Bim'deki ürünler hakkında..

Tabiki olur.,bigün önceden hazırlanıyo.
bugün akşam gittiğimde ben aktüel ürünlerin reonunu temizliyolardı zemuszemus

Özellikle colgate diş macunu geliyormuş onu almak için gidicem..2 gün önce baktım aynı macun adı lazım değil bir avm de 9.45 di şaka gibi ama bimde ise 3.50.Nasıl oluyosa bu adamlar hiç mi kar etmiyor ya yada diğerlerimi fiyatı abartıyor kaydirigubbakcemile3
neyse birde ruj alıcam...o kadar :))

Yarın hepinizin Bime ugramasını tavsiye ederim :) Golden rose kozmetik ürünleri hepsi birbirinden hoş veet 2'li ağda bandı ve 2'li tüy dökücü krem yine inanılmaz fiyatlarda :) ayrıca k-fileks de yarın magazalarımızda :)

k-fileks ne beabilmiyorumkismile Bende erkenden gidicem diyorum ama kesin açılış saatine kadar uyuyamış olurum (yarasayım ya) oyüzden hemen giderim.Kızlar geçen sefer Nisan ayı gibi yine gelmişti böyle glosslar falan ama renkli hoş değildi ve dipliner almıştım ozaman onu hala kullanıyorum fakat azcık pütürleşiyor 1kaç saat sonra.Neyse çok kötüledim hehe kaydirigubbakcemile2 Glosslara bakmam lazım

Aman kendi kendime konuşmuş olmayım ama yeni geldim bimden.Ve bu saatte gitmiş olmama rağmen bi baktım1tane lip gloss kalmış.Bende onun rengine beğenmedim rujlardan aldım bitane şu 109 numara olanlardan.Sürdüm şimdi çok güzel çıktırengi tam istediğim gibi şutarafagitti Sizler ne aldınız dicemde,daha kimse kalkıp gitmemiş herhal :1ninca:

bende gittim bütün makyaj malzemeleri duruyodu yerinde ama hiç birşey beğenemedim ya.ruj almayı planlıyodum zaten kapağini açarken çok zorlandm 2.kullnımda bozulurdu eminim.renklerinide beğenmedim.bir şey almadan geri döndüm.fakat colgate pilli diş fırçası vardı 6 tl onu alabilirm.

sabah 9 da ordaydım yine..bu sefer adamlar doluşmuş..oto koltuk kılıfı,minderi,paspasları satılıyordu.hepsi almış onlardan..bide mini buzdolabından..bende kızıma müzik aleti oyuncağı aldım sadece..makyaj malzemesi ihtiyacım yoktu ama rujların rekleri çok hoştu..zaten 5 dk bitti..colgate diş macunu da uygunda ama evde dolu..müsriflik olmasın diye almadım..ramazanlık malzemeler gelmiş,talılar kuruyemişler falan..

bende sabahın köründe gittim tıklım tıklımdı
golden rosse ürünleri için gitmiştim ama fiyatları yanlış girmişler düzenlemeden vermediler:sinifsinif:
daha öncede geldiğinde rujunu almıştım çok güzel ve kalıcıydı
neyse öğleden sonra gelin dediler inşallah ben gidene kadar kalırbayanssulusmile

bim her hafta kadınla doluydu bu hafta da erkekler düşünülmüşkaydirigubbakcemile3
bizdeki bimde de çok erkek vardıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3arabalarını nasılda sever erkek milletialsanaalsanasmile

bende sabah 9da bim'in kapısındaydım kızımla beraber :ecrin_bebek:
kızıma hacı yatmaz aldım.. kendime de 2 tane dipliner 1 tane dudak parlatıcısı aldım.. parlatıcıya bayıldım..hem kalıcı hemde dudaklarımı yumuşacık yaptı.. dipliner de öyle sürdüm bile çok güzel..

Gittim hiç bir şey kalmamış Golden Rose lardan

Allık alacaktım sözde, sadece rimel ve lipgloss lar vardı onlar da işime yaramazdı

0.95 TL ye törpü ve cımbız aldım.

Garnier in sivilceler için roll-on u vardı onlar da bitmşti.

bende sadece lipgloss bulabildim sabah işe geç gelicektim gelmeden önce uğradım dipliner kalmamıstı ona üzüldüm birtanecik benim kulladığım pembe kalmıs hemen aldım eşime de duş jeli aldım 2 tane adamcğız ilk kez ona bişi aldığım için sevindi tınak makasını görmemişim ona bakıcam çıkısta

ben de uğrayım birazdan ama kaldığını lipgloss ve rujun hiç sanmıyorum...
sabah sabah da gidemiyorum ki...boshayallersmile

bende gıttım hıc bırsey almadan gerı döndüm boshayallersmile
begenemedım allık alayım dedım son anda vazgecttım

kızlar ben hazır mantıyı hiç sevmem dün bim e gittik deqişik bir mantı vardı yuvarlak ve kıvrık bir şekli vardı 3küsürdü fiyatı iki paket aldık kızlarrr inanılmaz bir tadı var mutlaka deneyin birde bulaşık makinası deterjanı var deqişik bir marka arkadaşım diqer deterjanlardan çok daha iyi yıkadıqını söylemişti dün gördüm 160 tablet 16 lira kaçırrmayınn..

yaaaa bizde bulunduğumuz mevkiye BİM istiyoruzzzzzzzzz kim duyacak bizi (( bime 0.99 1.00 tl lik şeyler almaya gitmek için 2.50 tl harcamam gerekiyo (minibüs için)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…