Bim'deki ürünler hakkında..

ben de alışverişimi hep bimden yaparım beyaz ve kırmızı et, yumurta, yoğurt ve zeytin haricinde herşeyi alırım
aknaz, yörsan peynirleri güzel, telli kaşarı güzel kerem krem peyniri güzel
dağhan acılı sucuk süper
le kola eşim severek içiyor ama ben pek sevmiyorum
pastatabanları çok güzel oluyor hem de dışardaki fiyatlardan çok daha uygun, daphne pudingleri de güzel
yufkasını, hamburger ekmeğini de kullandım gayet ii
jenny villy bebek bezinden çok memnunum hiç sızdırmıyor,
berk filiz çayı da güzel (çaykur tiryaki tadında)
makarnaları da iyi
buzdolabı poşetleri, yağlı kağıdı, onlardan da kullanıyorum her zaman
geçen eşim bana parfüm almış o da çok güzeldi kalıcıydı

fiyatlar da çok güzel 70 -80 milyona evimin her eksiğini alıyorum çok memnunum

özellikle süt ürünlerini bim den alırım fakat son zamanlarda BIM fiyatlarında zam yapmaya başladı . bu şekilde yavaş yavaş fiyatları artarsa diğer marketlerden bir farkı klamaz ve müşteri kaybeder

özellikle süt ürünlerini bim den alırım fakat son zamanlarda BIM fiyatlarında zam yapmaya başladı . bu şekilde yavaş yavaş fiyatları artarsa diğer marketlerden bir farkı klamaz ve müşteri kaybeder

evet ya bende fark ettim uzun zamandır oradan süt almamıştım bugün gittim baktımki 1.45 kr şaşırdım valla ne kadar artmış fiyatı-tatlicadiarzu-

benim bulunduğum yer marketlere uzak olduğu için haftalık alışverişimi pazar günleri büyük bir marketten yapıyorum.ama 1-2 aya kadar taşınacağım yerde bim iki apartman yanımda biraz ötede de
dia var bakalım hangisi uygunsa oradan alacağım

dia yı hiç beüğenrmedim özellikle de dia markalı ürünler hiç hoşuma gitmedi

bim bim bim
iyi ki varsın
ne aldıysam memnun kaldım
şunu da aldım ama beğenmedim diyeceğim hiçbirşey olmadı şimdiye kadar çok şükür

kızlar bugün bimde yine güzel ürünler var.
haftanın ürünü olarak ariel leke çıkarıcı 500 gr 1 tl
actives sabun 1.75 tl.

Dün akşam gittim..Tavsyeleriniz üzerine tatlılarından denedim..kazandibi süper..
bozayı aldım..oda güzeldi..
aşure gördüm dün..saray aşuresi adı şişede hazır..şuan kaynıyo ocakda..pişmiş biraz kaynatıp alıcam..fikrimi yazarım..
aknaz trakya yağlı yazan beyaz peyniri aldım tavsiyeleriniz üzerine yine..şahanee!!
daphne pudingede bayıldım..
Teşekkürler hanımlarrrrrrzemuszemus

kızlar ben ikler yağlı gevrek ve kurabiyecizade kurabiyelerini unutmusum sölemeyi babamlar bol uda fabrikasına gitmişlerdi almak istemişler ama alamalısşar iş için gittiklerinde rüşvet gibi algılanmasın diye dönüşte satışl yerinden alırız falan demişler neyde bim de rastlayınca gerek kalmamıs her zman evinde kurabiye v gevrek bulunur aniden misafri geldimi hemen çıkarırım gecenelrde hatta eline sağlık çok güzel olmus dedilersırnaşık şey

iş çıkısı yine gidip süt, tatlı ve 1 tl lik leke cıkarıcıdan alacağım:1rolleyes:

inşallah kalmıştır leke çıkarıcı. valla bizim burda kadınlar kapış kapış alıyor.
geçenlerde perwol siyahlar için şampuanı gelmiş. orada çalışan çocuk anlattı. reyondaki bitmiş depoya gitmiş elinde koliyle çıkınca kadınlar üstüne atlamış. :roflol: çocukta koliyi bırakıp kaçmış. :roflol:
diyo nerdeyse parçalayacaklardı beni :roflol:
pes dedim. akannehir
birde neye gıcık oluyorum. mesela geçen hafta mus çoraplardan gelmişti. akşam gittim baktım paketlerini parçalamışlar çoraplar darmadağınık.
sanki üzerinde numarası yazmıyor. alamadım tabi klava:
sabah açılış saatinde bimin önünde olmak lazım.

dost meyveli yoğurtları da süper. şeftali ve furambuzlıya bayılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…