Bim'deki ürünler hakkında..

kızlar ben ikler yağlı gevrek ve kurabiyecizade kurabiyelerini unutmusum sölemeyi babamlar bol uda fabrikasına gitmişlerdi almak istemişler ama alamalısşar iş için gittiklerinde rüşvet gibi algılanmasın diye dönüşte satışl yerinden alırız falan demişler neyde bim de rastlayınca gerek kalmamıs her zman evinde kurabiye v gevrek bulunur aniden misafri geldimi hemen çıkarırım gecenelrde hatta eline sağlık çok güzel olmus dedilersırnaşık şey

ayyyy onları nası unutmuşm..özellkle kurabiyeleri..şahanelerr! dün akşam aldım tek başıma paketi yarı ettim zemuszemus

kızlar ben bir kere kurabiyelerden aldım kupkuruydu şimdi almıyorum ama paketleri değişmiş galiba başka marka olmuş heralde ama yinede cesaret edemiyorum:KK43:(

Ben cumaları aktüel ürünleri hiç kaçırmam.sabah erkenden giderim.

geçen yıl 20tl düdüklü tencere aldım.görüntüsü çok şık.clipsolara benziyor aynen.

sonra,battaniye.tava,slikon spatula,birde oyuncakları,hem kaliteli hem çok uygun.

kızıma artık hep oradan alıyorum.başka yerlerde bakıyorum dandik oyuncaklar

dünyanın parası...

Ben cumaları aktüel ürünleri hiç kaçırmam.sabah erkenden giderim.

geçen yıl 20tl düdüklü tencere aldım.görüntüsü çok şık.clipsolara benziyor aynen.

sonra,battaniye.tava,slikon spatula,birde oyuncakları,hem kaliteli hem çok uygun.

kızıma artık hep oradan alıyorum.başka yerlerde bakıyorum dandik oyuncaklar

dünyanın parası...

bende tam bu kampanyalar hangi gün diye soracaktım. cumaymış. sağoalsın dilanazcım.
kızlar bide pedi çok güzel tavsiye ederim orkide falan kaç basar, hiç ıslaklık hissedilmiyor. ve fiyatı 1 küsür çok uygun yani.

Eşim dün bana Bİm'den atkı bere takımı almış 7.90 a. Eh fena değil.şakkıdı

cumaları aktüel ürünler sayesinde evimin bütün ihtiyaçlarını alıyorum.

nevresimleri,20 tl çok uygun,kalitesi de fena değil.sonra 2.5 tl yastık kılıfları oluyor.

ayda bir filan çıkıyor.3 çift aldım misafir için çok iyi.lastikli çarşaf takımları geliyor.

onlarda kullanışlı.bim sitesinden haftanın ürünlerini takip edebilirsiniz...

simbad kuru kayısı...muhteşem... daha önce baska yerden baska bir yerden almıştım büööööögggghhhhh iğrencti tek kelmeyle...

bende tam bu kampanyalar hangi gün diye soracaktım. cumaymış. sağoalsın dilanazcım.
kızlar bide pedi çok güzel tavsiye ederim orkide falan kaç basar, hiç ıslaklık hissedilmiyor. ve fiyatı 1 küsür çok uygun yani.

bende pedden kullanan oldumu diye soracaktım sen cevap vermişsinkaydirigubbakcemile3
bu ay bende alıp denicem umarım beğenirimyerimseniben
birde mayonez ve ketçabını deneyen oldu mu hanımlar almak istiyorum ama çok da emin değilim tadından CADIARZUcevap verirseniz sevinirimbuyrunnnnnnnnn

leke çıkarıcı kalmamış yaa bende burda bi kaç bime baktım bitmiş çok ucuzda yaa anında bitmiştir tabiii
aknaz krem peynir aldım bayıldık eşimle
haftaya işe giderken uğrıcam sabahın köründe kızıma oyuncak alıcam çamaşır mak elek süpürgesi güzele benziyo

geçen annem bim'den tuzlu susamlı galeta almış ev yapımı gibi
çok güzeldi ama markasına bakmadım.

bende pedden kullanan oldumu diye soracaktım sen cevap vermişsinkaydirigubbakcemile3
bu ay bende alıp denicem umarım beğenirimyerimseniben
birde mayonez ve ketçabını deneyen oldu mu hanımlar almak istiyorum ama çok da emin değilim tadından CADIARZUcevap verirseniz sevinirimbuyrunnnnnnnnn

ben kullanıyorum canım. gayette memnunum. tadı güzel güvenle alabilirsin. evde hem acısı hem normali var. kaydirigubbakcemile2

mikrofiber temizlik bezinden çok memnun kaldım bide bikaç ay önce güral porselenin 24 parça yemek takımını aldım süper ya hemde çok ucuzdu kaliteli olması çok hosuma gitti.indirimde olan ürünleri genelde bana denk gelenler hep kaliteli çıktı hatta bi ara görümcemin kızı saç düzleştiricisini aldı hatta tostta yapıyo 10 ytl aldı uzun süredir kullanıyo hiçte bişey olmadı ben çoğu ürününden memnunum

bende tr.ye gittidimde bim den alis veris yaptim.Kolonyasi,pedi,diger cogu yiyecekleri cok kaliteli.Cikolatalari,yogurdu,beyaz peyniri hemen hemen hepsi cok kaliteli.Ben tavugundan memnun olmadim,zaten 1 defa aldim.Ama kolonyasi parfüm gibiydi,sürdügümde herkes soruyordu.

bim in kolonyası gerçekten çok güzel arkadaşlar. ben normalde kolonyayı hiç sevmem. hastane gibi kokuyor gibi geliyor bana. ama biminki süper. kolonyanın adı karayel. deneyin derim.geçen gün de fıstık ezmesi ile tekli satılan kestane şekerinden aldım.onlarda çok güzel

X