Bimer mi hızlı dönüş yapar yoksa sağlık bakanlığı mı?

Mnk0689

Poyraz'ım
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
57
36
18
36
Merhaba arkadaşlar. Annem de rahim kanserinden şüphelendiler. Gittiği hastahaneden Başka bi hastahane gönderdiler. O hastahane parçayı almak için 3 hafta gün verdi. bekledik. 3 hafta sonunda parça alındı. Parça sonucu 30 iş günü sonra çıkacak dediler. Aklıma takılan şu ki kanser şüphesi olan bi hastayı bu kadar bekletmek doğru mu? Bir an önce çıkması gerekmez mi böyle sonuçların. 9 kasımda parçayı verdi hala sonuç yok 20-21 aralık diyorlar.
Ben de bimer e mi yazsam sağlık bakanlığına mı yazsam bilemedim. Hangisi daha çabuk dönüş yapar.

Konunun muhatabı sağlık bakanlığı, ama dilekçe ile değil de şikayet hattını kullanarak durumun ne şekilde ilerlediğini öğrenin isterseniz

Patoloji sonuçlarını almak uzun sürüyor maalesef.
Bimer daha hızlı dönüş yapacaktır.
Allah şifalar versin annenize.

Ben Bimer e yazmıştım bir defa e Devlet Ten takip ettiğimde bimer ilgili birime aktarmisti bir kaç yere daha sonra cevap gelmişti benim ki de sağlıkla ilgili birseydi. Kaç gün sonra cevap gelmişti onu hatirlayamadim ama.

Bi arkadaşımdan da parça alındı sezeryan sırasında. Sonuç 2 ay sonra çıktı. Kanserdi.

Sezeryan kesiğinden tekrar ameliyat oldu rahmi yumurtalıkları alındı bu sürede ilerlemiş olabilir diye. Şimdi çok sağlıklı çok şükür. Kanserden iz bile kalmadı maşallah

Canım BİMER 'e yazsan da bimer konunun muhatabı olarak sağlık bakanlığı alır ve Bımer'e yazdığın dilekçeni sağlık bkanlığına iletir, tabi Bimer'den geldiği için dilekçeye daha hızlı cevap verilir ama yine 10-15 günü gözden çıkar derim, sen direk sağlık bakanlığı şikayet hattı 184'ü ara ve durumu anlat

Bende bimere şikayet dilekçesi yazmıştım sonuç kocaman sıfırdı. Bence asla ilgilenmiyorlar.

Patoloji sonuçlarını almak uzun sürüyor maalesef.
Bimer daha hızlı dönüş yapacaktır.
Allah şifalar versin annenize.
Çok teşekkür ederim. Uzun sürüyor biliyorum ama etrafınd parça aldıran çok kişi oldu en fazla 15 günde sonuç çıktı.

Aktarmalı gidiyorsa mevzuu uzar

Çok uzun sürmüş o da. Benim korkum da o allah korusun eğer varsa ve ilerliyorsa geç kalmış olmak.Geçmiş olsun arkadaşınıza da. Sevindim iyi olmasına

Bi arkadaş daha yazmış 184 ü ara diye. Yarın annemden gerekli bilgileri alıp arayacağım. Teşekkür ederim

Pataloji sonuçları 2-3 günde çıkmaz 30 gün gene iyiymiş biz 40 gün bekledik sonuç kanser. Kanser olsa bile 30 gün bir kayıp var diye bakmıyorlar ilk ilaçla tedavi ilerleme olursa en son ameliyat

Çok teşekkür ederim. Uzun sürüyor biliyorum ama etrafınd parça aldıran çok kişi oldu en fazla 15 günde sonuç çıktı.

Araştırma hastanesiyse yoğunluk olur diye düşünüyorum. İnşallah çarçabuk güzel sonuçlar alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…