- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
Tabiki olur.,bigün önceden hazırlanıyo.
bugün akşam gittiğimde ben aktüel ürünlerin reonunu temizliyolardı zemuszemus
k-fileks ne beabilmiyorumkismile Bende erkenden gidicem diyorum ama kesin açılış saatine kadar uyuyamış olurum (yarasayım ya) oyüzden hemen giderim.Kızlar geçen sefer Nisan ayı gibi yine gelmişti böyle glosslar falan ama renkli hoş değildi ve dipliner almıştım ozaman onu hala kullanıyorum fakat azcık pütürleşiyor 1kaç saat sonra.Neyse çok kötüledim hehe kaydirigubbakcemile2 Glosslara bakmam lazımYarın hepinizin Bime ugramasını tavsiye ederim :) Golden rose kozmetik ürünleri hepsi birbirinden hoş veet 2'li ağda bandı ve 2'li tüy dökücü krem yine inanılmaz fiyatlarda :) ayrıca k-fileks de yarın magazalarımızda :)
sabah 9 da ordaydım yine..bu sefer adamlar doluşmuş..oto koltuk kılıfı,minderi,paspasları satılıyordu.hepsi almış onlardan..bide mini buzdolabından..bende kızıma müzik aleti oyuncağı aldım sadece..makyaj malzemesi ihtiyacım yoktu ama rujların rekleri çok hoştu..zaten 5 dk bitti..colgate diş macunu da uygunda ama evde dolu..müsriflik olmasın diye almadım..ramazanlık malzemeler gelmiş,talılar kuruyemişler falan..