• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım kimdir?

herkesin zevki birinci mevki...diyelim..aslında ne giydiğine ne diyeceklerinin derdinde olmamak en büyük zevk..
Hayrunnisa hanım yemek kitabımı ne çıkarmıştı da ,ülkeye ne büyük katkı aman aman diye onu bile beğenmemişlerdi..
işte bunlar böyle..

herkesin zevki birinci mevki...diyelim..aslında ne giydiğine ne diyeceklerinin derdinde olmamak en büyük zevk..
Hayrunnisa hanım yemek kitabımı ne çıkarmıştı da ,ülkeye ne büyük katkı aman aman diye onu bile beğenmemişlerdi..
işte bunlar böyle..
Türkan saylanla az dalga gecilmedi bu ülkede .
Dilek Öcalanla da.
Artık hoşumuza gidiyor böyle belaltilar

Türkan saylanla az dalga gecilmedi bu ülkede .
Dilek Öcalanla da.
Artık hoşumuza gidiyor böyle belaltilar
ben bir kimsenin fiziksel özellikleri ve kıyafetide dahil alay edilmesini doğru bulmuyorum.çünki yüzüne karşı kalp kırmakta günahtır..hem arkasından hem önünden yasaktır bir insanla alay etmek..

Tabii icraatlerden çok,eşlerinin giyimi daha önemli,:cool:podyuma çıkıyorlar sanki:63:

Önemli dep, fiziği tipi değil ama giyimi önemli.

Hepimiz düğüne giderken ona göre, iş görüşmesine giderken ona göre, işe giderken ona göre giyiniriz.

Çok pahalı marka giymesin ama güzel giyinsin, bizi temsil ediyor....

Önemli dep, fiziği tipi değil ama giyimi önemli.

Hepimiz düğüne giderken ona göre, iş görüşmesine giderken ona göre, işe giderken ona göre giyiniriz.

Çok pahalı marka giymesin ama güzel giyinsin, bizi temsil ediyor....
Kendine zevkine göre güzel giyinmiştir .Ama şimdi başbakan eşi olduğu için daha farklı olur bence.Daha önce dediğim gibi belki kilonun da etkisi olabilir ,her istediği kıyafeti,ayakkabıyı giyemeyebilir.

ben bir kimsenin fiziksel özellikleri ve kıyafetide dahil alay edilmesini doğru bulmuyorum.çünki yüzüne karşı kalp kırmakta günahtır..hem arkasından hem önünden yasaktır bir insanla alay etmek..
Ben Binali Yıldırım'ıneşinin çok sempatik olduğunu düşünüyorum ciddiyim bunu söylerken.
Hatta bir şey soyleyeyim mi ben Binali Yıldırım'i da sempatik buluyorum .
İnsanlar neden bu kadar bıktı ondan bahsediyorum
Bunu akp yaptı o kutuplastirdi. Kendi nefret söylemleriyle o yüzden herkes birbirine saldırıyor

aman ne dert ettiniz, bir stil danışmanı tutulur, gardrop yenilenir bitti gitti.

bence uzun yıllar çalışmış olması, öğretmenlik gibi zor bir mesleği icra etmiş olması, ülkenin değişik bölgelerinde görev almış olması güzel.
belki kadınlar için güzel çalışmaların arkasında görebiliriz kendisini, önyargılı olmamaya çalışacağım :)

ben boyle basbakan ve first lady istiyorum :KK45:

baskanlık secımınde de boyleler
onlar eglenerek gule oynaya baskan secerken bız burda bırbırımıze gırerek gergınlık ıcınde secım yapıyoruz :)
hayat onlara guzel

Dış görünümü kimseyi ilgilendirmez ama o makamda birçok eleştiriye maruz kalacak bu onun açısından rahatsız edici olabilir

First Lady olayına en çok yakışan Hayrunisa Gül'dü.. yalan değil severdim kendisini.. valla dalga geçmek falan olmaz, bunun yanında bu kadar parayla bir ülkeyi bu kıyafetle temsil etmekte olmaz..

