• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayıp ağlayıp susmayan bebek üstüne kv kp :((

Kolik sorununu 4 ay çekmiş, haftanın 3-4 gününü acilde geçirmiş biri olarak söylüyorum fisher price ın Türkiye'de artık olmayan ama letgo, tutumlu anne gibi sitelerde ikinci elini bulabileceğin titreşimli, müzikli kolik bebekler için tasarlanmış bir ürünü var. En fazla 150 TL falan fiyatı al ve rahat et.
Ben bakayım cnm ürüne inşallah bulabilirim.

Kızlar nolur bana akıl verin napayim. Bebeğim tam 1 aylık oldu ama aglamaalari bitmiyor. Az önce yine hastaneden geldik kolik bebek dedi doktor. Aşırı gazi var her emzirmeden sonra çıkarıyoruz ama nafile. 3 gündür emmeyi red ediyor emzirdigim zaman sancidan ağlıyor. Üstüne bu akşam kp ile tartıştık çok sorunlu bir adam Allah a havale ettim. Çocuk yerine koyar gibi azarladı beni. Eşimle tartıştık konuşmuyoruz onun yüzünden. Aşırı gerginim hastanede ağlıyorum gelen geçen bakıyordu bana çok utandım. Anason rezene kimyon hepsini içiyorum, yememe içmeme dikkat ediyorum ama yok nafile. Gazını bebeğim çıkarıyor ama yine durmadan ağlıyor, gecem gunduzum yok zaten. Hiçbir şekilde susmuyor aglayinca. Siz neler yaptınız nasıl atlattiniz? Lütfen tavsiye lere çok ihtiyacım var. Şimdiden chp yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. (Bu arada doktor bio gaiga ve zinco Damla vermişti onları kullanıyorum.)

Damlalar işe yarıcaktır. Benim ilk kızımda öyleydi bi süre sonra işe yaradı ve 3. Ayda bıçak gibi kesildi. Rabbim sabır versin sana. İnsan zaten gergin stresli oluyor alttan alınmayı beklerken bide üstüne dert olmayı çok severler. Sağlık ocağında hemşire bana bişey önerdi çok işime yaradı bi tatlı kaşığı zeytinyağı üstüne biraz kimyon onu iç sendeki tüm gaz çıkıyor sütünüde rahatlatıyor.

Eşimle problemimiz kalmadi şükür. Genellikle bu saatlerde kriz gibi aglamaalari başlıyor 2 saate yakın sürüyor. Akşamları da 7 gibi başlıyor gece 11 e kadar rahat sürüyor. Eşim akşamları alıyor benden gece de ben bakıyorum. Çok zor bişey. Müzik vs tesir etmiyor çok denedim.
kriz anında işe yaramaz zaten. Akşamları 7 gibi diyorsunuz mesela, siz saat 6 da duş aldırıp sakin müzik açıp emzirip uyutmayı denemelisiniz. Kriz anında hiç bir şey işe yaramaz.

kriz anında işe yaramaz zaten. Akşamları 7 gibi diyorsunuz mesela, siz saat 6 da duş aldırıp sakin müzik açıp emzirip uyutmayı denemelisiniz. Kriz anında hiç bir şey işe yaramaz.
Canım banyosunu gündüz yaptırıyorum genellikle 2 günde 1 ilk başta banyo yaptırdıktan sonra uyuyordu artık banyo da tesir etmiyor. Gerçekten hiçbirşey ise yaramıyor o an. Ama ben şunu fark ettim bio gaia ve zinco yi dönüşümlü kullanıyorum kendiliğinden bayaa gazını çıkarıyor ama aglamaalari durmuyor tabi. Fischer price in titresimli müzikli ana kucağı varmış etkiliymis kolik bebekler üstünde acaba alsam fayda eder mi sence?

