, yapan yapiyor. Kir dizini calis, bu kadar bu isin tek sirri bu. Elinde telefon herifi kovalamayi birak. Bu kafayla gidersen arkadaslarin Aselsan Havelsan'dayken sen Ostim'deki les mekanlardan birinde staj yaparsin, onu da bulursan sukredersin.

aslında ortalamam kötü değil ama içinde Bölüm dersi yok denecek kadar az

çalışıyorum da mesela sınavdan önce haklısınız ya yüzüme pat diye çarptı gerçekler

Cidden sır söylemem :)

Çatlıyım madem ben

Ama cidden hem tabloyla, hem cherry'nin bahsettiği 2lik sistemden onluk sisteme açıp değerlere bakmayla hem sondan başlayıp 1,2,4 vs. Vermeyle aynı saçma harfler çıkıyor 8 sayı bir karakter gibi düşünürsek? Binary alfabe değil mi o zaman bu? Onu söyleyin bari.

abla söz çalışıcam şimdi sevgilime "bu ne anlamadım" demeye bile utandım çünkü biliyorum aynısını diyecek çalışmıyorsun diye
Kulak çekilmesi gereken bir öğrenci
Bugünlerinizin kıymetini bilip derslere asılın, önce meslek sahibi olun, sonra erkek arkadaş ne kodlamış düşünürsünüz ki farz edin gizli birşey yazmış olsa bile o onun özeli.

Valla ben ne eşimin nede oğlumun özelini cebini karıştırmam hoşuma gitmeyen bişey görürüm kan çıkar ama Mune sen şu kuş dilini bana öğret arada küfür etmek için işe yarayabilir :))))))))

4.0 onun ortalaması ve bana öğretiyor o bakımdan tamam kızmayın ben bu dersleri vericem söz zaten ikinci bi şansım yok
Ben ders çalışacağım söz diyen öğrencilerin azılı bir takipçisiymişdir yalnız, profil tacizi yapıyorum çalışmayan kızlara :))
Şaka bir yana da gerçekten derslerinize çalışın, üniversite hayali kurup ailevi sebeplerden gidemeyen veya istediği bölüme yerleşemeyen birçok gençten çok daha şanslısınız, okuyor olmanın kıymetini bilin, bölüm nedir bilmiyorum ama sanırım iyi ve geleceği olan bir bölümdesiniz, aşk meşk her zaman olur ama eğitim şansı her vakit bulunmuyor.

anlatamaz sazan.avi yapıyor s

Bilgisayar mühendisliği okuyorum daha doğrusu okumaya çalışıyorum

zaten hep yazıyorum da okuyun,okuyalım diye ama pek istikrarlı değilim.

ben burada çok takılırsam arada bir cımbızlayın bari öyle gideyim ben

Valla ben ne eşimin nede oğlumun özelini cebini karıştırmam hoşuma gitmeyen bişey görürüm kan çıkar ama Mune sen şu kuş dilini bana öğret arada küfür etmek için işe yarayabilir :))))))))
Aynen bende hiç kurcalamam, kızın da eşimin de sosyal medya hesapları var, onlara bile girip bakmıyorum ne yapıyorlar diye, ne yapabilirler ki, eşim aldatır mı en fazla, aldatırsa da aldatsın, kendi kaybeder, 1 dilekçelik işi olur, acayip güzel dilekçe yazarım, print ederim, çenemde kuvvetli kendi avukatlığımı da yaparım, tek celse tak tak :))

Keşke benim zamanımda tanısaydım seni benide taciz etseydin lisede başladım aşk meşk işine bitti hop evlendim yalan oldu üniversite çok doğru yazdığın aşk meşk bunlar bulunur eğitim şart meslek şart hadi bizim nesil şanslı idi lise mezunu olmak o zamanlar iyi meziyet sayılıyordu iş bulma acısından

Hmmm madem izin aldım sizden, profili yoklarım arada :))

Son düzenleme:
4.0 onun ortalaması ve bana öğretiyor o bakımdan tamam kızmayın ben bu dersleri vericem söz zaten ikinci bi şansım yok

Bak sassy, ezik hissediyorum diyorsun tabi ki ezik hissetmen normal cunku adamdan ogreniyorum diyorsun. Ne grek var? o da 1. sinif ogrencisi, sen de.....yani neden onu ogreten kisi, kendini de ogrenmeye calisan zavalli kisi durumuna dusuruyorsun ki? Sonra da niye ezigim, neden acaba cunku sen kendini ezik duruma dusuruyorsun. Bu cocuk nerden ogreniyor peki? Ben yazayim:

1. Derse mutlaka git hocayi dinle hocadan ogren baska bir ogrenciden degil
2. Dersten sonra notlarini tekrar oku, ders kitabini al eline alistirmalari coz.
3. Anlamadiysan git asistana sor, kitabi tekrar ac oku, wikiye bak, stackoverflow a bak.

Yani kendi isini kendin yapmayi ogren anliyor musun? Bagimsiz olmazsan , kendini adamin talebesi durumuna dusurusen bu adam sana niye saygi duysun? Sen kendine saygi duyuyor musun? Emeksiz, alintersiz saygi hakedilmez. Bedavaya armut pis agzima dus, o derse gitsin, not tutsun bana versin kafasinda takilirsan sonra buraya ezigim diye konu acarsin. Sen o bolume kadar gelebilmis bir kizsin, unv sinavindan tek basina yuzunun akiyla cikmissin. Neden kendini bosbeyinli, parazit, kendi isini yapamayan, bagimli bir kiz duruma dusuruyorsun?

Son düzenleme:

ahhahah sesle güldüm yalnız enişte okursa bunu ( bir dilekçe ile iş biteri :) zaten nefes alamaz bu ona yeter hahhaha valla benim de pisim pistir çamaşırla dışarı atılır:)))

valla zaten oğlum sosyal ağda engeli bastı bir fotosuna kızlarla olan annen kurban olsun bebeğim benim dedim engeli yedim :)))))))

binary alfabe youtube dan harfe çevirme videolarına bakarsanız daha aydınlatıcı oluyor

Bende gitmedim üniversiteye ama okuma konusunda gençlere baskı yapıyorum yalan yok, dediğin gibi bizim zamanımızda lise mezunu bilgili eğitimli sayılıyordu, iş bulma zorluğu yoktu ama şimdi meslek lazım, hele de genç kızlara, genç kızlar başkadır benim için, evlilik şans işi çünkü, yıllarca flört edersin adam evlenince değişiverir, mesleğin yoksa, cebinde de paran ezer, özgüvenini yıkar, tutunacak dalın olmaz ama mesleğin varsa çalışırsın, para kazanırsın, adam dövüyor mu, psikolojik baskı mı yapıyor verirsin eline çıkış belgesini yoluna devam edersin.

Hadi senin eşin çok iyi bir insan, imkanlarında var ailen, çevren sağolsun, ya tam tersi olsaydı ne yapabilirdin?

Üniversiteye gitmemek evliliğimin 5. yılında dank etti kafama, benim adam iyidir, sorun yaşamadım, okumama pişmanlığım eşimin davranışlarından değildi, geçirdiği ağır bir trafik kazası yüzünden keşke okusaydım dedim, adam ölüyordu az kalsın, hastaneden ölürsem de evimde eşim çocuğum yanında öleyim deyip imza vererek çıkmış, ben ev kadını, kucağımda 4 yaşında çocuk, aileler sahip çıkardı birşey olsa ama kendi kazandığın ekmeği yedirmek gibisi yok evladına, heh işte o gün kendime söz verdim, kızım okumayacağım dese de ağzından girip burnundan çıkıp okutacağım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…