How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bimer mi hızlı dönüş yapar yoksa sağlık bakanlığı mı?

Allah şifa versin.durumunuz varsa özele gidin
Babamın patoloji sonucu 3 güne çıkmıştı

Pataloji sonuçları 2-3 günde çıkmaz 30 gün gene iyiymiş biz 40 gün bekledik sonuç kanser. Kanser olsa bile 30 gün bir kayıp var diye bakmıyorlar ilk ilaçla tedavi ilerleme olursa en son ameliyat
Çok geçmiş olsun size de. Sürecin bu kadar uzaması çok sınır bozucu

Merhaba arkadaşlar. Annem de rahim kanserinden şüphelendiler. Gittiği hastahaneden Başka bi hastahane gönderdiler. O hastahane parçayı almak için 3 hafta gün verdi. bekledik. 3 hafta sonunda parça alındı. Parça sonucu 30 iş günü sonra çıkacak dediler. Aklıma takılan şu ki kanser şüphesi olan bi hastayı bu kadar bekletmek doğru mu? Bir an önce çıkması gerekmez mi böyle sonuçların. 9 kasımda parçayı verdi hala sonuç yok 20-21 aralık diyorlar.
Ben de bimer e mi yazsam sağlık bakanlığına mı yazsam bilemedim. Hangisi daha çabuk dönüş yapar.
Sağlık bakanlığını ara hemen dönerler benim oğlum özel hastanede 1 gün sarılık için mavi ışık tedavisi gördü 300 tl istediler eşim sağlık bakanlığını aradı bakanlık 3 kez geri aradı sakın para vermeyin yeni doğan tedavisi ücretsiz diye.

Back