• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayıp ağlayıp susmayan bebek üstüne kv kp :((

Bilmiyorum yararı olur mu ama saç kurutma makinesi sesi yeğenimi rahatlatırdı. Bir de kucakta yan yatırarak ileri geri sallamak. 3-4 aya kadar devam edebiliyor, biraz sabır. Kimseyi de duyma takma. Senin gerginliğin çocuğa da yansıyor

Esnek sling al. Onu 4 aya kadar kullanıyorsun. Bebegini bedenine sararsin rahat edersin insallah Neko esnek sling diye arat çıkar İnternete.

Nurse harveys zinco dan daha iyi gelmisti bize zinco deli gibi kusturmuştu bebeğimi. Ben de 7. Aya kadar kolik bir bebek annesiydim 7. Aydan sonra düzeldi. Bacaklarini karnina cek yüz üstü yatir sırtını ov karnini aci elma yağıyla ov masaj yap. Insallah gececek bu günlerin. Kp ve eşine lafim yok zaten lohusa kadinla aşık atma derdine dusmusler duyma görme bi süre bebegine odaklan.

Bizde de nurse Harvey kusturdu
. Aynı etken maddeli sqb simplex aldık. Sorun olmadi

Kızlar nolur bana akıl verin napayim. Bebeğim tam 1 aylık oldu ama aglamaalari bitmiyor. Az önce yine hastaneden geldik kolik bebek dedi doktor. Aşırı gazi var her emzirmeden sonra çıkarıyoruz ama nafile. 3 gündür emmeyi red ediyor emzirdigim zaman sancidan ağlıyor. Üstüne bu akşam kp ile tartıştık çok sorunlu bir adam Allah a havale ettim. Çocuk yerine koyar gibi azarladı beni. Eşimle tartıştık konuşmuyoruz onun yüzünden. Aşırı gerginim hastanede ağlıyorum gelen geçen bakıyordu bana çok utandım. Anason rezene kimyon hepsini içiyorum, yememe içmeme dikkat ediyorum ama yok nafile. Gazını bebeğim çıkarıyor ama yine durmadan ağlıyor, gecem gunduzum yok zaten. Hiçbir şekilde susmuyor aglayinca. Siz neler yaptınız nasıl atlattiniz? Lütfen tavsiye lere çok ihtiyacım var. Şimdiden chp yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. (Bu arada doktor bio gaiga ve zinco Damla vermişti onları kullanıyorum.)
Usutuyor olabilir mi havalar cok sogudu.usutunce gazi artar karni cok agrir.Ben biogiya gaz damlasi kullaniyorum kolik bebegim benimde rahatlatiyor.Hic oyle seylere girmedim ben.Bir de muskat ! Aninda patir patir cikartir.Esinin ailesiyle mi yasiyorsun.Benimde bebegm cok kucuk kendin gerilme o bile gaz yapar bebege cunku hissediyolar.Birde booool bol masaj yapiyorum karnina

1- Doktoruna danışarak eczaneden probiyotik alıp içmeye başla.

2- Ufak bir havluyu bebişin mide-göbiş kısmına denk gelecek şekilde sar ve bezini o şekilde tak, o bölgenin hep sıcak kalması gerek. Ufacık bir esintiden, odadan odaya geçerken ki bir kaç derecelik ısı farkından bile koruman lazım bebişini. Birde ayaklarını her daim sıcak tut. Sıkılıp çoraplarını çıkartmaya kalksa bile giydir.

Bacaklarını bisiklete biner gibi cevirmek, karnına doğru bastırıp tekrar düzeltmek karnını yag ile ovmak ve az bi şey saf zeytinyağı icirmek faydalı olabilir. Ama fazla verirseniz kusabilir eğer biberondan besleniyorsa mamasinin içine koyun zeytinyağı. Biz bunları kabızlık için yapmıştık çok rahatlıyordu bütün gazı çıkıyordu. Karnına yakmayacak kadar sıcak havlu da koyabilirsiniz utude ısıtıp ama önce kendi bileginizde kontrol edip sonra bebeğe temas ettirin

Bide bebek usuyor yazmislar çok doğru ben bebeğime 2 tane pijama takimi 3 tane çorap giydirdim geçen kış çok faydasini gördüm evi firin gibi yaptim bu sene de giydirmeye başladım yine benzer davrancam her ne kadar bazı insanlar aksini savunsa da benim tecrübem bu yönde

Maalesef bilemiyosun el kadarbebenin derdi nedir..

