kızlar ben ikler yağlı gevrek ve kurabiyecizade kurabiyelerini unutmusum sölemeyi babamlar bol uda fabrikasına gitmişlerdi almak istemişler ama alamalısşar iş için gittiklerinde rüşvet gibi algılanmasın diye dönüşte satışl yerinden alırız falan demişler neyde bim de rastlayınca gerek kalmamıs her zman evinde kurabiye v gevrek bulunur aniden misafri geldimi hemen çıkarırım gecenelrde hatta eline sağlık çok güzel olmus dedilersırnaşık şey
Ben cumaları aktüel ürünleri hiç kaçırmam.sabah erkenden giderim.
geçen yıl 20tl düdüklü tencere aldım.görüntüsü çok şık.clipsolara benziyor aynen.
sonra,battaniye.tava,slikon spatula,birde oyuncakları,hem kaliteli hem çok uygun.
kızıma artık hep oradan alıyorum.başka yerlerde bakıyorum dandik oyuncaklar
dünyanın parası...
Eşim dün bana Bİm'den atkı bere takımı almış 7.90 a. Eh fena değil.şakkıdı
bende tam bu kampanyalar hangi gün diye soracaktım. cumaymış. sağoalsın dilanazcım.
kızlar bide pedi çok güzel tavsiye ederim orkide falan kaç basar, hiç ıslaklık hissedilmiyor. ve fiyatı 1 küsür çok uygun yani.
bende pedden kullanan oldumu diye soracaktım sen cevap vermişsinkaydirigubbakcemile3
bu ay bende alıp denicem umarım beğenirimyerimseniben
birde mayonez ve ketçabını deneyen oldu mu hanımlar almak istiyorum ama çok da emin değilim tadından CADIARZUcevap verirseniz sevinirimbuyrunnnnnnnnn
ben kullanıyorum canım. gayette memnunum. tadı güzel güvenle alabilirsin. evde hem acısı hem normali var. kaydirigubbakcemile2