- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
Başbakan eşi mi ülke yönetiyor deynep? Ne icraati bu ya?Tabii icraatlerden çok,eşlerinin giyimi daha önemli,podyuma çıkıyorlar sanki
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başbakan eşi mi ülke yönetiyor deynep? Ne icraati bu ya?Tabii icraatlerden çok,eşlerinin giyimi daha önemli,podyuma çıkıyorlar sanki
![]()
ben boyle basbakan ve first lady istiyorum
onada razıyız yaHahahaa bizimkileri şöyle düşünemiyorum...Olmadı ense kökünde halay çekerler
![]()
Türkan saylanla az dalga gecilmedi bu ülkede .herkesin zevki birinci mevki...diyelim..aslında ne giydiğine ne diyeceklerinin derdinde olmamak en büyük zevk..
Hayrunnisa hanım yemek kitabımı ne çıkarmıştı da ,ülkeye ne büyük katkı aman aman diye onu bile beğenmemişlerdi..
işte bunlar böyle..
ben bir kimsenin fiziksel özellikleri ve kıyafetide dahil alay edilmesini doğru bulmuyorum.çünki yüzüne karşı kalp kırmakta günahtır..hem arkasından hem önünden yasaktır bir insanla alay etmek..Türkan saylanla az dalga gecilmedi bu ülkede .
Dilek Öcalanla da.
Artık hoşumuza gidiyor böyle belaltilar
Tabii icraatlerden çok,eşlerinin giyimi daha önemli,podyuma çıkıyorlar sanki
![]()
Kendine zevkine göre güzel giyinmiştir .Ama şimdi başbakan eşi olduğu için daha farklı olur bence.Daha önce dediğim gibi belki kilonun da etkisi olabilir ,her istediği kıyafeti,ayakkabıyı giyemeyebilir.Önemli dep, fiziği tipi değil ama giyimi önemli.
Hepimiz düğüne giderken ona göre, iş görüşmesine giderken ona göre, işe giderken ona göre giyiniriz.
Çok pahalı marka giymesin ama güzel giyinsin, bizi temsil ediyor....
Ben Binali Yıldırım'ıneşinin çok sempatik olduğunu düşünüyorum ciddiyim bunu söylerken.ben bir kimsenin fiziksel özellikleri ve kıyafetide dahil alay edilmesini doğru bulmuyorum.çünki yüzüne karşı kalp kırmakta günahtır..hem arkasından hem önünden yasaktır bir insanla alay etmek..
ben boyle basbakan ve first lady istiyorum
First Lady olayına en çok yakışan Hayrunisa Gül'dü.. yalan değil severdim kendisini.. valla dalga geçmek falan olmaz, bunun yanında bu kadar parayla bir ülkeyi bu kıyafetle temsil etmekte olmaz..
Deynep cim kadinin goruntusune bisey diyemem de ama kilik kiyafeti olmamış yani sonucta ne olursa olsun bizim ulkemizin basbakaninin eşi bizi hem içte hem disarida temsil edecekler o yüzden dikkat etmek zorunda bir atasözü vardir "kişi kıyafetiyle karsilanir ilmiyle ugurlanir"Tabii icraatlerden çok,eşlerinin giyimi daha önemli,podyuma çıkıyorlar sanki
![]()
aman ne dert ettiniz, bir stil danışmanı tutulur, gardrop yenilenir bitti gitti.
bence uzun yıllar çalışmış olması, öğretmenlik gibi zor bir mesleği icra etmiş olması, ülkenin değişik bölgelerinde görev almış olması güzel.
belki kadınlar için güzel çalışmaların arkasında görebiliriz kendisini, önyargılı olmamaya çalışacağım :)
Hanımefendinin kaşı gözü kimseyi ilgilendirmez. Güzel ya da çirkin hiç önemli değil. Kadınlar üzerinden bu çeşit misojinist göndermeler hoş değil. Dünden beri sosyal medyada yapılan yorumları hadsizce buluyorum, açıkçası. Kılığı kıyafeti pek "yakışıklı" değil, doğrudur.
Kendisi artık bir başbakan eşi, elbet bir imaj çalışması yapılacaktır. Yapılmayacaksa da bizi alakadar eden hanımefendinin kılığı kıyafetiyle bizi yurt içinde ve yurt dışında nasıl temsil edeceği değil, öncelikle Binali Bey'in bizi nasıl temsil edeceğidir.
Elbette "first lady"ler de çok dikkat çeker, sempatileri, güzellikleri ve şıklıkları ülkeye ve yöneticiye artı puan yazar.
Ama sadece artı puan yazar. Daha fazlası değil.