• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphe

Yok artık !!:KK70:
4 senelik evlisin çocuğun var , eşinin davranışlarında sıkıntı yok.
kac yıllık mevzuyu kafanıza takmaya değmez
Derdin yok sanırım, dert edinmeye çalışıyorsun :KK69:
:) Hihi güldürdünüz beni :) yok hani aklımda soru işareti kalmıştı. Yoksa hiç problem olmadı. Esim sosyal hesaplarımızı bile kapattı. Kızda evli. Ama ozamanlar o fotoyu görünce baya bozulmustum

Unutmuş da olabilir silmemiş de..
Şimdi neden kafanı bulandırıyorsun ki? Kendine meşgale bul takılma. Şimdiye bak boşver..

Kayınbiraderim evlenmişti. Bir gün eşim ve kv ile eski fotoğraflara bakarken kb eski kız arkadaşlarının en az 2'sinin fotosunu çıktı 'hemen atın bunları neden tutuyorsunuz?' demesem daha tutacak kv
İsteyerek yapmaz ama umursamazdı da. Yoksa içlerinde kb değil de eşime ait olan olabilir miydi bak işkillendim ya. Tüh dikkatli de bakmadım hiç birine.. :KK70:

Nasıl bir unutmadan bahsediyorsunuz konu sahibi?
İnsan yaşadığı bir şeyi öyle kolay unutabilir mi?
Unutma olmaz ama hergün geçmişteki sevgilisi ile yaşamaz,
duygusal bağlarını bitirir,
Olaylar, sahıslar, o anki duygular unutulmaz,.
Zamanla duygusal yoğunluk biter

Unutmuş da olabilir silmemiş de..
Şimdi neden kafanı bulandırıyorsun ki? Kendine meşgale bul takılma. Şimdiye bak boşver..

Kayınbiraderim evlenmişti. Bir gün eşim ve kv ile eski fotoğraflara bakarken kb eski kız arkadaşlarının en az 2'sinin fotosunu çıktı 'hemen atın bunları neden tutuyorsunuz?' demesem daha tutacak kv
İsteyerek yapmaz ama umursamazdı da. Yoksa içlerinde kb değil de eşime ait olan olabilir miydi bak işkillendim ya. Tüh dikkatli de bakmadım hiç birine.. :KK70:
Iyiki bakmamissin. :) seninkini kv saklamış. Esin saklasa veya eşinin telde bulsan fikrin değişirdi :)

Takilmayin keisnlikle unutmustur. Ben de yillar once ayrildigim sevgilimin fotografini bilgiaayarimda unutmustum. Hicbir hissim yoktu kendisine karsi ama gozumden kacmisti.
Bende biliyorum. Hani bir hissi olmadığı. Olsaydı zaten bana aşık olmazdı. Çünkü Aşkını okadar yoğun gosteriyorduki. Ama en çok bu kadar büyük aşk yaşarken. Birden eski foto çıkınca baya bozulmustum.

Siz yine takipte kalın ama kalkıp bunu eşinizle paylaşmayın.
O karpuz kabuğu onun aklına takılmasın bence.
Unutmuştur bence, kasti olarak saklayacağını sanmam.
Evlenince çıksaydı o foto kıyameti koparirdim galiba. Ama nisanliydik ozamanlar . Bozulsamda hiç umrumda değilmiş gibi davranmaya çalıştım . Ama onun hiç umrunda olmadı normal davrandı.

Bilerek koymuşsa bile birşeyler hissettiği içinmi dır?
Hayir! Bilerek koymaz hic bir erkek eski sevgilisinin fotografini. Gozunun icine baka baka ona karsi birseyler hissettigini belli etmez. Hem suan seninle evli, hadi sevgili olsaniz kiskanclik amacli diye dusunurum ama evlisiniz. Bak biz kadinlar olarak en cok korktugumuz sey aldatilmak olduu icin biz herseyi ona yoruyoruz. Hem 100tane foto var arasina karismis unutmus olabilir. Sen guzel bir dille sor unutmusumdur derse sevinmen gerek takmiyodur bile.

Evlenince çıksaydı o foto kıyameti koparirdim galiba. Ama nisanliydik ozamanlar . Bozulsamda hiç umrumda değilmiş gibi davranmaya çalıştım . Ama onun hiç umrunda olmadı normal davrandı.
Zaten umursamamasi en guzel tepki.. eger bilerek sakliyo olsaydi buyuk tepkiler verirdi.

Iyiki bakmamissin. :) seninkini kv saklamış. Esin saklasa veya eşinin telde bulsan fikrin değişirdi :)

Ay yok o işin esprisi. O an saflık mı yaptım acaba diye düşündüm bir an.:KK45:
Eşimin telefonunda görsem de çok takılmazdım. O an bu ne derdim ama sonra tekrar tekrar ısıtmazdım.

Demekki siz kafanızda büyütmüşsünüz.
5 senelik evli biri olarak, benden tavsiye gördüklerinizi bazen görmezden gelin.
Tavır bile yapmayın.
Ama tabii ki bir gözünüz hep açık olsun, asla erkeğe tam güven olmaz...

insanların geçmişini unutması için hafıza kaybına ugraması lazım eee böyle birşeyde olmayacagı için unutmaması çok normall ama hergun hersanıye onu anıyorsa senle mutsuzsa sana onu unutmadıgını belli ediyorsa ozaman sorun var demektir.

insanların geçmişini unutması için hafıza kaybına ugraması lazım eee böyle birşeyde olmayacagı için unutmaması çok normall ama hergun hersanıye onu anıyorsa senle mutsuzsa sana onu unutmadıgını belli ediyorsa ozaman sorun var demektir.
Yok hicbir gün anmadi . Adını bile bilmiyorum . Sormadım da hiç geçmişini. Çünkü bana geçmişini anlatma. Ben unutamam kafama takarım demiştim . Oda sevmez anlatmayı. Hiçbir şüpheli hareketini gormedim

Back