• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım kimdir?

Erdogan adina konus, TC Cumhurbaskanlari adina degil. Seninki her onune gelene hakaret ede ede, asagilaya asagilaya, saldira saldira dunyayi kendine dusman etti, onun basina gelebilir tabii ki.. Gercek anlamda liderler kitleleri pesinden suruklerken bu kadar da dusman edinmez. Hlkci olur, halkinin yaninda olur. Al, Demirel.. Bu ulkede en az Tayyip kadar basbakanlik, bir donem de cumhurbaskanligi yapmis bir lider.. 6 kez gitti, 7 kez geldi. Yuzunde halkindan korkudan eser var mi?

timthumb.php

suleyman-demirel2.jpg

Hadi 30-40 koruma neyse de 1500-2000 koruma sizin icadiniz.. Yarattiginiz korku cumhuriyetinin size dusen payi.. Bu ulkeyi sizler bu hale getirdiniz..
Sağlam sinir ve sabir var sende bebegim, ben bu kişilerin yazılarını bile okumuyorum strese giriyorum hala nasıl görmüyorlar olanları ,sinir bozucu.

:ıslık::ıslık::ıslık:
Neden şaşırmıyorum acaba ,bazı yorumlara:KK30:,alıştım artık.:süslü:
Sonuç olarak fazla kafanıza takmayın derim.Nasıl olsa kabul etmiyorsunuz CB olarak,başbakan olarak,istediğiniz gibi de giyinse eşleri, yine beğenmeyeceksiniz zaten,sorunun sadece kılık kıyafet olmadığını hepimiz biliyoruz:KK66:,bu arada günaydın herkese:spor:

Sağlam sinir ve sabir var sende bebegim, ben bu kişilerin yazılarını bile okumuyorum strese giriyorum hala nasıl görmüyorlar olanları ,sinir bozucu.
Aynen.. Az once ekside Tayyipin kopruler yaptigimiz icin bizi kiskaniyorlar konusuna yorumlari okuyordum. Okudukca zaten canim sikildi. Gerci tesbitler bizimkinden farkli degil, biraz daha acik olmuslar tabii, ama insan bu kadarina inanamiyor gercekten.

Erdogan adina konus, TC Cumhurbaskanlari adina degil. Seninki her onune gelene hakaret ede ede, asagilaya asagilaya, saldira saldira dunyayi kendine dusman etti, onun basina gelebilir tabii ki.. Gercek anlamda liderler kitleleri pesinden suruklerken bu kadar da dusman edinmez. Hlkci olur, halkinin yaninda olur. Al, Demirel.. Bu ulkede en az Tayyip kadar basbakanlik, bir donem de cumhurbaskanligi yapmis bir lider.. 6 kez gitti, 7 kez geldi. Yuzunde halkindan korkudan eser var mi?

timthumb.php

suleyman-demirel2.jpg

Hadi 30-40 koruma neyse de 1500-2000 koruma sizin icadiniz.. Yarattiginiz korku cumhuriyetinin size dusen payi.. Bu ulkeyi sizler bu hale getirdiniz..
Dur vurma ömüş artık :ruh:
Bana verecek cevap bırakmamışsın . Çok güzel temizlenmiş buralar..

Ellerine sağlık.

Yaşları mı tutmuyor , çok mu ufaklar bir anlasam. Cok eskide değil aslında ama Ahmet Necdet SEZER korumasız markete, pazar çıkan bir cb idi bu ülkede. Nedense sapan taşı atan olmadı adama.

Ellerine sağlık.

Yaşları mı tutmuyor , çok mu ufaklar bir anlasam. Cok eskide değil aslında ama Ahmet Necdet SEZER korumasız markete, pazar çıkan bir cb idi bu ülkede. Nedense sapan taşı atan olmadı adama.
Sagol canim.. Bunlar bir Tayyip gormusler, normalleri o olmus, otesini tahayyul edemiyorlar. Ne gecmisten haberleri var, ne de gelecegi bir nebze gorebiliyorlar. Pes..

Sagol canim.. Bunlar bir Tayyip gormusler, normalleri o olmus, otesini tahayyul edemiyorlar. Ne gecmisten haberleri var, ne de gelecegi bir nebze gorebiliyorlar. Pes..
Çok üzücü bir şey bu. Dünyanın en iyi cb si olsa böyle körü körüne bağlı olmak istemem kimseye.
En ağır küfründe bile savunacak bir taraf bulma gayretindeler. Üstelik konu ile alakasız " anneler" üzerinden yürüyen bir hakarette bile ..

Şaşırtıcı bir o kadar da üzücü buluyorum bir kadın olarak .

timthumb.php

suleyman-demirel2.jpg

Neden biliyor musun Demireli sevmeyen kitle yani biz kandan beslenmiyoruz Demirel bizleri Arabistan'a kovarken halkcimiydi ? Ama Erdoğan i sevmeyenler ağzı kan kokan kandan beslenenler olduğu için korunmasida gayet mantıklı ve hakli .

Ellerine sağlık.