Canım banyosunu gündüz yaptırıyorum genellikle 2 günde 1 ilk başta banyo yaptırdıktan sonra uyuyordu artık banyo da tesir etmiyor. Gerçekten hiçbirşey ise yaramıyor o an. Ama ben şunu fark ettim bio gaia ve zinco yi dönüşümlü kullanıyorum kendiliğinden bayaa gazını çıkarıyor ama aglamaalari durmuyor tabi. Fischer price in titresimli müzikli ana kucağı varmış etkiliymis kolik bebekler üstünde acaba alsam fayda eder mi sence?
ben bio gaia + nurse harveys kullanmıştım. biogaia zaten gaz için değil bağırsak düzenleyici. kolik sancıları tavan yaptıktan sonra bir süre sonra azalmaya başlar sabredin geçecek inşallah. sling önermiştim onu düşündünüz mü hiç?

Allah yardımcın olsun canım geçecek en fazla 4 ay sürüyor işte anne olmak nedemek burda anlıyoruz. Ben geçirdim o zamanı çok şükür YouTube'dan karın bölgesi masajları izleyip uygulayarak atlatmıştım. Özellikle bisiklet çok rahatlatıyordu bebişimi tabi dikkatlice yapmak gerek.

Kızlar nolur bana akıl verin napayim. Bebeğim tam 1 aylık oldu ama aglamaalari bitmiyor. Az önce yine hastaneden geldik kolik bebek dedi doktor. Aşırı gazi var her emzirmeden sonra çıkarıyoruz ama nafile. 3 gündür emmeyi red ediyor emzirdigim zaman sancidan ağlıyor. Üstüne bu akşam kp ile tartıştık çok sorunlu bir adam Allah a havale ettim. Çocuk yerine koyar gibi azarladı beni. Eşimle tartıştık konuşmuyoruz onun yüzünden. Aşırı gerginim hastanede ağlıyorum gelen geçen bakıyordu bana çok utandım. Anason rezene kimyon hepsini içiyorum, yememe içmeme dikkat ediyorum ama yok nafile. Gazını bebeğim çıkarıyor ama yine durmadan ağlıyor, gecem gunduzum yok zaten. Hiçbir şekilde susmuyor aglayinca. Siz neler yaptınız nasıl atlattiniz? Lütfen tavsiye lere çok ihtiyacım var. Şimdiden chp yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. (Bu arada doktor bio gaiga ve zinco Damla vermişti onları kullanıyorum.)[/QUOT

Kızlar nolur bana akıl verin napayim. Bebeğim tam 1 aylık oldu ama aglamaalari bitmiyor. Az önce yine hastaneden geldik kolik bebek dedi doktor. Aşırı gazi var her emzirmeden sonra çıkarıyoruz ama nafile. 3 gündür emmeyi red ediyor emzirdigim zaman sancidan ağlıyor. Üstüne bu akşam kp ile tartıştık çok sorunlu bir adam Allah a havale ettim. Çocuk yerine koyar gibi azarladı beni. Eşimle tartıştık konuşmuyoruz onun yüzünden. Aşırı gerginim hastanede ağlıyorum gelen geçen bakıyordu bana çok utandım. Anason rezene kimyon hepsini içiyorum, yememe içmeme dikkat ediyorum ama yok nafile. Gazını bebeğim çıkarıyor ama yine durmadan ağlıyor, gecem gunduzum yok zaten. Hiçbir şekilde susmuyor aglayinca. Siz neler yaptınız nasıl atlattiniz? Lütfen tavsiye lere çok ihtiyacım var. Şimdiden chp yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. (Bu arada doktor bio gaiga ve zinco Damla vermişti onları kullanıyorum.)

Burda benim vurgu yapmak istediğim banyo yaptırın değildi ki. Onun kriz anı gelmeden önce rahatlatacak şeylere yönelin. Bir kez daha söylüyorum kriz anında isterseniz takla atın gene de işe yaramaz. Ayrıca gazı olduğu için ağlamıyor bebeğiniz. Boşu boşuna gaz damlaları kullanmayın. İlerleyen günlerde yardımsız gaz çıkaramaz hale gelebilir bebeğiniz. Ayrıca zinconun içinde alkol var. Kriz anı gelmeden 1 saat ÖNCE masaj, duş aldırma, hafif müzik gibi şeyleri deneyin.

Back