- 23 Ağustos 2012
- 50.610
- En iyi cevaplar
- 1
- 235.251
- 898
- Konu Sahibi sassyassyy
-
ama bu okul çok zoray utandım ama cidden şimdi
sasssyyyyy
Okul cok zorsa iyi not alanlar nasil aliyor sassy cim?
Zannimca ayni okul ve ayni bolumdeniz. Ben nasil super ortalamayla mezun oldum peki soyler misin? Her yil 4.0la mezun olan elemanlar oluyor hem elektronik hem bilgisayardan , solyer misin onlar nasil yapiyor sen en kolay dersten kotu not almisken?
Cidden sır söylemem :)
Kulak çekilmesi gereken bir öğrenciabla söz çalışıcam şimdi sevgilime "bu ne anlamadım" demeye bile utandım çünkü biliyorum aynısını diyecek çalışmıyorsun diye
abla söz çalışıcam şimdi sevgilime "bu ne anlamadım" demeye bile utandım çünkü biliyorum aynısını diyecek çalışmıyorsun diye
Dur kafanı o kadar sert vurma duvara, o kafa lazım olabilir, bana kodlama öğretmen gerekebilirHala sevgilim diyorsun kizim be!?
Hala sevgilim diyorsun kizim be!?
Kulak çekilmesi gereken bir öğrenci
Bugünlerinizin kıymetini bilip derslere asılın, önce meslek sahibi olun, sonra erkek arkadaş ne kodlamış düşünürsünüz ki farz edin gizli birşey yazmış olsa bile o onun özeli.
Dur kafanı o kadar sert vurma duvara, o kafa lazım olabilir, bana kodlama öğretmen gerekebilir
Ben ders çalışacağım söz diyen öğrencilerin azılı bir takipçisiymişdir yalnız, profil tacizi yapıyorum çalışmayan kızlara :))4.0 onun ortalaması ve bana öğretiyor o bakımdantamam kızmayın ben bu dersleri vericem söz zaten ikinci bi şansım yok
anlatamaz sazan.avi yapıyorÇatlıyım madem ben
Ama cidden hem tabloyla, hem cherry'nin bahsettiği 2lik sistemden onluk sisteme açıp değerlere bakmayla hem sondan başlayıp 1,2,4 vs. Vermeyle aynı saçma harfler çıkıyor 8 sayı bir karakter gibi düşünürsek? Binary alfabe değil mi o zaman bu? Onu söyleyin bari.
Ben ders çalışacağım söz diyen öğrencilerin azılı bir takipçisiymişdir yalnız, profil tacizi yapıyorum çalışmayan kızlara :))
Şaka bir yana da gerçekten derslerinize çalışın, üniversite hayali kurup ailevi sebeplerden gidemeyen veya istediği bölüme yerleşemeyen birçok gençten çok daha şanslısınız, okuyor olmanın kıymetini bilin, bölüm nedir bilmiyorum ama sanırım iyi ve geleceği olan bir bölümdesiniz, aşk meşk her zaman olur ama eğitim şansı her vakit bulunmuyor.
Aynen bende hiç kurcalamam, kızın da eşimin de sosyal medya hesapları var, onlara bile girip bakmıyorum ne yapıyorlar diye, ne yapabilirler ki, eşim aldatır mı en fazla, aldatırsa da aldatsın, kendi kaybeder, 1 dilekçelik işi olur, acayip güzel dilekçe yazarım, print ederim, çenemde kuvvetli kendi avukatlığımı da yaparım, tek celse tak tak :))Valla ben ne eşimin nede oğlumun özelini cebini karıştırmam hoşuma gitmeyen bişey görürüm kan çıkar ama Mune sen şu kuş dilini bana öğret arada küfür etmek için işe yarayabilir :))))))))
Ben ders çalışacağım söz diyen öğrencilerin azılı bir takipçisiymişdir yalnız, profil tacizi yapıyorum çalışmayan kızlara :))
Şaka bir yana da gerçekten derslerinize çalışın, üniversite hayali kurup ailevi sebeplerden gidemeyen veya istediği bölüme yerleşemeyen birçok gençten çok daha şanslısınız, okuyor olmanın kıymetini bilin, bölüm nedir bilmiyorum ama sanırım iyi ve geleceği olan bir bölümdesiniz, aşk meşk her zaman olur ama eğitim şansı her vakit bulunmuyor.
Hmmm madem izin aldım sizden, profili yoklarım arada :))Bilgisayar mühendisliği okuyorum daha doğrusu okumaya çalışıyorum
zaten hep yazıyorum da okuyun,okuyalım diye ama pek istikrarlı değilim.
ben burada çok takılırsam arada bir cımbızlayın bari öyle gideyim ben
4.0 onun ortalaması ve bana öğretiyor o bakımdantamam kızmayın ben bu dersleri vericem söz zaten ikinci bi şansım yok
Aynen bende hiç kurcalamam, kızın da eşimin de sosyal medya hesapları var, onlara bile girip bakmıyorum ne yapıyorlar diye, ne yapabilirler ki, eşim aldatır mı en fazla, aldatırsa da aldatsın, kendi kaybeder, 1 dilekçelik işi olur, acayip güzel dilekçe yazarım, print ederim, çenemde kuvvetli kendi avukatlığımı da yaparım, tek celse tak tak :))
binary alfabe youtube dan harfe çevirme videolarına bakarsanız daha aydınlatıcı oluyorÇatlıyım madem ben
Ama cidden hem tabloyla, hem cherry'nin bahsettiği 2lik sistemden onluk sisteme açıp değerlere bakmayla hem sondan başlayıp 1,2,4 vs. Vermeyle aynı saçma harfler çıkıyor 8 sayı bir karakter gibi düşünürsek? Binary alfabe değil mi o zaman bu? Onu söyleyin bari.
Bende gitmedim üniversiteye ama okuma konusunda gençlere baskı yapıyorum yalan yok, dediğin gibi bizim zamanımızda lise mezunu bilgili eğitimli sayılıyordu, iş bulma zorluğu yoktu ama şimdi meslek lazım, hele de genç kızlara, genç kızlar başkadır benim için, evlilik şans işi çünkü, yıllarca flört edersin adam evlenince değişiverir, mesleğin yoksa, cebinde de paran ezer, özgüvenini yıkar, tutunacak dalın olmaz ama mesleğin varsa çalışırsın, para kazanırsın, adam dövüyor mu, psikolojik baskı mı yapıyor verirsin eline çıkış belgesini yoluna devam edersin.Keşke benim zamanımda tanısaydım seni benide taciz etseydin lisede başladım aşk meşk işine bitti hop evlendim yalan oldu üniversite çok doğru yazdığın aşk meşk bunlar bulunur eğitim şart meslek şart hadi bizim nesil şanslı idi lise mezunu olmak o zamanlar iyi meziyet sayılıyordu iş bulma acısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?