Ayrıca A.Necdet Sezer üniversite hastanesine gelip sırada bekleyen bir insandı.
Bazıları gibi hastaneye yatıp başka isimler üzerinden işlem yaptırmazdı :KK66:

Bende ülke akp den önce Paris'miş te akp gelmiş bozmuş gibi düşünenleri anlamıyorum arkadaş. Çok özgürdü bizim ülkemiz, Kürt diye şarkıcıların kafasına çatal fırlatılmıyordu bu ülkede,şimdi yok dokunulmazlık kalktı demokratik değil diyenler yahu önceden parti kuramıyodu bu adamlar, partiler çatır çatır kapatılıyodu. Demek dikkatinizi çekmemiş o zamanlar baskının da,zorbalığın da alasını yaşadı bu memleket. Bu dediklerinize alışkın bu insanlar, önceden de vardı, şimdi olan da etkilemiyor doğrudur. Süleyman Demirel ülkeyi yönetti mi yav,onu savunuyorsunuz o değilmi deniz gezmişlerin idamını onaylayan, piyondu o be.işine geldiği gibi kıvırıyordu işte.bi tespit yapacaksanız düzgün yapın,tamam bu gün herşey mükemmel değil, ama önceden de değildi, neler gördü bu insanlar neler neler...Bakın şaşıranlar bu insanlar neden hala görmüyor diyenler, dönün bir meclisteki diğer partilere bakın,mevcut siyasi tabloya bakın. 5.bir parti yok 4 tane.napalım? Diğerleri kendi iç meselelerini çözemiyor aylardır kavga kıyamet bit kurultay yapamadılar, nasıl ülke yönetecek bu adamlar, kendi partisini yönetemeyenler.sadece bir noktaya odaklanmayın, şaşırmayın bize yav,biz size şaşırmıyoruz kime oy verirseniz verin.

Bütün bunlar Tayyip kırmızı ışıkta durmadığından oldu,Onu bile bahane gösterenler oldu:KK53:.Bir de bizi morarttıklarını sanmıyorlar mı,hallerine bakmadan:KK30:,neyse pazar kahvaltısı hazırlayayım ben,bu kadar komedi yeter.
Bende ülke akp den önce Paris'miş te akp gelmiş bozmuş gibi düşünenleri anlamıyorum arkadaş. Çok özgürdü bizim ülkemiz, Kürt diye şarkıcıların kafasına çatal fırlatılmıyordu bu ülkede,şimdi yok dokunulmazlık kalktı demokratik değil diyenler yahu önceden parti kuramıyodu bu adamlar, partiler çatır çatır kapatılıyodu. Demek dikkatinizi çekmemiş o zamanlar baskının da,zorbalığın da alasını yaşadı bu memleket. Bu dediklerinize alışkın bu insanlar, önceden de vardı, şimdi olan da etkilemiyor doğrudur. Süleyman Demirel ülkeyi yönetti mi yav,onu savunuyorsunuz o değilmi deniz gezmişlerin idamını onaylayan, piyondu o be.işine geldiği gibi kıvırıyordu işte.bi tespit yapacaksanız düzgün yapın,tamam bu gün herşey mükemmel değil, ama önceden de değildi, neler gördü bu insanlar neler neler...Bakın şaşıranlar bu insanlar neden hala görmüyor diyenler, dönün bir meclisteki diğer partilere bakın,mevcut siyasi tabloya bakın. 5.bir parti yok 4 tane.napalım? Diğerleri kendi iç meselelerini çözemiyor aylardır kavga kıyamet bit kurultay yapamadılar, nasıl ülke yönetecek bu adamlar, kendi partisini yönetemeyenler.sadece bir noktaya odaklanmayın, şaşırmayın bize yav,biz size şaşırmıyoruz kime oy verirseniz verin.
çarpıtılmış sözler çarpıtılmış haber ... Ya kulaklarda sorun var yada idrakta yada sırf muhalefet olsunda modundasınız..

Konuyu bizler kii salvarli,fistanli,lastik pabuclu Anadolu kadinlarin bekcisiyiz moduna getirecek kadar ne dediniz bu arkadaslara yahu ?
Buram buram acili arabesk..
Her defasinda bu ulke çarıklı,yamali salvarli kadinlar sayesinde kurtuldu,Cumhuriyet bu kadinlar sayesinde kuruldu diyen insanlari nasil bir manevrayla bu duruma soktunuz anlamadim..
Konudan ziyadesiyle sapilmiş.

Konuyu bizler kii salvarli,fistanli,lastik pabuclu Anadolu kadinlarin bekcisiyiz moduna getirecek kadar ne dediniz bu arkadaslara yahu ?
Buram buram acili arabesk..
Her defasinda bu ulke çarıklı,yamali salvarli kadinlar sayesinde kurtuldu,Cumhuriyet bu kadinlar sayesinde kuruldu diyen insanlari nasil bir manevrayla bu duruma soktunuz anlamadim..
Konudan ziyadesiyle sapilmiş.
Başörtülü bacımın üstüne diiiittt diiiytttt diye yüzü bile kızarmadan yalan söyleyen, bu yalan söyleyenleri ölümüne destekleyen insanlardan ne bekliyorsunuz ki?

Hiçbir durumda Anadolu'nun yöresel kıyafeti, şivesi görgüsüzlük olarak nitelendirilemez. Kültür içerisinde eksik, yanlış, kötü olan bir şey yoktur. Ama işte, aması var; şöyle ki Türkiye'de hepimizin sorunsuz bir şekilde anlaşabilmemiz için, standart bir ağız belirlenmiştir. O da İstanbul Türkçesidir. Aile eş dost meclisi harici, bürokratik toplantılarda bu dil kullanılır. Bunda bir anlaşalım.
Kıyafet meselesine gelince, o da benzer şekilde işlemektedir. 21. yüzyıl şartlarında resmi kurumlarda giyilecek kıyafet çizgisi bellidir. Toplum onun üzerinde de anlaşmaya varmıştır. Genellikle erkekler takım elbise giyerler, kadınlar da ona yakın bir çizgide dururlar. Kısacası kendimizi şöyle bir filtreden geçiririz, yabancı insanlarla iletişim kurarken. Siz gidip üniversitedeki hocanıza aboovv, gıyy falan diyor musunuz? Bu da öyle bir şey işte.
Sapla samanı karıştırmayın, Japonlar uluslarası düzeyde toplantılara kimono ile mi geliyorlar?

Back