Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beşik güzel öneriyorum kullandım. Ama uzun süreli olmuyor. Ayaklanınca düşebilir. Çanta çok kötü bu tip çantalar hiç kullanışlı değil. Kraftın bebek bakım çantasını öneririm. 16 aydır her gün kullanıyorum çok sağlam ve hafif. Banyo malzemeleri de güzel. Zıbınlar falan eh işte. Bu fiyata e bebekten almak daha mantıklı. Mama sandalyesi çok güzel onu da hala kullanıyorum ek gıdadan beri. Benim denediğim ürünler bu kadarKızlar bime 6 martta ürünler geliyor daha önce beşik çanta yatak diger malzemeleri kullanan var mı ?Eki Görüntüle 2596641 Eki Görüntüle 2596641 Eki Görüntüle 2596643
Kaliteli yani ürünleriCanim ben cocuklarim icin zobin aldim cok guzel cikti mont aldim 5 a6lydir kullaniyorum guzel
Evet ordada gördüm renk yok hemde bu uygun geldiAnne bebek çantası ebebekte de aynı fiyat ve daha işlevsel. Çantaları çok yük kaldırmıyor
Beşik ne önerirsiniz peki kullanışlı olarakBeşik güzel öneriyorum kullandım. Ama uzun süreli olmuyor. Ayaklanınca düşebilir. Çanta çok kötü bu tip çantalar hiç kullanışlı değil. Kraftın bebek bakım çantasını öneririm. 16 aydır her gün kullanıyorum çok sağlam ve hafif. Banyo malzemeleri de güzel. Zıbınlar falan eh işte. Bu fiyata e bebekten almak daha mantıklı. Mama sandalyesi çok güzel onu da hala kullanıyorum ek gıdadan beri. Benim denediğim ürünler bu kadar
Park yatak alabilirsinizBeşik ne önerirsiniz peki kullanışlı olarak
Park yatak iyi oluyor uzun ömürlü ama onda da bel ağrısı oluyor diyorlar. Derin oluyor aklın onda kalmıyor düştü mü çıktı mı derdi olmaz büyüyünce içinde de oynar. Derin diye koy al koy al sık uyanan bebekse zor oluyor. Ama iki basamaklı olanları var yükselen park yatak diyorlar sanırım tam adını bilmiyorum. Onlar çok ideal bence hem ahşap değil kafasını ayağını vurmaz. Keşke ondan alsaydım dedim yenidoğandan itibaren çocuk odası yapana kadar kullanılır. Katlanıp misafirliğe bile götürülüyor öyle uzun süreli bi yere gidiyorsanız bi çanta kadar oluyorBeşik ne önerirsiniz peki kullanışlı olarak
Bence bu gerekli bişey. Bebeğim küçükken tek bırakamıyordum nerde işim varsa yanımda götürüyordum bunla her odaya. Yemek mi yapıcam masanın üzerine koyuyordum beni izliyor sıkılmıyordu. Benimki aynı bundan değil ama bu tip. Uzun süreli kullanılmıyor evet ama anne için kurtarıcı benceBende su ana kucagini merak ettim nasil olur acaba magazalarda 250 300 civariydi bu baya uygunmus zaten uzun sure kullanilan bisey de olmadigi icin acaba isimize yararmi![]()
Tamam teşekkürlerPark yatak alabilirsiniz
Bende internette mobilya beşik alıp küçüklerden sonradan onu koltuk yaptıkları gördümPark yatak iyi oluyor uzun ömürlü ama onda da bel ağrısı oluyor diyorlar. Derin oluyor aklın onda kalmıyor düştü mü çıktı mı derdi olmaz büyüyünce içinde de oynar. Derin diye koy al koy al sık uyanan bebekse zor oluyor. Ama iki basamaklı olanları var yükselen park yatak diyorlar sanırım tam adını bilmiyorum. Onlar çok ideal bence hem ahşap değil kafasını ayağını vurmaz. Keşke ondan alsaydım dedim yenidoğandan itibaren çocuk odası yapana kadar kullanılır. Katlanıp misafirliğe bile götürülüyor öyle uzun süreli bi yere gidiyorsanız bi çanta kadar oluyor
Şurada videosu var.Bende su ana kucagini merak ettim nasil olur acaba magazalarda 250 300 civariydi bu baya uygunmus zaten uzun sure kullanilan bisey de olmadigi icin acaba isimize yararmi![]()
Yerim küçük acaba ebatı büyük müBeşik olarak da şunu öneririm. Kurduk, çok güzel cidden. Her şeyi de içinde. Ahşap rengi olan fiyat olarak daha da uygun. Babycom Beyaz Anne Yanı Ahşap Beşik 60*120 Kademeli Beşik 600-423 | Trendyol
60x120. Ama kucugu de var aynı markanın. Ben bilerek büyük aldım. Hafif öyle ağır değil.Yerim küçük acaba ebatı büyük mü