Bim'deki ürünler hakkında..

ne bıleyım kız markete gıdınce cıkartıyorum onu aradan ,yyufkacı uzak kalıyor bana :gitme:

buralara bır yere yufkacı mı acsam ne :1ninca:
[/QUOTE]

ay ne biliyim ben bimi 1 tane ve 2 yufkacıya yakın gibi düşünmüştüm :kedi:

bozayı denedik hoşumuza gitti zemuszemus annem ananem her türlü sever zaten benim de çok fazla mayhoş olmadığı için hoşuma gitti, tam ağzıma layık opuyorumnanaktan

bim gerçekten hem ucuz hem kaliteli. sürekli ordan alışverişimi yaparım.mesela süt yoğurt peyniri kaşarı meyveli yoğurdu kaymağı sucuğu tavuğu makarnası güzel temizlik malzemeleri olarak mr.bee sıvı kreme bayıldım kokusu çok güzelopuyorumnanaktanbide ıslak havlusu kapağı çıtkapak olunca ıslak mendil hiç kurumuyor tuvalet kağıdı hatta pedi günlük pedleride güzela.sa.s

bim market hemen evimin karşısında ,çok şanslıyım bu yüzden ,birçok ihtiyacımı ordan alırım aylık alışveriş hariç..

yoğurt ,t.kağıdı ,labne ,ve baldo pirinci en beğendiğim ürünleri,ayrıca ara sıra gelen kap kacak türü şeyleride alırım bazen ..

çerezlerini çok övdünüz alıp deneyim bende.
mrs bee nin krem cifi var. çok güzel kokuyor. musluklardaki beyaz lekelri yok edip tertemiz yapıyor.
tasarruflu ampulunu kullanmadım onuda alayım.

kızlar ekmek kadayıfını alın mutlaka 5 tl ve nefis yanında kaymağı da var.

Bende arkadasımın tavsiyesine uyarak mikrofiber bez almaya gittim biraz uzak bize ama gittiğime değdi mikrofiber bezi güzel gerçektende labne peyniri aldım kerem markaydı galiba baktım arkasına tikveşli üretiyormuş oda güzeldi ayrıca kedi dili bisküvisi aldım.Çok övülen yoğurttan da almayı düşünüyorum.

Baldo pirincin markası efsane olanmı?bende almayı düşünüyorumda...

Gercekten cok basarili-efsane baldo-pirinc..Ayrica tereyagi-yogurt-ayran- siddetle tavsiye ederim.Ayrica markasini bilmedigim cok guzel kurabiyeler var-herdaim taze ve cok lezzetliler

son 3 aydır aylık alışverişimi bimden yapıyorum.önceden tereddüt ediyodum bilmediğim markaları sattığı için ama tavsiyeler üstüne bir deneyim dedim ve şu ana kadar aldığım her üründen memnun kaldıma.s
özellikle güldal çamaşır suyu çok güzel sole margarin milföy hamuru sucuğu çok güzel
puding ve cardella marka makarnasınıda kızlarım severek yiyolar
denemediğim ürünleride var umarım onlardanda memnun kalırım çünkü fiyatlar cazip bimde

bende sürekli bim'den alıyorum herşeyi. hangibirini saysam bilemedim, ama sadece memnun kalmadığım şeyleri yazayım ; milföyü kabarmadı istediğim gibi, zeytinleri güzel değil, birde salçasını beğenmedim, tat veya tukaş salça gibi güzel değil, yemeğin rengini bozdu.
geri kalan herşeyden alıyorum ve çok ta memnunum. fiyatı uygun, aynılarını diğer marketimden alsam en az 10-15 lira fazla ödüyordum, iyiki yakınımıza bim açılmış
hihoyyyt

yakınımda 2 tane bim var carrefourda var migrosta tansaşta çok yakın ama bimin yeri ayrı yarı alışverişimi ordan yaparım çokta memnunum

karışık turşusu hazır meseleri tatlıları mısırı yogurdu sütü yurdum salçası mayonezi ketçapı çok güsel bimden başka biyerden alışveriş yapamıyom alıştım bekarlıktan hehe

Aynen canım ben bim i de severim a 101 i de.
bimde var le cola, a101 de var bi cola zemuszemus

ama a101 de bılındık markalar daha cok.genelde eti'nin ürünleri dikkat ettıysenız..

buraya bugun acıldı ,daha once yasadıgım sehırde bım hemen karsımızdaydı a101 daha uzagımızdaydı ,yıne de a101'e gıderdık..

bugun buraya acılınca cok sevındım hihoyyyt
artık a101'e giderim..

X