• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphe

Demekki siz kafanızda büyütmüşsünüz.
5 senelik evli biri olarak, benden tavsiye gördüklerinizi bazen görmezden gelin.
Tavır bile yapmayın.
Ama tabii ki bir gözünüz hep açık olsun, asla erkeğe tam güven olmaz...
Aynen ben kafamda büyütmüşum galiba. Öyle gözüküyor . Yorumların çoğundan.

Sildim görünce fotoyu ozamanlar . Birsey demedi. Ve hiç birşey olmamış gibi davranmış ti. Bende sonraları hiç sormadim da umursamadim da. Bazen ara sıra geliyor aklıma. Esimle ikimizde geçmişten hiç konuşmadık . Ne o ne ben. İkimizde sevmiyoruz. Geçmiş geçmişte kalmıştır diye. Ama unutamamisim bu olayı. Esimin beni sevdiğini biliyorum . Hele ozamanlar çok aşıktı. 24 saat telefondaydik. Aşırı düşkündü. Unutmasaydi benimle öyle olmazdı degilmi
tabiki sizinle böyle olmazdı.. şuan nasıl size karşı? sevildiğinizi hissedebiliyorsanız unutun gitsin..

Yok hicbir gün anmadi . Adını bile bilmiyorum . Sormadım da hiç geçmişini. Çünkü bana geçmişini anlatma. Ben unutamam kafama takarım demiştim . Oda sevmez anlatmayı. Hiçbir şüpheli hareketini gormedim

ozaman hiç takma kafana , hiç birşey yaşamamış adamla ne yapacaksın , gözü aç olur her çiçekten bal almaya kalkar ,
eşine güveniyorsan aklına geldigi zaman kendı kendını telkin et ,

Biten şeyleri hiç önüne sunma, asıl karpuz kabuğunu o zaman oluşturursun

Unutmuş olabilir, ben bugün öyle fotoğraflar buluyorum ki arşivde, ne zaman çektiğimi bile hatırlamıyorum bazen.

Siz bugüne bakın, mutlusunuz. Gerisi boş.

Bir üyenin bir yorumunda görmüştüm bir kaç gün evvel , ' o fotoğraf, siz gerçek ' öyle düşünün :)

Back