Sac kurutma iyi bi yontem
Elektrikli supurgede olabilir
Emzik vermeyi dene
Bolca emzir ten temasi kur
Ya da yatagina yatir orda sakince aglasin.. kucaktan kucaga dolanmasin daha beter oluyor
Alnini burnunu oksa..
Gobegine bebek yagiyla saat yonunde masaj yap
Yatmadan once banyo iyi gelebilir
Bacak kol hareketleri yap
Sirtini ov

Usutuyor olabilir mi havalar cok sogudu.usutunce gazi artar karni cok agrir.Ben biogiya gaz damlasi kullaniyorum kolik bebegim benimde rahatlatiyor.Hic oyle seylere girmedim ben.Bir de muskat ! Aninda patir patir cikartir.Esinin ailesiyle mi yasiyorsun.Benimde bebegm cok kucuk kendin gerilme o bile gaz yapar bebege cunku hissediyolar.Birde booool bol masaj yapiyorum karnina
Usutecegini sanmıyorum cnm evi hep sıcak tutuyoruz. Bio gaia ise yariyor gerçekten bir nebze de olsa. Eşimin ailesiyle yaşamıyorum cnm bir süreliğine bizde ler haftaya gidecekler inşallah. Muskat ı nerde bulabilirim bide nasıl kullanılıyor cnm eşime diyim akşam alsin

1- Doktoruna danışarak eczaneden probiyotik alıp içmeye başla.

2- Ufak bir havluyu bebişin mide-göbiş kısmına denk gelecek şekilde sar ve bezini o şekilde tak, o bölgenin hep sıcak kalması gerek. Ufacık bir esintiden, odadan odaya geçerken ki bir kaç derecelik ısı farkından bile koruman lazım bebişini. Birde ayaklarını her daim sıcak tut. Sıkılıp çoraplarını çıkartmaya kalksa bile giydir.
Canım o sardigim havlu hep karnında mi dursun?

Maalesef bilemiyosun el kadarbebenin derdi nedir..

Sac kurutma iyi bi yontem
Elektrikli supurgede olabilir
Emzik vermeyi dene
Bolca emzir ten temasi kur
Ya da yatagina yatir orda sakince aglasin.. kucaktan kucaga dolanmasin daha beter oluyor
Alnini burnunu oksa..
Gobegine bebek yagiyla saat yonunde masaj yap
Yatmadan once banyo iyi gelebilir
Bacak kol hareketleri yap
Sirtini ov
Canım inan sandıklarının hepsini yaptık ama kriz gibi ağladı mi kucağa alıp arabAya binmiş gibi titretmeden kesinlikte susmuyor. Uykusu çok hafif. Kucakta uyuyor yatağa koyunca 1 dk geçmeden uyanıyor. Kucağa alismasindan da çok korkuyorum.

Öncelikle Evdeki herkesi gönder bebeğinle yanlız kal. Bebeğinin ağlamasına gelince kolik ise ne yaparsan yap susmayacak
netten sesler var belki işe yarar bende işe yaramamıştı hemen hemen tüm gaz ilaçlarını kullandık ama işe yaramadı
4 5 aylık olunca geçer cnm sabırlı olmalısın geçecek bu süreç yanlız değilsin.
Bu bebek neden ağlıyor diyen konu komşu herkesi tersle gerekirse içine atma :)

Kızlar nolur bana akıl verin napayim. Bebeğim tam 1 aylık oldu ama aglamaalari bitmiyor. Az önce yine hastaneden geldik kolik bebek dedi doktor. Aşırı gazi var her emzirmeden sonra çıkarıyoruz ama nafile. 3 gündür emmeyi red ediyor emzirdigim zaman sancidan ağlıyor. Üstüne bu akşam kp ile tartıştık çok sorunlu bir adam Allah a havale ettim. Çocuk yerine koyar gibi azarladı beni. Eşimle tartıştık konuşmuyoruz onun yüzünden. Aşırı gerginim hastanede ağlıyorum gelen geçen bakıyordu bana çok utandım. Anason rezene kimyon hepsini içiyorum, yememe içmeme dikkat ediyorum ama yok nafile. Gazını bebeğim çıkarıyor ama yine durmadan ağlıyor, gecem gunduzum yok zaten. Hiçbir şekilde susmuyor aglayinca. Siz neler yaptınız nasıl atlattiniz? Lütfen tavsiye lere çok ihtiyacım var. Şimdiden chp yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. (Bu arada doktor bio gaiga ve zinco Damla vermişti onları kullanıyorum.)
Kolik bebeğe damla işe yaramaz. Sizin sakin olabilmeniz önemli. Bebeğin ağladığı saatler bellidir o saatlere gelmeden önce hemen ılık bir duş aldırıp sakin müzikler eşliğinde uyutmaya çalışın. Eş desteği çok önemli,onunlada konuşup uzlaşmanız şart. Allah kolaylık versin.

Kolik bebeğe damla işe yaramaz. Sizin sakin olabilmeniz önemli. Bebeğin ağladığı saatler bellidir o saatlere gelmeden önce hemen ılık bir duş aldırıp sakin müzikler eşliğinde uyutmaya çalışın. Eş desteği çok önemli,onunlada konuşup uzlaşmanız şart. Allah kolaylık versin.
Eşimle problemimiz kalmadi şükür. Genellikle bu saatlerde kriz gibi aglamaalari başlıyor 2 saate yakın sürüyor. Akşamları da 7 gibi başlıyor gece 11 e kadar rahat sürüyor. Eşim akşamları alıyor benden gece de ben bakıyorum. Çok zor bişey. Müzik vs tesir etmiyor çok denedim.

Back