Abdullah Gül’ün eşi de amma masraf yapmadı mı konut için?

Çalışanları falan bezdirdiği de konuşuldu.

Temsil olarak daha sempatik bir çift olabilirler ama yine de bir şeyler eksik. Adını ne koyarsan koy koltuk dolmuyor tam olarak.

Sare Yılmaz’ı tercih ederim. Kadının ağır bir duruşu vardı.

Tabii icraatlerden çok,eşlerinin giyimi daha önemli,:cool:podyuma çıkıyorlar sanki:63:
Deynep cim kadinin goruntusune bisey diyemem de ama kilik kiyafeti olmamış yani sonucta ne olursa olsun bizim ulkemizin basbakaninin eşi bizi hem içte hem disarida temsil edecekler o yüzden dikkat etmek zorunda bir atasözü vardir "kişi kıyafetiyle karsilanir ilmiyle ugurlanir"
Ben Sare Davutoğlu ile Hayrünnisa gül u cok begenirdim mesela tam dozunda giyinirler ama semiha yildirim sanki akraba ziyaretine giden evhanimi goruntusu veriyor

aman ne dert ettiniz, bir stil danışmanı tutulur, gardrop yenilenir bitti gitti.

bence uzun yıllar çalışmış olması, öğretmenlik gibi zor bir mesleği icra etmiş olması, ülkenin değişik bölgelerinde görev almış olması güzel.
belki kadınlar için güzel çalışmaların arkasında görebiliriz kendisini, önyargılı olmamaya çalışacağım :)

bunca senedir siyasetin içinde eşi olan biri güzel çalışma yapacak olsa yapardı.
ben umutlu değilim.Çocuklarına dikkat etsin yeter.
Giyim içinde fazla bir değişiklik olmaz , sonuçta bu zaman kadar Bianli Yıldırımın, bir bakanın eşi olarak böyle dolaşıyorsa bundan sonra ne değişecek ? çok geri planda kalacaktır.Yapı olarak öyle olacağı belli zaten.

Hanımefendinin kaşı gözü kimseyi ilgilendirmez. Güzel ya da çirkin hiç önemli değil. Kadınlar üzerinden bu çeşit misojinist göndermeler hoş değil. Dünden beri sosyal medyada yapılan yorumları hadsizce buluyorum, açıkçası. Kılığı kıyafeti pek "yakışıklı" değil, doğrudur.
Kendisi artık bir başbakan eşi, elbet bir imaj çalışması yapılacaktır. Yapılmayacaksa da bizi alakadar eden hanımefendinin kılığı kıyafetiyle bizi yurt içinde ve yurt dışında nasıl temsil edeceği değil, öncelikle Binali Bey'in bizi nasıl temsil edeceğidir.
Elbette "first lady"ler de çok dikkat çeker, sempatileri, güzellikleri ve şıklıkları ülkeye ve yöneticiye artı puan yazar.
Ama sadece artı puan yazar. Daha fazlası değil.

Hanımefendinin kaşı gözü kimseyi ilgilendirmez. Güzel ya da çirkin hiç önemli değil. Kadınlar üzerinden bu çeşit misojinist göndermeler hoş değil. Dünden beri sosyal medyada yapılan yorumları hadsizce buluyorum, açıkçası. Kılığı kıyafeti pek "yakışıklı" değil, doğrudur.
Kendisi artık bir başbakan eşi, elbet bir imaj çalışması yapılacaktır. Yapılmayacaksa da bizi alakadar eden hanımefendinin kılığı kıyafetiyle bizi yurt içinde ve yurt dışında nasıl temsil edeceği değil, öncelikle Binali Bey'in bizi nasıl temsil edeceğidir.
Elbette "first lady"ler de çok dikkat çeker, sempatileri, güzellikleri ve şıklıkları ülkeye ve yöneticiye artı puan yazar.
Ama sadece artı puan yazar. Daha fazlası değil.

sen de haklısın ama mesela kate e felan benzese +2 olurdu:KK53::KK53: vurmayın şakayı kate üzerinden yapıyorum:KK45:

Back